Hepimizin başına gelebilir arkadaşlar 😂 Ne diyebiliriz böyle bir durumda kalp kırmadan yöntemler nelerdir?Nereye kaçacağız nereye? Hemen boynu çevirip " Bende mentos var nasıl unuttum!" Demek vs konuya girip sorun bendeymis gibi davranma fikri geldi aklıma istemsizce 😂
Sarımsak yemiş aşkınızın dudak isteğine ne cevap verirsiniz?
sarımsak yemiş olan sevgilim bence dişlerini fırçalamadan benden öpücük istemez diyelim ki ben sarımsak yediğini bilmiyorum ve öpmek istedim direk daldım dudaklarına oldu ya ne yapalım haberimiz yoktu..
olur böyle vakar insan sevdiğinin her halini görüp her halini sevemezse problem var demektir bol soğanlı iki kebap dürümünü yer öyle öpüşürüz ne olacak yani dünyanın sonu değil mi
Canım sarımsak turşusu çekti gidip iki tane ağzıma atayım en iyisi:)
sarımsak yemiş aşkım o kadar hayvan mı ki bunu bile bile benden dudak isteyecek? o derece mi öküz yani? tamam hadi o derece sığır bir kız diyelim.. sarımsak yediyse , muhtemelen benim yanıma gelmeyecektir.. veya bana da yedirecektir... veya kuvvetli naneli okaliptüslü şekerler var , onlardan atacaktır ağzına.. yani bilmiyorum ben çok aramış mıyım bu danayı acaba? sarımsak yedim ama ver bakalım bir alt dudak... yürü git... :)
Küçük bir sarımsak ısırmaya bakar. Sevgilimin böyle güzel isteğini çevirmek saygısızca olabilir. Tabi hiç olmayacak yerde yiyecek kadar saygısız bir sevgilim olmaz sanırım
Geçmişte bir sevgilim sarımsak değil de soğanlı bir şey yeyip yanıma gelmişti. " Sen soğanlı bir şey mi yedin?" demiştim. Hayır demişti. Bir de inkar etmişti. Sanki anlamadım, koku algımı kaybettim. 😂Ufak at dedim içimden. Aklıma o geldi. Bir de öpmek istemişti. İstememiştim. Hoş, ben normalde de kimseyle dudaktan öpüşmedim henüz. Hep geri çeviriyordum. Aşık olmam lazım. Böyle kör olacak kadar aşık olmam lazım galiba. 😅😅
Aaaayyy bu kadar hanzo biriyle sevgili mi olmusum ben yaa. Kesin disinide fircalamaz bu hadi delirme. Kokulardan cok etkilenen biriyim asabi olurum kesin. Kalk git camasir suyuyla gargara yap birde mentos at agzina sonra alirsin alt dudak artist derim. Kirilir kesin ama benim burnumun dusmesinden iyidir 🤦🏻♀️
Bu önce birliktelik ne olduğuna bakacaksın. Sarimsagi karşılıklı yesinler olur biter. En azından kız sevmezse bile bir disini istirsin bıraksın burnuna koku gitmez. Ama şu var soğan sarımsak yemeyen ne erkek olur ne kadın olur. Olsa olsa ölü olur. Neden binlerce lira antibiyotik parası verecegine sarimsaga para ver tüket.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de sarımsak yeyip geliyorum aşkım çılgın bir gün olacak shsjdj
Sarımsak aşktır. Sevmeyen kız az ötede dursun zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hamburger de soğan halkası yemişti bide sarımsaklı sostan ayıp olmasın diye verdim bı dudak ama bı soğudum. Ben sucuk yemiştim o severek öpmüştü sonra geri aşık oldum 😂