• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir kadın karşısındaki erkek tarafından beğenildiğni ya da arzuladığını nasıl anlar arkadaşlar?

aybükebrck
aybükebrck Takip Et
Xper 7 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Ben sanırsam anlayamayanlardanım
Bir kadın karşısındaki erkek tarafından beğenildiğni ya da arzuladığını nasıl anlar arkadaşlar?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Etoo35
    Etoo35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Uzaktaysa vücuduna bakar, çok yakınsa durmadan dudaklarına gözü kayar. Her fırsatta eve gidelim istersen der. Sen sahabeden bahsetsen konuyu bel altına getirir. Daha da anlamadıysan boş ver o zaman.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

13

Cevap

• burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

diyorsun buzdolabıyım ben , olanıda kacırtıyom :)

kızım bı kırıt gulumse goz teması yap sacınla oyna dudaklarını ıslat konusulunca gül falan hıc ogretmedıler mı sana?

evde kalırsın bak.

0
    0 Yorumla
  • evindelisi_01
    evindelisi_01 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Dikkati ilgisi sizin üzerinizde olur. Yanınızda sıkılmadan vakit geçiriyorsa beğeniyordur.

0
    0 Yorumla
  • FahriEren01
    FahriEren01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

arzulanmak her daim olur , beğenmek değişir. Herkesin güzellik , karakter sevgisi farklı

0
    0 Yorumla
  • hsnçlk
    hsnçlk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Eyer bir ortamdaysaniz gözü kulağı sizdeyse anlaya bilirsiniz siz bunu bir vapsapp durumumda da anlaya bilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • belizcan
    belizcan Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

bir sözünden bakışından belli olur aslında

1
    24 Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Sadece merak ettim gecen haftalar sorunu gordum. Adini unuttum seni kaybettim. Sorunu da yorum yapamamistim. Sorunu da hatırlamıyorum sadece tipini hatırlıyorum. Bende uygulama hotelinin karsisinda yüzüncü yil da oturuyorum. Sadece merak ettim senin trakyali olma sansin yok. Aslen nerelisin. Ve tekirdag ibaresini oradan kaldir. Trakyanin adini kotuluyorsun.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 ne saçmalıyorsunuz?

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

trakyanın adını neden kötüleyim ve sorularımda herhangi kötü bir ibare yok saçmalıyorsunuz..

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Daha once sana bulasacaktim. Bulamadim seni. Sen nasil bir kafa yasiyorsun. Eski sorularina bi bak. Neyin pesindesin. Trakyayi kotulemek senin ne haddine, güzelim diye , kendini bi bok mu saniyorsun. Seni yakalayamadim. Gunlerce simdi yakaladim. Sen kimsin ki trakyayi eziyorsun. Begeiyorsan git memleketine. Buradan cik. O sorunu bi bulsam gosterirdim sana ne dediklerini. O gun kaybettim seni tesadüf ciktin karsima.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 pardon ben trakyayı kötüleyecek tek bir soru ya da cevap yazmadım başkasıyla karıştırmayın bence bulamadıysan verdiğim cevaplar profilde mevcut sorularımda mevcut saçma sapan konuşmayın siz kimsiniz ki benimle bu şekil itham ederek konuşuyorsunuz peki?

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

ayrıca trakyalıyım göçmenim aynı zamanda neden kötüleyecek bir şey yazayım başkasıyla karıştırmışsınız..

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Bir sorunda gordum. Orada yorumda bizi ezdin. Keske pp sini alsaydim. Bende tekirdagliyim. Seni çok aradim ama nickini bulamadim. Seni dedigin laflarini g*tune sokmak icin cok aradim tesadüf buldum. Seni. Begenmiyorsan memleketimi, Atatürk u si*ktir git memleketimden. Nereliysen oraya git Atatürk ve trakya hakkında kötü bir sey soyleyemezsin. Trakyalinin yuzde 90 ni gocmen Atatürk un soyundan gelir. Onun icin bizim icin cok degerlidir. Burada Atatürk dusmani yasayamaz. Galiba paylasimin ya bu yonde ya da Trakya yi kotuleyendi. Sorularini gorunce anlarim. Keske o gün gomseydim seni. Bosverdim sonra da seni bulamadim. Simdi nerede bulursam salca olucam sana. Benim milletime laf koyan trakyali ise iki kat abartarak sanal da huzur vermem reelde sakat ederim. Bu hesabi kapat. Bir daha Atatürk ve trakya hakkinda hakaretvazi konusma hiç bir sanalda yoksa o telefonu g*tune sokarim. Atatürk e ters konusan kim varsa kanun tanimam kiz, erkek , çocuk, yasli hasta tanimam
      Elindekini reelde g*tune sokarim. Güzelligin beni ilgilendirmez. Ona da guvenme savci hakim tanımam konu basbug Atatürk olunca bil. O hesabi kapat bir daha bu konulara girme. Allahini s*kerim tamam mi ka*sar

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 haddini aşma istersen ben ne atatürk için ne de yaşadığım ve memleketim için bir laf etmedim asıl sen defol git bu ne hadsizlik verdiğim yanıtlara görüşlerden bakabilirsin profilden ben hiç bir şekilde bir kötü yorumu bırak o konuyla alakalı bir şey yazmadım asıl sen şuradan s.. olup git hadsiz terbiyesiz.

