kucukluğumde hiç erkeklerle işim olmadı, ne arkadaşça nede başka türlü. Simdi 20 yaşindayim ve bir erkeğin yaninda çok rahatsız oluyorum, utanıyorum, kendimi rahat hissedemiyorum. Bir ara sevgili yapmiştim dokunmasına izin vermedim, buluşunca yakınlaşmasına ( yakınlaşma dediğim yanima oturup elini omzuma atmasi mesela) rahatsız oluyordum utaniyordum. Ila sevgili olmasini gerek yok. Okulda arkadaşça olsun iş yerinde olsun. Ve bu sevgili yapmama engelliyor kendim gibi davranamiyorum çok kasiyorum kendimi. Bunu nasil aşabilirim niye böyleyim.
Erkeklerden çok çekinmek? siz erkekler böyle biri hakkında ne duşunuyorsunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim kucuklugumde öyle geçti. Ama utanılacak bi sey yok. Benim kız arkadasim olsa sarilmaya cekinirim. Bence boyle seyler sorun degil normal seyler. Cografya dan kaynakli.
Peki nasil aştin bu huyunu
Astim mi bilmiyorum ki siradan kizlarla cekinmeden utanmadan sohbet ederim sorun yok ama hic asik olmadim mesela. Öyle hoslandigim biri olsa tabii cekinir utanirdim nabzim yukselirdi.
Yani karsindaki normal siradan gariban standart biri neden cekiniyim mi konusurken neden utanayim ki ahahaha o utansin cekinsin
“ standart gariban biriyse” hahaha
Gariban derken mesela hayatta bi gayesi yoksa hep evdeyse. Gezip yeni yerler gormuyorsa bi hayali yoksa heyecanini kaybetmisşe ben gariban diyorum onlara
Bi zahmet o cekinsin utansin benle konusurken
Niye bu kötü bir şeymis gibi anlatinki şimdi. Bir insan hayatini öyle geçirebilmek isteyebilir, belki evde vakit gecirmeye seviyordur hayatin guzeliklerini dişarda uzaklarda aramiyordurda yakinlarda kendinde evin icinde hayatin tadini cikartiyordur. Böyle bir insana gariban değil, benden farkli demen daha doğru olur.
Ama evde sıkılıp patlıyorlar hic mutlu degiller
Herkesin ilgi alani farklıdır bu seni onlardan ustun yapmaz.
Evet üstün yapar mı dedim ben
Demedin ama o şekilde konuştun, hem bir şey diyecem sana. Bir kişiye aşik olduktan sonra böyle şeylere takilmazsin vaktin olmaz bir tek onu istersin
Asik oldugum kisiyle de her gun evde bos bos oturmam herhalde 😂 bir gün satranc oynariz bir gun bowlinge gideriz bir gun film dizi seyrederiz bir gun spora gideriz doga yuruyusleri tarihi yerleri gezmece basketbol oynariz uzaklara gideriz sonra karda kayak yapmaya gideriz yamac parasutu tarzi ekstrem seyler simdi yazmaya devam edersem seyehatname olacak ahahaha plan cok da benim asik olma egitimi falan almam lazim. Udemy de var midir
Yani belkide haklisin, kulağa hoş geldi Bende işte aşktan maşktan anlamam sana burada aşki anlatiyorum ne bilem işte hayirlisi diyelim, önce doğru kişiyi bulalımda geriside gelir sanirim
Ben aramiyorum. Arkadaslarim var onlarla yasiyorum zaten cogu seyi ama onlar sevgili yaparsa iste hahashah
Sıkıntı işte ahahhhs
Vallaha ne güzel işte mutlu olduktan sonra sevgilin olup olmamasi pek bir anlami yok zaten. Ama yinede arkadaşlarla yaşadiklarin seviliyle yaşadiklarini ve hissetiklerini kiyasliyamayiz. Sevgili aramasamda karşima sevilip sevebileceğim biri ciksin istiyorum icten icten
Bende önceden cok istiyordum bir kac sene önce cok ihtiyac duyuyordum boyle seylere sefkat ve ilgiye. Şu an nedense istemiyorum. 4 5 kisi cikti karsima ben bi sey hissedemedim onlarda gittiler.
