Gizli Üye(25-29)+1 yılYa erkekler? Senin 8 sevgilin olmuş. Tam olarak bilemem Ama yine de zaman geçirmek, onları kullanmak ve diğer kötü şeyler için olduğunu zannetmiyorum. Peki sıradan bir erkeğin kaç tane sevgilisi, kaç tane gitdiği eskort, kaç tane hayelleriyle oynadığı kız, kaç tane kullanıp ve hayatını mahvettiği kız vardır? Emin ol çok daha fazladır. Eger az olan varsa, fırsat bulamadığı için az olmuştur..
8 ve ya daha fazlası. Ne kadar olmasının bir önəmi yok. Gerçek aşkı ve evleneceğin kişiyi arıyorsun sonuçta. Ve bu çok normal. Önemli olan, kimsenin seni kullanmasına izn verme. 3 kuruşluk, Aşağılık birilerinin seni hayatını mahvetmesine izn verme. Onlar için yaptıkları kötülüklerin hiç önemi yok..12 Yorumla
Soran+1 yılBoş ümit verdiler ben o yüzden kandım bide yaşım 18 ergenlik çağında yım sevilmek istedim olmadı
Cevap sahibi+1 yılEğitimine, işine öncelik ver artık. Ve ciddi düşün karar verdiğinde.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hepsi de şerefsizdi yeminle diye bir yorum yazmışsın. Benim anlamadığım bir tanesinde bile şaşmaz mısın 8'inde de mi aynı sıkıntıyı yaşadın. Bir tanesi bile iyi denk gelmez mi? Sonra sen de Çünkü birinde ikisinde üçünde olaylar öğrenememişsin sekize kadar yolu var demişsin. Bir de ayran gönüllüymüşsün buradan onu anlıyorum.
10 Yorumla
bir şey düşünmem sohbetim kafa yapım uyarsa arkadaş olurum erkek olsaydım da beğenirsem sevgilide olurum çok bağlanırsam evlilikte düşünürüm. Bu önemli bir durum değil kiminin 8 sevgilisi olur dokuzuncuyla evlenir kimi ilk sevgilisiyle evlenir kimi kırkıncı sevgilisiyle evlenir kimi hiç evlenmez bekarlık sultanlıktır der hayatını yaşar bu herkesin kendi bileceği iş ve bu tarz saçma sapan sebeplerle insan sınıflandırmam.
20 Yorumla
Ne alakası var ya isterse 18 olsun 😃 sevgili sayısında kısıtlama mı gerek böyle bi şart mı var? Aslında insanları, kendini daha iyi tanımana yardımcı olur ve evleneceğin kişiyi daha iyi seçersin sadece 1 kişiyle çıkıp evlenenlere göre.. haa ben akıllanmadım saf saf dolaşıp her önüme gelene güveniyorum hep it-kopuk serseri buluyo beni mutsuzum napayım dersen o ayrı canım farklı bi başlık açman gerekir 🤗
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kimse masum değildir. Geçmişte ne yaşadığı önemlidir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir, çok doğal. Aynı şeyi bir erkek yapsa bu toplum “oo helal olsun” gibi saçma takdir edici sözlere başvurur. Kadın yapınca o malum ve itici kelime kullanılır. Sana zarar veren tipler olmadığı müddetçe hiçbir sorun yok yeni insan tanımakta. Sen mutluysan ben de dahil hiçbirimize laf düşmez.
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri gomuyorsun da işsiz kalan erkeklere de gebersinler diyor kadınlarımız onlara sözün yok mu? Bizim de yaşamaya hakkimiz var
- +1 yıl
@linkerboy1991 Söz konusu soru erkekleri aşağılayan kadınlar olsaydı elbette onlara da sözüm olurdu. Sırf yorum yapmak için atlamayın görüşüme.