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Ulan cakal daha gün vereyim 2 hafta önce bir soru sordun hatırlamıyorum. Orada cevap verdin soruna cevap verenlere Atatürk u ezdin, trakyayi ezdin. İt sen konustugun kelimeleri mi bilmiyorsun iki haftadir nickini unuttum. Sinirden ezberlemedim bile tipini. Biliyorum. Carsida denk geliriz diye baktim hic sahile inmedin. Yoksa bulurdum seni.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 ya defol git cidden gülüyorum şu an öyle bir sorum olmadı benim engelleyeceğim sıktın.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

benim nickim belizcandı hep ayrıca 2 hafta önce ben burada değildim ilk soru sorma tarihime baksaydın anlardın bu kadar küfrü yanlış kişiye ediyorsun şimdi bas git engellemeden.

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Bende gocnenim. Annem Kosova, babam Bulgaristan. Trakyanin hepsi böyle. Senin bir soruna denk geldim sorun normal. Yorumda bizi Atatürk u gömdün. İyi bak cakal. Sulmediysen orada. Sana 10 gün oldu tripliyim. Eh en sonunda yakaladim ka*sar seni. Begenmiyorsan Atatürk u biz trakyaliyi yaşama burada si*, ktir git. Bu sitede en nefret ettigim kisi benim gibi gocmen, ayni yerde oturdugum kisi oldu o da sensin. Git baska hesap ac, bu foto ile bulurum seni salca olurum. Yok eninde sonunda tesadüf karsilasicaz tekirdag da merak etme, trakyanin yüz karasi deyip tükürcem suratına. Herkesin içinde rezil olursun o. Biz trakyalilarda, kadın aldatsa bile siddet uygulamaz. Merak etme sadece yuzune tukurucem.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 hala hakaret ediyor gerçekten g e ri ze ka lı mısın sen? 2 hafta önce diyordun şimdi 1 hafta oldu ben buraya geleli 5-6 gün oldu ve ilk sorumda belli sorularımda profilde ben memlekete ya da atamla alakalı bir soru sormam ya da cevap da yazmam biraz daha devam edersen engelleyeceğim cidden sıktın çakal da sensin.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

kendi kendine konuş sorunlu insan.

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Ulan cakal yazdin soru da degil yorumlarda. Yorum yapacaktim küfür edecektim baktim tekirdaglisin diye vazgectim. Ama dayanamadim. Günlerce seni aradım buldum. Bu soruda seni gomucem. Bir daha Turkluge, trakya hakkında ve ya Atatürk hakkinda ters konusunca sana ne yapacagimi bil. Sen bir fa*hisesin. Yedigi ekmeğin ustune sıcan eksiksin.. ya adam ol. Bize hakaret etme, Atatürk e ters konusma insan gibi efendi efendi yasa.

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 bak ger zek beyinli arkadaş verdiğim cevaplara baktım sende bakabilirsin cevaplar silinmiyor burada çünkü 5 gün öncesine varana kadar hepsine baktım dediğim gibi kötüleme vs hatta o konuyla alakalı bir tane bile cevabım yok s.. ol git şimdi çakal olanda sensin o dediklerinin hepsi de sensin cin olmadan adam çarpmaya kalkma psikolojik sorunlu cevap da vermiycem artık papağan gibi öt kendin çal kendin oyna

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Ben sana ne dedim. Sorunda degil. Yorumda bir ite dedin. Begenmiyorsan yasama burada seni silah zoruyla mi tutuyorlar burada. Atama ve nemleketime hakaret edemezsin

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Engelleycekmis. Lan psikopat degilim senimi dovucem , sana zarar mi vericem. Sadece seninle eninde sonunda hiç denk gelmesek hastanede ya da tekirag da karsilasiriz yüzüne tükürüp gecicem sende ne oluyor diyicen o ki si ben olucam. Hayatımda bir kiza el kaldirmadim. Kaldiramam da ama sana da ders vermem lazim anca yüzüne tukurebilirim. Anlarsan insan olursan o tükürük dayaktan daha agir gelmeli. Bir daha konusurken bizleri kotuleme. Cok derdin varsa kendini kötü le banane senden. Sen kendi derdin yuzunden bizleri asagiladin. Kimsin nesin sen. Banene ne yasarsan yasa. Bizi kotuleme hakkini kim verdi sana. Mesela bir konyaliya kizdin. Bütün konyalilar o... c... Dersin. Git kardesim derdin kimle ise ona küfür et konyalirdan sanane. Galiba sevgilinden ayrildin. Bize hakaret ettin. Edemezsin. Ayrildigin sevgilini s*keyim

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 ben kimseye hakaret etmedim atatürk e hiç hakaret etmedim orandan burandan uydurup durma bence iyi günler.

