Aşk İlişkileri Sevgilinizin olması mı daha iyi yoksa tek tabanca olmak mı? içinizden_biri_23 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangisi size kendinizi daha iyi hissettiriyor? Bekarlık sultanlıktır Sevgili ✔ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin olması mı daha iyi yoksa tek tabanca olmak mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__se93 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tek ıyı. Sevgılıye de gerek yok. Olcaksa evlılık olsun zaten. Sevgılılık ergence şeyler bana göre, edınmıyorum artık. Olacaksa her şey helalımızle olsun yanı. 0 0 Yorumla
911Ertekin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl şu an sevgilim yok 1 senedir böyle gidiyor bildiğin sevgisizlikten kahroluyorum 😅 saçımda beyazlar arttı stresten 0 0 Yorumla
HapplyCalmDown Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bekarlık sultanlık. Yaşım da zaten küçük. En kebap benim. Önce kariyer, sonra bakarız aşk meşk olaylarına. 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl seks yoksa sevgilim olmasın zaten napacam onunla mı uğraşacam 0 3 Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Sen bu kafayla devam kardeşim Yorumla Turkuaz88 +1 yıl Napacam kızların sacma sapan istekleri sıktı artık Yorumla lonelyle +1 yıl saçma ama haklı :) Yorumla
Roseçiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl olmasın yaa öyled ya da böyle ayrılcaz ne gerek var 0 0 Yorumla
servet_st Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl hayatta yalnız kalmak boğar bence sevgili olmak dünyanın en güzel şeyi 0 0 Yorumla
Dubbelgeest Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gerektiğinde kendine yetebilmek en iyisi.. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tek tabanca iyiyim 1 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. manita candır 0 2 Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Gerisi yalandır 😂 Yorumla endmuhh +1 yıl en kötüsüde asansörde salandır Yorumla
Zevkinebak Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tabiki bekarlk bi defa sevglm oldu oda aldatti 0 5 Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Aga be Yorumla Zevkinebak +1 yıl Bidaga hic sevgili yaparmym tabiki kimseyle sevgili olmuyorum Yorumla Zevkinebak +1 yıl Sen peki Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Ben yeni ayrıldım Duygularım karmaşık Yorumla Zevkinebak +1 yıl Konusalmmi ikimizede iyi olur Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. sevgili şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tek ıyı. Sevgılıye de gerek yok. Olcaksa evlılık olsun zaten. Sevgılılık ergence şeyler bana göre, edınmıyorum artık. Olacaksa her şey helalımızle olsun yanı.
şu an sevgilim yok 1 senedir böyle gidiyor bildiğin sevgisizlikten kahroluyorum 😅 saçımda beyazlar arttı stresten
Bekarlık sultanlık. Yaşım da zaten küçük. En kebap benim.
Önce kariyer, sonra bakarız aşk meşk olaylarına.
seks yoksa sevgilim olmasın zaten napacam onunla mı uğraşacam
Sen bu kafayla devam kardeşim
Napacam kızların sacma sapan istekleri sıktı artık
saçma ama haklı :)
olmasın yaa öyled ya da böyle ayrılcaz ne gerek var
hayatta yalnız kalmak boğar bence sevgili olmak dünyanın en güzel şeyi
Gerektiğinde kendine yetebilmek en iyisi..
Tek tabanca iyiyim
Yerine göre ikiside güzel
Tek hram ilişkide olmaktansa
manita candır
Gerisi yalandır 😂
en kötüsüde asansörde salandır
Tabiki bekarlk bi defa sevglm oldu oda aldatti
Aga be
Bidaga hic sevgili yaparmym tabiki kimseyle sevgili olmuyorum
Sen peki
Ben yeni ayrıldım
Duygularım karmaşık