Yalniz oldugumda daha özgüvenli ve guclu oldugumu anladim.
Cok masrafli biriyim kendi giderlerimi zor karsilarim spor yapiyorum iyi beslenmek cok pahalı zaten. Bi de kiz arkadasla para harcayamam. Zaten bende sans yok ahahah benim sevdigim kisi beni sevmez uzer falan hic gerek yok boyle seylere.
Evlilikte planlamiyorum
Ben sevdim mi hakkini veririrm o kisiyi hayatimin merkezine koyarim ama iste buna değer olana sadece. Bunu anlamak icinde karşımdaki kişiyi iyi tanimak istiyorum emin olmak istiyorum buda vakit aliyor haliyle. Siz erkeklerde bu duruma gelemiyorsunuz gidiyorsunuz
Sen diyorsun ya param yok bence bu aşk yaşamaya güzel vakit geçirmeye bir engel değil. Önemli olan yanındaki kişi , ornek yuruyus yaparsınız aktive olarak sohbetiniz güzel olduktan sonra o yanındaki kisi doğru kişi olduktan sonra nerde olduğunuzun bir onemi olmaz ya bence yani benim edindiğom tecrubeler öyle baskalarin adina konusamam belkide fazla dizi izledim
Oda olabilir jsjs
Niye evlilik planlamiyorsun, bukadar neg konusuyorsun askla ilgili. Biri senin kalbini fena kirmis zamaninda belli belii haha
😂😂😂
Sen diger kizlar gibi olmayabilirsin ama genel olarak dedigim gibi.
Ben istemez miyim sevdigimin dizine basimi koymayı sefkatini hissetmeyi. Onunda basini gogsume koyup kalbimin küt küt atmasini hissettirmeyi. Ama cografya kaderdir. Hayat zor. Kimse istedigim gibi degil kimse tatmin etmiyor beni cevremdeki iliskiler cok kotu örnek oldu bana. Kucuklugumde de iyi iliskiler gormedim. Kalbim neden kirik bilmiyorum.
Herkes sorunlu problemli. Stres sıkıntı uzüntü cogu kiz zaten kaostan besleniyor. Huzur yok
Dediklerine katiliyorum cinsiyetle ilgisi yok bence cunku ben bu dediklerini erkeklerdede goruyorum. me bilem ya ask yasamak istiyorum boyle icten saf yalan dolan olmayan bir sey. Bedenime fiziksel degilde ruhuma kalbime dokunsun istiyorum.
Insallah kendin gibi iyi guzel yurekli birini bulursun
Benim arkadaslarim da benim gibi ama cok kazik yemisler kizlardan mesela. Bana seni dd görecegiz diyorlar. Bende nah gorursunuz dedim hahaha
Ben eğer kendimi bilmeseydim gercekten birinin birini sevebilecegine inanmazsam elbet benim gibi biri vardir diye umuyorum ve buna olam inancımı kayip etmiyorum.
Haha sala gitsin ya akisini birak cokta anlam yukleme kimseye kimin ne oldugu beli olmadan bu sekilde uzulmesinde
Ben zamanla kaybediyorum azar azar yavas yavad
Sevebilecegini Inanmazdim*
Sana ozelden mesaj gonderdim sohbet etmek istiyorsan ordan edelim istiyorsan buruya doldurduk cunku 😅
burada bi mesaj sinirlandirmasi yok diye biliyorum😂
Daha çok vakit geçirerek.
Bende senin erkek versiyonunum
Nerede yaşıyorsun sen
Cevap verebilirmisin biliyorum utanıyorsun bende utanıyorum
Sen kaybedersin 😂😂
Niye
Sen çekinirsen kim yaklaşabilir güzellik 😉
Konuşmaya ne dersin