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Bir Atatürk yazarken bile küçük harfle yazdin. Oradan bile hakaret ettin. Keşke alsaydim ss ini. O zaman daha agir kufurler ederdim. Seni ariyordum buldum

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

@Nerelerdeydin1 gerçekten sorunlusun iyi günler...

Yorumla
    • Nerelerdeydin1
      Nerelerdeydin1
      +1 yıl

Günaydın sorunluyum. Bu vatan haini, akp. Suriyeli , Afgan, dhkpc, mlkp. gibi gibi. Yüzlerce vatan hainleriyle ugrastim yillarca. yasim 42 gitmedim şehir, ortam kalmadi. Atatürk icin yapilmayan kalmadi. Bı de sen gibi Trakyalı o*rospu. Türklere ve. Atatürk e kelime edince deliriyorum. Bu arada senin fotoğrafini aldim. Bir daha Atatürk ve Türklük icin hakaret vazi konusursan. ozel harekat ta ki Turk genclerine vericem. Bir daha hakaret ette göreyim seni. İsim vereyim istersen evden disari cik. ilk polise sor isimleri. Vatan haini Trakyali olamaz sen yorumlarda vatan hainisin. Bende senin fotonu aldim. İsibahrata vericem. Polis degil Jitem e veicem. Kansiz br bir daha bu ulke ve kurtarıcı sina hakaret et te goreyim seni o*ospu

Yorumla
    • belizcan
      belizcan
      +1 yıl

vatan hainide ilan edildik bu psikolojik sorunlu yüzünden hahaha vallahi vahim vaka

Yorumla
    • Donjuan1psikopat
      Donjuan1psikopat
      +1 yıl

Engelle şunu ne uğraşıyon

Yorumla
  • WUNDERWAFFE__
    WUNDERWAFFE__ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Anlayamazsın kaşarlara pek belli etmeyiz 😏

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.

telefonuna sms geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Pp deki sensen seno beğenmeyen erkek toptur

0
    0 Yorumla
  • axish2s
    axish2s Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

bence anlayıpta işine gelmeyenlerden olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.

Bazıları beceremeZ knk ne kadar uğraşırsa uğraşsın

0
    0 Yorumla
  • Black_Desire
    Black_Desire Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Açıkça söyler erkek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ya*vsak

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Donjuan1psikopat. Sen isminde ben reeelde psikopatim. Senin inandigin Allah i s*kerim.. engel atmisin birde besikteki bebegini s*kerim. İt. Gotun yiyorsa engeli kaldir da adres ver

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eh kiz guzel ya. Vatan haini bile olsa, desteklerdiniz. Ne den kizi bagliycan, aklin sira iyi de bu kiz kurnaz siz onu desteklediniz diye tav olmaz, sizde ayri bi eziksiniz vatani a*m icin satarsiniz. Tut ki bu konusma seneryoydu. Reziil olurdunuz. Vatan haini birini. Sirf guzel diye sahiplenirdiniz. Çünkü s*kiniz vatandan bile önemli. Bende size tecavüz edince , susmuycan. Ve bu kizi hakli goren vatan haini olma ihtimali cok yuksek. Sizi s-kmek te biynumuzun. Borcu. Birinizi yasatmam bu dünyada çatlı reisin dedigi gibi

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O popo nee 😘

0
    0 Yorumla
  • Bahadır_34
    Bahadır_34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Her hâlinden

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kadın karşısındaki erkek tarafından beğenildiğni ya da arzuladığını nasıl anlar arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler bir kadının kendilerinden hoşlandığını nasıl anlarlar ve hangi koşullarda bu hoşlarına... 6 cevap verildi
Sizce Bir Erkek Ya Da Kadın Birinden Hoşlandığını Nasıl Belli Eder? 11 cevap verildi
Bir bayan bir erkeğe nasıl hoşlandığını belli eder? 9 cevap verildi
Erkek olarak soruyorum kadınlar birisinden hoşlandığını nasıl anlatmaya çalışır ya da belli eder? 4 cevap verildi
Bir Kadının Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın? 120 cevap verildi
Erkekler, bir kadının sizden hoşlandığını nereden anlarsınız? 57 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