Evlenmeden önce jibüle yapacaktıAllah gösterdi kurtardı diye şükür eder içim yanarak ayrılırdım.. her hatayı affedil ikincisine davetiyedir görüp de affedersen ikinciyi de yapar nasıl olsa affedecek diye
İlişkiler ne değişik olmuş ya. Eğer severek ayrıldıysa son kez görmek istemiş olabilir, fikir değiştirmek için. Ama yinede ona sor. Cevabı tatmin etmezse nikahı biraz ertele derim
Arada gel yakisiklim diye tembihde etmistir 😂 benim bi kiz arkadas vardi sen baskasi ile evlensen dahi benle yatip kalkcan söz ver , hadi söz ver derdi 😉
Yarın nikah yapacağım adam eski sevgilim olmuş olur. Bu kadar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Vayy namussuz derim.. demek beni aldatiyorsun. Bide ben evimin direği, çocuklarimin babasi diyecektim bu herife. Ve tabi ki once sebep sorulue. Sonra okkali bi tokatla " Hakkim haram olsun, demek beni aldatiyordun' derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ayrilirdim ya. ne yapacam baska rezil rusva etmeyide unutmazdim tabi
Ne işi oldugunu sorardım kıvırırsa kızın yanına, gidip sorardım...
Hadi kardess s. git derim gözünün yaşına yarım saniye bile bakarsam namert olayım o derece
Herseyi o an bitirebilirdim sanırım ve geri dönüşü olmazdı.
Boynuzum iyice sivrilmeden fark ettiğime şükür derim.
Sorarım aklın başka yerdeyse biz de başka yönlere gidelim diye.
Evlenmeden önce jibüle yapacaktıAllah gösterdi kurtardı diye şükür eder içim yanarak ayrılırdım.. her hatayı affedil ikincisine davetiyedir görüp de affedersen ikinciyi de yapar nasıl olsa affedecek diye
neden bunu yaptığını sorgular, eğer tatmin olmazsa ayrılırım..
İlişkiler ne değişik olmuş ya. Eğer severek ayrıldıysa son kez görmek istemiş olabilir, fikir değiştirmek için. Ama yinede ona sor. Cevabı tatmin etmezse nikahı biraz ertele derim
Eski sevgili 😆 kiz özlerim seni diyip dudagina yapistiysa 🤪🤪
Arada gel yakisiklim diye tembihde etmistir 😂 benim bi kiz arkadas vardi sen baskasi ile evlensen dahi benle yatip kalkcan söz ver , hadi söz ver derdi 😉
Yarın nikah yapacağım adam eski sevgilim olmuş olur. Bu kadar.
Vayy namussuz derim.. demek beni aldatiyorsun. Bide ben evimin direği, çocuklarimin babasi diyecektim bu herife. Ve tabi ki once sebep sorulue. Sonra okkali bi tokatla " Hakkim haram olsun, demek beni aldatiyordun' derim.
Sen göreceğini görmüşsün zaten kardeşim. Yarın ilk iş iptal etmek
Gören kim?
Şahit olmuşsun
Şahit olsanız dedim iyi oku
Yeni rota belirleniyor... Nişan iptal?
ayrılırım ama bütün gün de ağlarım
Sorardım neden diye
Yaw san nadan kotu turkce kullaniyor yaw
Ayağıyla yazan biri mi söylüyor bunu bana?
Sanda zaka gitligi var.
Nikahı iptal ederdim
Emin misin sorusunu sorardım
Nikah iptal.
Normal nikah gününde kocayı aldatan kadın var