Bugüne kadar hiç evlenme teklifi aldınız mı / ettiniz mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Etmeyi düşünüyordum ama aldatinca her şey değişti.
Zaten bundan sonra da birisine teklif edeceğimi zannetmiyorum.
olmadı hiç, bakalım ilerde doğru insanı bulabilsek o zaman artık
Hep ileriye atarsan ‘sözle bile’ hep ilerde kalır bilmiş ol.. kendimi doğru motive et. Evrene olumlu cümleler gönder.. olumlumlu olarak geri dönsün.. olumsuzluk değil..
en kötü anlarda bile ümit vardır ben hep buna inanirim güzel düşünüyor olumlu mesajlar gönderiyorum karşılık bulacaktır elbet
🙏🏼
Aldım ama hiç etmedim 😂
Ahah etme ztn..
ettim
Tebrikler o hayli..🙂👏
teşekkürler
Rica
Evet aldım. Ve evlendim
Tebrikler..🙂🙌
Evet, 2 kez.
🙂👏
Hayır etmedim ve almadım da
üzülme seninde olur😄
Nerdeee
Hayır. Flörtün ötesine geçemedim.
Almadım da etmedim de
Aldım bir kere
Yaa tebrikler o halde..🙂👏
Hayır.
Umarım edeceğin bir hatun çıkar karşına..
Nasip ama sanmıyorum
Tabii bu işler kısmet..
Yaş geçti
Ne alaka.. 🤷🏻♀️
Aşk’ın evliliğin yaşı olmaz bence.. zamanı olur doğru insan ne zamana geleceği belli olmaz..
44 artık yolculuğa yakın
Peki ne diyeyim artık..🤷🏻♀️
Teşekkür ederim anlayışınız için. Ama güzel bir hayal oldu akşam akşam bana.
Hayal dersen hayalde kalır.. olumlu cümleler düşünüp evrene olumlu iletirsen.. olumlu olarak sana geri döner.. olumsuzluk olumsuzluğu doğurur..
Bu yaşlı ihtiyar zor tipi kimse çekmez. Beni aykırı kadın ancak düzeltir.
Umarım gönlüne göre bulursun
Olduğunu sanmıyorum, beni ancak sülük gibi yapışan ve kocasının herşeyi olan kadın paklar.
Sülük gibi yapışan?🙄
Kaba ifade gibi görünse de değil, benim tesettürüm olmalı herşeye.
Bu ifade daha mutasıp oldu.. diğeri cıvık..🙄
Beni eve bağlamasını bilecek. Gerekirse kapıyı bile kilitleyecek.
Yaa.. demek dış hatlara çok meraklısın.. fazla takılıyorsun dışar adamısın dimi? oda kötü tabii.. hiç bir kadın kabul etmez..
Bana tesettür olup da vahşiliğimi ehlileştiren kadının yanında zaten süt dökmüş kedi gibi olurum, sanırım, emin değilim.
Süt dökmüş kedi misali erkek görmedim ztn hiç😄
inanmam ztn merak etme..
Haklısınız ama eve girerim artık, çıkmam. O kadın ev erkeği yapar beni
Kadınının kölesi mi olursun.. ?
Kadın senin kölen mi olmasını istersin?
Ben ve köle? Bu iki kelime imkansız değil, imkansız ötesi.
Yoo yani anlattıkların yani o
Yönde gibiydi.. fakat imkansız ötesi demen de ayrıca..🤷🏻♀️
Anlattığım yine maço, hanımına biraz miço.
Ha şöyle.. şimdi anlaşıldı..🙂) kendini doğru ifade edemediğin kesin..
Sizinle konuşmaya başladım tekrardan. Olacak o kadar.
Benimle konuşmak?🤷🏻♀️ ben özel biri değilim.. her kesle konuşuyorsun sonuçta.. 🤷🏻♀️
Fark yok yani canım ..💁🏻♀️
Karşılıklı ve uzun uzun konuştuğum tek siz varsınız.
🤷🏻♀️ Özel konuşma değilki.. her kesin içinde..
başkasıyla özel konuşuyor olabilirsin de..🤷🏻♀️ orasını bilemem canım
Mesaj kutum kapalı. Sadece sizinle yazışıyorum.
🤷🏻♀️
Kötü bir şey mi dedim yine?
