omurganın en sonu değil biraz üstünde bi ağrı var aynı zamanda da şişlik. oturamıyorum neden ağrır ki, kıl dönmesi falan değil çünkü o bölgenin üstünde belime doğru :(
dalga geçen saçma cevap yazan top olsun
dalga geçen saçma cevap yazan top olsun
Oturuş şeklinden olabilir, sert bir zemine oturman da buna yol açar. Ayrıca poponun üstüne doğru düştüysen de bu acıya sebep olabilir..
Belini zorladın mı ya da uzun süre koltukta sabit oturarak seyahat ettin mi?
yolculuk yapmadımda dün 3 saat kadar aralıksız pc başındaydım ondan sonra oldu. kalıcı olmaz değil mi
Düzelir ama akşamları sıcak su torbası koyabilrisin bir süre artı jeller var onlardan sürebilirisin.Dik otur ama boynunda dik dursun pc başında.
tamamm çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Cevap
13Cevap
Düzgün oturmamışsan, kemiğin üstüne yüklenmişsindir. Oluşan baskı yüzünden ağrıyordur. Dik oturmak önemli böyle şeylerin önüne geçmek için.
çarptırmış olabilirisn kıl dönmeside yo kdye düşünme küçük ucafıc kıl bile osla döndümü ağrı yapar doktora git derim uzun süredir varsa :)
koksist ile ilgili bi sorun olduğu açık net ortada bence bi hekime başvurmalısın ;))
kıl dönmesi her yerde olabilir yada pöçügün yerinden oynamıştır doktoro git derim
aynı sorun bende de var zaman zaman şişlik ve ağrı yapıyor bend ecözemedm daha
doktora git en iyisi en iyi cevap bu
hassastır o kemik dikkat etmelisin.
sert bir yere uzun sure oturmussundur
hiç düştün mü?
yok hiç düşmedim son zamanlarda
son zamanlarda değil, sert şekilde düştüysen geçmişte ileriye dönük ağrı oluyor. annemde oldu mesela. bilgisayar başında çok oturmak, fazla kilo, düşmeler bu ağrılara neden oluyor.
Oturuş şeklinden
dalga geçen top olsun nedir ya koptum hahaha...
oturuş bozukluğu yada aşırı yorgunluktur
doktora git ağrıyosa doktoraa
bel fıtığı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar