Mühendislik okuyorum 2. sınıfım. Baby face yakışıklıyım. 190 a yakın boyum Aynı zaman vucut geliştirme ile uğraşıyorum omzum baya geniş 133 cm felan. Ama yalnızım. Bu biraz sıkıntı yaratıyor. Millet eğlenirken ben ya sporda ya da derste oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce üniversitede de yargı dağıtabilir miyim?
Arkadaşlar sizce saygı değer bir iş yapıyor muyum?
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
eğer anlattığın gibiysen mutlaka sana tutuşan birileri vardır. genelde böyle insanlar aşırı özgüvenden kafayı yerler ama sen doğru kalmayı tercih etmişsin. ve eğer böyleysen gerçekten birine yürürsen %90 sana geri yürür.
o zaman sosyalleşmeyi dene başka bölümlerle. okuldaki herkesin takıldığı kafelere git mesela ve geri yürür derken de sen eğer birine karşı bir adım atarsan sana sadece fiziksel özelliklerinden dolayı bile adım atan olur.
O da oluyor mesele hazırlıkta bir sürü kızla kesişiyordum. Kızına birine bir şey sordum kız konuşmadı benle ama güzel kızlarla elektriğim oldu baya ama ben konuşmadım
Sen boş ver böyle şeyleri eminim bir çok kızın hayalinde sen varsındir özgüvenli ol ve konuş kendini geliştiren ve kızlar pek işi olmayan erkek daha çekicidir böyle devam
İşte onlar neler Bilmiyorum normalde leslisenin 15 dk videosu izleyerek ısınıyorum sonra hareket yapıyorum kendime göre liste yapıyorum bazılarını 3 15 bazıları 4 20 falan bide 6 hareket yapıyorum az dimi
Beni yoracak çok hareketli bir antrenman yaparım videoları takip edemedim bir sebebide ben ayakta bir spor yapınca aşırı derece başım dönüyor imkansız derecesine geliyor o yüzden hep yatarak yapicak şeyler yapıyorum
Kızlar Ne Diyor
eğer anlattığın gibiysen mutlaka sana tutuşan birileri vardır. genelde böyle insanlar aşırı özgüvenden kafayı yerler ama sen doğru kalmayı tercih etmişsin. ve eğer böyleysen gerçekten birine yürürsen %90 sana geri yürür.
, geri yürür ne demek
Genelde ortamlarda hiç yokum. Mühendislik full erkek neredeyse
Çevreye arkadaş ortamlarına pek çıkmadığım için farkedilmiyorum herhalde
Bi ara spora taktım kilo alacağım kas koyacağım diye gözüm hiçbir şey görmedi 1 yıl öyle gitti zaten
o zaman sosyalleşmeyi dene başka bölümlerle. okuldaki herkesin takıldığı kafelere git mesela ve geri yürür derken de sen eğer birine karşı bir adım atarsan sana sadece fiziksel özelliklerinden dolayı bile adım atan olur.
Fotoğraf atabilirim istersen
Ama fiziki özelliklerim iyi gömlekler çok güzel duruyor
Pek şey soracağım otobüste felan hoşlandığım kıza numaramı versem nasıl olur işe yarar mı
Sporda hoşlandığım bir kız var ona nasıl yaklaşmalıyım?
Nolur benim ol hdhdhdhd
Ortamlarda olmadığım için mi farkedilmiyorum sence
boş ver böyle daha havalısın eminim bana bakmaz diye kimse sana yazamıyordur
O da oluyor mesele hazırlıkta bir sürü kızla kesişiyordum. Kızına birine bir şey sordum kız konuşmadı benle ama güzel kızlarla elektriğim oldu baya ama ben konuşmadım
Sen boş ver böyle şeyleri eminim bir çok kızın hayalinde sen varsındir özgüvenli ol ve konuş kendini geliştiren ve kızlar pek işi olmayan erkek daha çekicidir böyle devam
Bazen aynı şeylerden çok sıkılıyorsun hayatım çok mücadele dolu zaten koştur dur biraz kafa dağıtmak güzel şeyler yaşamak istiyorum
Neler yapıyorsun spor ders mi sadece
Evet ama tabi çok yemek yediğim ve hafta sonu da kütüphanem var
Sen nasıl bulurdun 180 boyunda balik etli bir kizi
Bazen oduncu gömleğim gri pantolonumu giyiyorum dar kesim. Özeniyorum kendime baya kızlar içgüdüsel saç düzeltiyorlar.
Forma sokarım ben seni
Hatların fena değilse fiziği forma sokarsın 2 yılda çok güzel olabilir
Ne güzel işte başka ne istiyorsun.
Hatlar derken nasıl yani bide nasıl olucak o çok istiyorum
Yüzün hatları
Çok çirkin değilsen zaten vucut hatların da herkesin dikkatini çeker
Fotoğraf atayım mı sana
Ne fotoğrafı
Kendimin fotoğrafı Instagram kullanıyor musun
Beğenecek misin beni diye merak ettim
Kullanıyordum da sınava hazırladığım için kapattim
Neyse kanıtlamaya gerek öyle
Ben nasıl fizigimi düzeltebilirim
Kilon kaç
90😁
Çok fazla maalesef sana önerim diyet yapman bol su iç sebze ye sabahları biraz aç kal
şu an aralıklı oruç yapıyorum spor olarak ne tavsiye edersin
Spor olarak yağ yakan yani kardiyolu herhangi bir spor farketmez ama çok terlemen lazım diyebilirim.
İşte onlar neler Bilmiyorum normalde leslisenin 15 dk videosu izleyerek ısınıyorum sonra hareket yapıyorum kendime göre liste yapıyorum bazılarını 3 15 bazıları 4 20 falan bide 6 hareket yapıyorum az dimi
30 40 dk sürmeli minumum youtube de birsürü video var. Birini izle
Squat yap bolca şınav çekmeye çalış
Birini izleyerek yapamıyorum yetişemiyorum moralim bozuluyor kapatıyorum haftada kaç gün yapmalıyım spor
3 4 gün yeterli olacak. Moral bozma inatçı ol. Kadın programları araştır kendin uygula bir kere düzgün izlersin sonra kendin yaparsın
İzlesem sonra içinde yapabildiklerimi seçsem olmaz mi öyle kendime program hazırlasam hergun yapsam sorun olur mu bide tüm vücut çalıssam
Olmaz sorun olmaz ama seni hafif yıpratmalı popon terlemeli sıkı bir antreman olması laızm
Beni yoracak çok hareketli bir antrenman yaparım videoları takip edemedim bir sebebide ben ayakta bir spor yapınca aşırı derece başım dönüyor imkansız derecesine geliyor o yüzden hep yatarak yapicak şeyler yapıyorum
Her iş saygıdeğerdir
Bence öyle değil tecavüzcüler saygı değer mi sence
Ya da organ mafyaları