Yo hayır dizi izliorum da kısa attım
Keyfinizi bölmeyim. 👍
Estağfirullah..🙏🏼 fakat sevdiğim bir dizi devam etmek istiorum izninle..🙏🏼
Keyifli olduğunu anladığım için öyle dedim. Sizin geçen gün düşündüğünüz gibi trip değil. Ki ben trip nedir bilmem. ✌️
Öyle düşünmedim.. Ayrıca erkek adamda da trip çok saçma gelir hiç te sevmem yakıştırmam.. trip kadın atar oda kararında olmalı baymamalı.. erkek adam net’ir haykırır bağırır çağırır fakat trif atmaz tepsinini dile getirir bir şekilde gerekirse masaya yumruğunu vurur.. kadın gibi eğilip bükülmez bana göre.. tabii bir konu varsa sıkıntısı ona göre..
Dansta belinizi devamlı tuttuğumu fark ettim ve ayağınızı da basmıyorsunuz. Sanki dansta partnerler birbirini tanımaya başlamış gibi. (Yazınıza binaen)
Ahahahh konunun üzerine biraz alakaya musakka olmuş sanki.. 🙈
Ben sohbeti dansa benzetirim. Başlangıcı hatırlayın.
Yok başlangıcı hatırlamayayım kabustu..🙈
Beni balkonda bıraktınız. :)
Bende tam şu an ne yapıyorsun dicektim☺️
Tv izliyorsan beyaz tv yi aç dicektim.. ne var ne yok diye bir program var her hafta izlerim..
o başladı az önce ilginç şeylerden bahsediyor tabii dikkatini çeker mi bilemem.. sadece söylemek istedim..
Yatağa yattım, TV ile hiç ilgim yok. Sanırım magazin programı?
Magazin?🙄
Peki neyse iyi gclr sana
Uyumuyorum. Program ne ile alakalı.
Hasbinallah🤦🏻♀️ ilginç diorum yazımda.. her hafta izlerim ben.. neyse zevkler ve renkler tartışılmaz.. ayrıca magazin de sevmem ben..
TV gördüğüm yok ki. Sizinle sohbeti yeğlerim.
Peki...
Siz hiç evlilik teklifi aldınız mı?
Çok..
Neden kabul etmediniz?
Ohoo uzun hikaye.. değişik durumlar.. geö
Geç dicektim yani
Dinlerim.
Yahu gerek yok.. sen dinlersin de ben yazamam..
Yazmayın anlatın, dinleyim.
🤦🏻♀️
Yaaa beni anlamadınız işte. Sesli konuşup anlayabilirsiniz dedim. 🐓
Anlatabilirsiniz*
Fazla ısrarı sevmem.. gerekmediğinde çünkü sinirlenirim oky..
Siz benim ısrarımı görmediniz, ısrar ettiysem almadan çıkmamışımdır. Bu ısrar değil.
Olabilir fakat bana gelmez bunlar.. ben istersem.. 🤷🏻♀️
Keyfimce..
İşte, ben de ısrar demiyorum. Ama etseydim, ya anlatırdınız ya beni engellerdiniz. Hoş, engelleseniz de geri engeli kaldırmak durumu da yaşayabilirdiniz. Bak beni de horozlandırdınız şimdi.
Engeli kaldırmak mı?🙄
Şu ana kdr engellediğim kişi sayısını söylesem şaşırırdınız.. epey bir fazla geçmişten..
Kii.. asla da engellediğim kişiye bir daha o firsatı vermedim.. onun öncesinde iyi değerlendirsymiş o sürece gelmeden önce.. 🤷🏻♀️
Sorun değil, gider yeni üyelik alır yine başınıza bela olurum. Yani diyeceğim o ki, baş belası olurum size. Artık anlatmak istersiniz, kurtulayım şu adamdan diye
Gerçi farklı bir hesapla geri gelen çok oldu.. engel attıklarımdan.. yalvarıp yakarışları affet diye aynen süt kedisi olmuş hallerde dönenleri gördük be canım ..😂 zamanın maçoları bunlar..🙈😂
Ben affet diyerek gelmem. Gelirsem baş belanız olarak gelirim. Ama şu anda bu durumu kotarmayı gerektirecek bir durum yok. Sadece, sorunuzu kibarca ve centilmence size sordum.
İstediğin şekilde gelebilirsin sıkıntı yok..
Geri geliceksin sonuçta😄
Tabi bu gitmeler gelmeler her durumda olmaz..
çünkü kapıyı açmam..
