Yeni bir aşk, yeni bir ilişki için o akıldaki mutlaka unutulması lazım. Bu şekilde bir yaşam hem karşısındakini hem kendisinde yıpratacak hale getirebilir. Sırf yalnız kalmayayım sevgilim olsun düşüncesi ile hareket edip, aklındakini unutamayan insanlar bence hep mutsuz olacaktır Mutsuzluğunu da karşısındakine yansıtacaktır. Yıllar, mevsimler neler neler geçip gidiyorken kişi bir aklındakini mi unutamıyor?
Siz ne diyorsunuz bu konuda, o akıldakini unutmak mümkün değil mi?
İki yüzlü insanların duyar kasma şekli olduğunu düşünüyorum. Sevmediği bir insanın hayatına girip onun hayatını tüketirken aklında başka birisiyle yaşadığını söyleyebilecek kadar iki yüzlü ve kötüdür. Aklında birisi varsa kimsenin hayatına düşmemeli insan.
Söyleyen için doğru bir söz'ki söylemiş. Fakat ben unutulmayacak, aşılmayacak bir şey yok. Hayatta herşeyi atlatabiliriz. Bu güce sahibiz. Sadece karşımızdakinin bize yaptığı şeyleri tam bir çerçeveden görmek yeterli. Tabi bana göre. İyi akşamlar 😄
Yıllarca sevdiğin birinin seni gram sevmediğini bilmek çok acı bea. Ondan aklımda olan yanımda değilse olduğu yerden mutludur demekki. Başkasını severken başkasıyla beraber olmam.
Aklındakini aklında ve kalbinde öldürmeden hayatına birini alıyorsan çok büyük hata yapıyorsundur... kimse kimsenin yara bandı olmaya mahkum edilemez..