Bir erkek bir bayanı neden takip ettirir düşüncesi ne olabilir? beni görünce öncedende heyacan yapardı ama kafam karışık? ldurumu özetledim ama?

yıllardır sevdiğim veya öyle sandığım biri var buda onu biliyo çok şey yaşadık sevgili olmadk ama hani arkadaşta olamazsınız sevgilide ya o durum ben sert bir kızım bugüne kadar sevgilim olmadı en çokda onu sevdiğim için kimseyi kabul etmedim güzelim yani her neyse çok gelgit yaşadık facede sildi geri ekledi falan filan hep böyle 20 yaşındayız ikimizde ben artık olgunlaşmak istiyorm ama o hep ciddiyetsiz hani umut veriyo ama ortada hiçbişe yok ben ciddi bir kız olduğum için ve aramızda geçmşte biraz hatalı olduğum için olmuyo herneyse geçen çalıştığı dükkanın ordan geçtm bu beni görnce uzun uzun bakıp ben tam yaklaşmadan içeri girdi bana selam bile veremez ayrıca facede konuşur ama yüzyüze nadir konuşmuşuzdur beni görnce içeri girdi bakıp sonrasndada en yakın arkadaşları beni takip etti bir anda farkettm ve çok sinirlendm resmen takip ediliyorm dedim ve baktım ki bunun en yakın kankileri farkettiğimi anlayıp mağazaya girdiler döğüşcektm arkadaşım engel oldu beni geçen senelerdede takip ettirmişti ayrıca bunlar ne demek hiç anlamıyorm beni görnce kaçması snrada arkadaşlarını yollaması hani umursamıyor gibi davranıp neden böyle yapıyo bir erkek neden takip ettirir
Bir erkek bir bayanı neden takip ettirir düşüncesi ne olabilir? beni görünce öncedende heyacan yapardı ama kafam karışık? ldurumu özetledim ama?