Ona göre atılan adımlara çok dikkat etmeli erkek milleti..🙂
Elbette gelirim. Doğanın kanunu bu. Erkeğim. Alıp omzuna götürmek erkeğe verilmiş. Gelmekten gocunmam, gelmem gereken yere gurur yapmaktan gocunurum ama işte siz kadınlar, erkeğin gelişindeki asalet farkını bile göremiyorsunuz. Bakın ne dediniz ne maçolar gördüm. Beni görseydiniz, bunu deli etmeyim alır götürür vallahi dersiniz. Kadına kül bırakmam.
😄😄🙈 Nereye götürür?🤷🏻♀️😄 bu arada erkek tabi gocunmaması gerekir kadının ayağına gelmekten..
Erkeğin görevi.. gayette asil bir davranış bana göre de.. ben hep derim erkek adım bir adım öndedir.. fakat bu şekilde kadının yanına gelme durumu erkeğin kişiliğini söndürmez..
Nereye olacak, isteyerek gelmezse zorla yuvası olacak evimize götürürüm. Ben kadına değer verdiysem, onun hırçınlığı vız gelir tırıs gider. Seni istemiyorum diyeceği ana kadar o benimdir. İstemiyorum derse üç kere sorarım. Üçünde de istemiyorum dersem, kapıyı kapatırım. Dönse de giremez. Ben sizi diğer hanımlarla eş görmüyorum farklısınız, siz de beni o maço kılıklarla eş görmeyin. Kaybetmem gereken yerde kaybetmesini bilir ama geri dönmemem gerekiyorsa dönmem. Bunu hayatıma girenler hep şaşkınla ve acıyla öğrendiler. Bu konuyu da kapatalım. Çünkü sizi hoş sohbet erbabı olarak görüyorum. Bu sohbet konumuz olamaz.
Acıyla öğrendiler derken? Şiddet?🙄
Daha öncede söyledim. Kadına şiddet uygulayan erkek gözümde ilkel, basit ve akılsız biridir. Kadına şiddeti severim ama ben değil, benden olan içeriden tekmelesin, hem de izini çıkarta çıkarta. Acıyla öğrendiler derken kastım, çok pişman oldular. Ben kimseyi kolay silmem ama sildiğim de bu dünyada bir o bir ben kalsam yine de kabul etmem. Tamam kapattım konuyu. Bugün neler yaptınız?
Bende öyleyim bayım.. ardıma bile bakmam 2. Bir
Şans vermem için telafisi olan durumlar olmalı.. yoksa her hatayı kabul etmem babam bile olsa.. ben en yakınımı silmişim gerisi hikaye cicim..
Bugün ne yaptınız?
Neyse biraz başım ağrıdı gibi..💆🏻♀️
Yatağımda gözlerimi dinlendiricem biraz karanlıkta.. slow müzik eşliğinde kulaklığımla.. şimdilik hoşçakalın iyi gclr size..
Tamam, Allah rahatlık versin. Hayırlı Cumalar hayırlı geceler. 🖐️
Teşekkür ederim sizinde cumanız mubarek olsun..
Teşekkür ederim. Buradan uzun sohbet sizi rahatsız etmiyordur umarım.
Aslında evt..🙈
Herkesin okuduğu bir yer olması.. 🤷🏻♀️
İkimizden biri mesaj kutusunu bir kaç dakikalığına açacak mesaj alındı verildi olayından sonra geri kapatacak o halde. Kim açsın?
karşılıklı takiple açılır.. artı ben açmadım hiç sadece daha önce istisna kişilere..
Oda o zmnlar tkp ettiğim istisnalar dışında kimseyi tkp etmedim etmiyorum da..
ben açmam yani
Peki, bu konu ısrar edilmeyecek ve saygı duyulması gereken bir konu. Çünkü özele giriyor o alan. Reddedilmek de var bu işin doğasında.
Prensip sadece.. evt özel.. özel olduğu kdr özel kişiler yer alır.. insan hayatında da öyle..
kii.. tabii bunu şu durumda anlayamayız ne olur ne biter..
reddedilmek derken neye göre ve niye?
Başkalarının okumasından rahatsız olduğunuzu beyan edince, doğal olarak ben de çözüm yöntemi özel mesajlaşmayı teklif ettim. Adı üstünde, özel mesaj. Siz de söylediniz, özel kişiler. Netice itibariyle teklifim geri çevrildi. Buna reddedilme dedim.
Daha sonra duruma göre bir düşünülür..💁🏻♀️
Ooo ooo ooo hanımefendi lady'liğini konuşturacak. Hakkıdır. Kadınlığın güzel tarafları. 👍
Bizde öyle bayım..💃🏻 işine gelirse..😜
Gelmezse de düşünülür..😄🙆🏻♀️
Ama bu kapris oldu şimdi. Ne dedim? Hakkındır. Yani elbette kadınlığın bir yanı prenses olduğunu hissetmesi. Bunu da erkek centilmence tutumla hissettirir. Erkeğin değer vermesi, bunu da erkeğin söz ve tutum ile tutarlı bir şekilde göstermesi. Kapris yapmayın, yoksa kırmızı kaplı borç defterine yazarım, arkasından borcu çok şeyle geri isterim. 🐓
Kapris mi?🤔 ne alaka sadece kadınlık cilvelerine dahil onlar..
Bu mu cilve? Cilve dediğimiz erkeğin hoşuna giden su matrak haller değil mi? 😳
Yahu mizaçtan hiç anlamıyorsun da.. ben ayrıcada espiritüel de bir insanım.. her şeyden bir espiri çıkartır güler geçerim.. hatta sonuna gülme emojisi koyuyorum..
neyse..
Belki ben de bilerek kızdırmak istiyorum, olamaz mı?
Bence hiç deneme.. beni durduk yere dellendirme.,
Dellendirmeyeceğim de ne yapacağım. Hep prenses olunmaz. Cadı da var hikâyede. 🌼
Gerektiğinde onu da oluruz biz.. hep prenses olmak isteyen kim..
Cadılığınızı sevsinler. 😼
Bişy dicm PP deki resme benziyor musun?
Kaşların çatık oluşu sert duruş senin mizacında var yazışırken görebiliyorum onu.. öylemi yani..
Ee maço ya beyi..😄 el de de tesbihi unutmayalım..🙂
Sevdiğim için bu fotoğrafı koydum. Bana hiç benzemiyor. Sert görünüş ve ifadeler var ama. 26 yıl askerin yüzü gülmedi. Bi' de kadına karşı aşırı bir sahiplenme duygum var. Benimsin dediğim kadın bedenimin bir parçası olur, kimseye yar etmem. Ayrıca merhamet duygum da var ona, halini gözetirim Ama tespih sevmem.
Peki.. uyuyalım mı artık..😵
Cevabı yarın.. hem şarjımda az oky
Tamam, beraber çıkıp uyuyalım. Allah rahatlık versin. Yarın görüşmek dileğiyle prenses hanım. 🌼
👋
Ayy inanmıyorumm 🤦🏻♀️ sayfaya yazanı gördün mü ne yazmış..🙈 bizi ne sanmış..🙈 ne hale düştük görüyor musun inanmıyoruuummm🙈
İlişkimiz olduğunu daha önceki sevgiliymişiz çocuk yüzünden kavga edip ayrılmışız off allahıım🤦🏻♀️ ve barışmak için ikna ediyormuş gibi çocuk üzerine konuşuyor muşuz..🤦🏻♀️ allahımm olmadan bizi çift yaptılarr🤦🏻♀️🙈
Dedim size. O kırmızı şimdi açılsın artık.
Birde üşenmemiş okumuş tüm yazışmaları..🙈 birde dedektif gibiyim diyor sanki gerçekmiş gibi
Ama komik değilmi?🤦🏻♀️ öyle mi görünüyoruz dışardan
Biraderim doğru görmüşsünüz, hanımefendi eski yavuklum. Laf söz dinlemediği için, burada tartışıyorduk. Sizi de bu duruma soktuk, af edersiniz.
Yavuklum hitaba bak..🙄
Sende tavuk hatta lavuk.. hey allahım yaa🙄
Yanlış yere atmışım. Okusun doğruyu görsün.
Doğruyu mu?🙄
Allahım neler oluyor..🤦🏻♀️
Harbi çocuk yüzünden kavga eden çiftlere döndük senin yüzünden yok 4 yok 2 🤦🏻♀️
Kapalı
Bunu yapıcağını tahmin etmiştim.. de neyse..
Yinede her şey gönlünce olsun.. hoşçakal..
hayır
Almadım
Aldım da ettim de
Way way wayy😄👍
Ben kabul etmedim benimkini de kabul etmediler bekarım şu an abla 😂😂
wah wah wah ozaman😄
😂😂😂
Almadım
Etmedim
😄
hayr
yakında edeceğin kişi karşına çıkması dileğimle..
zor
Umutsuz vaka mısın?
evet