+1 yılNe alaka kizim beni yargilayan hicbir sucum olmadigi halde tonlarca insan oldu ben secmedim ama onlari sen sectin simdi onlar beni kullandi diye aglicagina ben niye boyle ahlaksiz kizim diye agla Allah zinaya yaklasmayin diyor sen ne yapiyon bide Allaha havale etmis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınırsız sayıda da olsa bir şey demem. İnsanlar doğanın kanunu gereği evlenir ve evlenmeden önce uyumluluk durumunu anlamak için konuşma evresi normaldir. Bakacağım nokta kaç tane konuştuğu kişi olmuş değil, konuştuklarıyla anormal bir ilişki yaşamış mı yaşamamış mı olur.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana dertleşmek istersen burdayım.
+1 yılYa şanssızlık ya da bir problem var. İki rahmetten biri.
Ama bu olay seninle mi alakalı yoksa karşı taraflamı onu bilemem.31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle karşı tarafla
Erkek arkadasin olmus ama sevgilin olmamislar. 8 kisiyi sevip hoslanmis olamazsin. Veya sevgi , ilgi acligin var
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilgi istedim ama yoktu
- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılKotu bir şey düşünmem. Doğru insanı bulamadığını dusunurum
32 Yorumla
Soran+1 yılDoğru insan yok gerçekten şansım yok ya da benim
- +1 yıl
Elbet vardır doğru insan :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım daha 18 yaşında bu ne hız? ayrıca o yaşlarda nasıl ciddi bir ilişki bekliyosun ki hayatına giren erkeklerin yaş aralığı da sen gibiyse çok zor yani evlilik, mutlu bir yuva hayalleri falan fazla uçuk. Onların gözünde cinsel arzularını körüklemeye yarayan bir araç olursun anca, fazla bir sahiplenme bekleme. Duygularını ve bedenini bu kadar hor kullanmamanı tavsiye ederim. şimdiden böyle yaparsan ileriki yaşlarda gecekten aşık olup, değer verdiğin birini bulduğunda çok pişman olursun keşke böyle yapmasaydım diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevdiğim kız da öyleydi bir sürü sevgilisi oldu ama sonra evlendi. Bence elbet birgün evleneceksin.
16 Yorumla
Soran+1 yılTabiki her kız evleniyor mecbur
- +1 yıl
Ben erkek biriyim evlenemiyorum çünkü işsizim
- +1 yıl
Sukretsin evlendiğine bence biz evlenemiyoruz yurtdışına gidip çalışırım diyorum ama annem destek olmuyor gidemezsin bir yere diyor. Ailemden kaybettim
- +1 yıl
Her kız mecbur mu evlenmeye
- +1 yıl
Erkekler evlene biliyorsa kadında evlenir ne var bunda
- +1 yıl
Her kız evlenmeye mecbur değil elbette de ne bileyim evlilik kutsal bir şey. Evlenenlere hak veriyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani demek ki bu yaşta 8 sevgilin ol olduğuna göre sadece birazcık ayran gönüllüsün ya da Flört etmeyi seviyorsun o kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılUmduğum aşkı yaşayamadım diyelim
- +1 yıl
O da olabilir
+1 yılIlgi delisi
Filtresiz ( sevgili kriteri yok tek krater ilgi )
Dayakçı seven
Bir kizce diye düşünürüm12 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz seviyorum ben nerde görsem tanirim hayatıma alırım sonrada boku yerim
- +1 yıl
Bak senin hatan şu
Sana ilgi gösteren muhabbeti güzel adama hemen kanma
Sen Efendi adamları tavlamaya çalış
Muhabbeti güzel olanlarda var
Ya efendi adamlar çok boş yapamiyor diyorsan
Kültürel anlamda kendini geliştir
Kendini geliştiren abazan olmayan
Değer bilen nice adam var bu gözler gördü
Benim şimdi merak ettiğim şey şu;
Sen şimdi evlenince temiz bir insan mı isteyceksin yoksa kendin gibi birini mi?14 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevecek erkeği istiyorum değerimi bilicek kimle ne yaşadığı umrumda değil
Öyle bir kız o. rusbu olur ancak herhaltı yemiş kızdan ne eş ne anne olur
16 Yorumla
Soran+1 yılYoo gayette bakire evlencem
- +1 yıl
Vajinana dokundurtmadın onun haricinde her şeyi yaptın kendini bakire sanıyorsun olmayan beyninle
Soran+1 yılBunun suçlusu ben değil sahiplenen bir erkek olsaydı bu duruma dusmezdim
- +1 yıl
Bal gibi de sensin ssni zorluyan oldu mu taciz tecavüz olmadı sen kendin inandın izin verdin Allah beyin akıl fikir vermiş degil mi hatta zina haram demis yapmayın demis sindi sen kalkıpta kendin yaptığın bile isteyerek sucu karsı tarafa atamazsın hele ortalık da ben bakireyim temizim ahlaklıyım diye hic dolanamazsın sen yaptın kendin isteyerek aklı beyni olan kanmaz yapmaz uzak durur lafa gelince erkek ller yapiyor ediyor diye a. minizi acıp carlıyorsunuz ben erkegim bu zamana kadar sevgilim olmadı bir tane dahi bid kızın elinden tutmadım yanağından öpmedim dudagından öpmedim sevismedim hic bir sey yapmadım bu saatten sonra da yapmam sizi gördükten sonra zaten olmaz evlenmeyi de düşünmüyorum maalesef bakire kız kalmadı evleneceğim kız benim gibi olacak ben başkalarının altına yatan kızla işim olmaz
Soran+1 yılO zaman kendin gibi birini bul beni tanımadan yargilayamazein öyle her şey burada konuşmakla olmuyor laf ebeligi yapma
- +1 yıl
Yapmışsın yapacağını o kadar sey konusmakla olmuyor diyorsun hersey ortada zaten neyden bahsediyon sen haa senin derdin ben herhalti yedim ama kendimi temize çıkartmaya calışacagım derdin bu ama yemezler bunları ailen duysa ne olur acaba onlardan ödün kopar ama orada burada konusmaktan geri kalman
Birsey düşünmem çünkü gecmiş bitmis birsey eskiler önemsizdir önemli olan şimdi ve gelecek zaman.
110 Yorumla
Soran+1 yılTövbe ettim sevgiliye
Soran+1 yılOluyor hep art niyet ayriyorlar pis insanlar
Soran+1 yılVar çok nedenim var anlatamaiyorum artık her şey cinsellik değil ama bunu anlamıyorlar
Soran+1 yılBen zaten bu sene artık mantıklı düşünebiliyorum çünkü yaşım ilerliyor son 7aydirda hiç sevgilim yok v
8 i olmasa da en az ikisi bunu becermiştir sertçe diye düşünürüm.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1tane becerdi arkadan
+1 yılYani şu lisede 1 hafta falan çıkılan çocukları da sayarsak ben hiç yorum yapmayayım aynı isimden 2 tane çıktığım bile oldu 😅 sevgili sayısına göre insan mı yargılanır yavrum
419 Yorumla
Soran+1 yıl😂 benimde oldu 2tane Muhammet oldu Allah'ım ya artık gülüyorum şu halime bak😂
- +1 yıl
Usta sen evlen artık evlen be valla bak yas 29 olmus
Soran+1 yıl😂😂😂niye evlensin ya
- +1 yıl
@delidivane1998 Neden canım evde mi kalırım yoksa 😅
- +1 yıl
@delidivane1998 ya da belki çoktan kalmışımdır 😅
- +1 yıl
Bence bayagi artik seçici olmussunuzdur.😅 Hic kendiniz yasca kucuk biriyle beraber olmayi dusundunuz mu peki
- +1 yıl
Evlilik bu tabi seçici olucam size de tavsiye ederim 😅 hayır düşünmedim
- +1 yıl
Yok nende seciciyim bayagi hos nirine nenziyorsunuz. Benim yaslarda olsaydiniz Ceylani avlamistim😅
- +1 yıl
Ahahaha özgüvenine de hayran kaldım teşekkür ederim 😅
- +1 yıl
Valla merak ettim bir instagram adresiniz var mı 😅 profildeki siz misiniz?
- +1 yıl
Hayırdır kendi yaşında olmayanları da mı avlamaya kalkıyosun yoksa 😅
- +1 yıl
Ben olgun düşünen birisiyim genelde kendi ayakları ustunde duran kadinlar ilgimi cezbeder😅
- +1 yıl
Sen yaşıtlarına yoğunlaş yine de 😀
- +1 yıl
Yasitlarim olgun dusunmuyor ki hiç 🤷
- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Bulucam seni bacım haha saka yapiyorum ha 😂😂😂
- +1 yıl
Sal beni artık 😂
- +1 yıl
Off ya :( 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangisine en çok ellettirdin kız
Bak önümü öp doğru de yani bana34 Yorumla
Soran+1 yılHepsine ellettirdim ama birine arkadan verdim
Cevap sahibi+1 yılAcımadı mı arkandan verince
Soran+1 yılYok kalcam büyük
Cevap sahibi+1 yılOhh ne iyi hangisi güzel okşuyordu ellerken önümü öp doğru de bana
+1 yılyani nasıl bir yorum yapılırsa yapılsın hayat senin ve sen bundan rahatsız değilsen bize de saygı duymak düşer..
31 Yorumla8 çok mu sence? bakma burada atıp tutanlara bulsalar nefessiz her genç kızın deneyimi olması lazım karşı cinsle ilişkisinde gözünü açmadan evlenicek halin yok gayet normal
14 Yorumla
+1 yılTabir biraz kaba olabilir şimdiden kusura bakma.
Oha nekadar az sevgilin olmuş
Yani bu devirde corap degiştirir gibi ilişki degiştirenlerden degilsin bu da güzel bence.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac ona ponpalattın? Buna merak ederiz neden bu kadar fazla? Eşme be geçti her erkeğin zevkine alınca
17 Yorumla
Soran+1 yılBana verdiği ümitleri yerine getirmediler hiçbiri 1tanesine arkadan verdim
Cevap sahibi+1 yılO na bile vermeseydin bak ayrıldın sonunda değdi mi
Cevap sahibi+1 yılYorumları okuyorum da
Görücü usulü demişsin bu bi nevi mantık evliliğine kaçıyor
Eğer aynı şehirde isek tavşanlar miyiz
Ben mantık evliliğine seçeceğim
Soran+1 yılŞimdilik degil biraz kafamı toparlamam lazım 3 4sene sonra akraba evliliği yapcam
Cevap sahibi+1 yılO akraba hazır demek hangi sehrdrsin sen memleket
Cevap sahibi+1 yılHiç kimseye evlenene kadar güvenme.
Cevap sahibi+1 yılAt İbAn ben yollarım ama önce benim olman gerekiyor elden de veririm
Pek de bir şey düşünmem, senin hayatın istediğin gibi yaşa.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı anda olmadıysa bi sorun yok..
Yaşın kaç bilmemekle beraber 8 çok fazla bir rakam değildir22 Yorumla
Soran+1 yılAynı anda değil şu an 18yasundayim yeni girdim 18e
Cevap sahibi+1 yılOhoooo daha bu yaşta az mı çok mu konuları çok erken
Bunları ne kadar sürede yaşadığı önemli. 18 yaşında 8 sevgilisi olmuş olması farklı, 50 yaşında 8 sevgilisi olması farklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞerefsiz seviyorsun galiba. Sen seçtin onları? 9 u da şerefsiz çıkar mı : d
14 Yorumla
Soran+1 yılÇıkar bence bende şans yok bu yüzden aşka tövbe ettim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazar mısın konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar lazım
+1 yılKapıyı açmadan arkasında ne olduğunu bilemezsin. Aradığın kişiyi bulman için ilişki yürütmen gerekli zaten :):) Ruhunu aradığın kişiyi ilk deneyiminde bulmak saçmalıktır...
11 Yorumla
Soran+1 yılYeminle doğru valla
+1 yılGüzel oldugunu talebin cok oldugunu
Saf oldugunu kolay kanip sevgili oldugunu
Haaaa bi de 9uncu lazim mi die dusunurum 😄😄10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevgilisi olmuş, eğer sevgili olacaksak 10. dan önceki olma zamanı yakın o nedenle bunu çok ciddiye almayayım derdim.
10 Yorumla
+1 yılKeşke 1 tane olsaydı ama karşı taraf hak ediyor. İyi yaptın mı yapmadın mi bilmem ama sen mutluysan sorun yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum çünkü benim suçum yoktu
- +1 yıl
O zaman sorun yok 😊
- +1 yıl
IBAN atiliyorsa bende atayım bana da atsınlar 😂
+1 yılTecrübeli derim ve siziinle olmak için herşeyi denerim 😜
20 Yorumla
+1 yıl7 kocalı hürmüz derim
Hadi 1 olur 2 olur , 8 nedir ya20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer sevgili yapmayı bırakmışsa yeni bir sayıfa açmış ve doğru yolda ilerlemeye başlamış gerçek helalini bekleyen birisi görürüm ama hala devam ediyorsa bir şey düşünmem o bilir diyip geçerimHerkes hayatından bir döneminde yanlışlıklar yapmış önemli olan yeni sayıfa açıp geçmişi unutup ve mutlu yaşaması
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimseye hiçbişey demeye hakkımız yok.. Herkes kendi hayatından sorumludur efendim...
20 Yorumla
+1 yılAma 8 kişiyle neler yaşadın sadece flörtöz gibi mi oldunuz yoksa gerçek bir ilişki yaşadınız mı
11 Yorumla
Soran+1 yılHepsiyle öpüşme sevişme yaşadım ama bir tanesiyle anal ilişki yaşadım ve oralda yaptim
+1 yılterk etme, acımama potansiyeli yüksek bir kızdır gözümde
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya buluştuktan sonra eve eve gelince terk ediyom hemen
+1 yılAradığını bulamamış ve aramaya devam eden biridir😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. saygı duyarım tecrübe küçümsenecek bir özellik değildir..
10 Yorumla
+1 yılKötü düşünmem, saygı duyarım. Hele ki bir şey yaşayacaksam geçmişe değil, geleceğe bakarım.
10 YorumlaOlabilir ne var bunda herkes özgür kimse kimseyi ilgilendirmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Olabilir kendi tercihidir derim başka ne düşüneceğim ki 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. 18 olsa ne olur ki?
Önemli olan nasıl bir insan oldugun.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen abes bulmuyorum her gördüğümüzle evleneceğiz diye bir şey yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20- altı genç bi yaştaysa hızlı yaşamış derim, yaşı 20+ üzeri ise normal derim.
10 Yorumla
+1 yılOlmuş ise olmuş. Senin hayatın sonuçta bize sadece maşallah demek düşer.😀
10 Yorumla
+1 yılSevgi ve diğer konularda çok bonkör olduğunu düşünürüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. süper :) resimlerini çekip koleksiyon yapıyor musun merak ettim?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yerinde olsam milli takıma ilk 11 i dizerdim
Bak imrendim yine keşke kız olsaydım10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavul ve tokmağın hikayesini biliyor musun,
Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış misali, sanada selam olsun. 😉24 Yorumla
Soran+1 yılEvet o benim ama bunun suçlusu hayatıma giren erkekler
Cevap sahibi+1 yılHayatın her anında tercihlerini sen yaptın kimseyi suçlama
Soran+1 yılBana boş ümit verenler onlardı ama ben kafamda senaryo kurdum ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılBu mevzu uzar özelden yaz
+1 yılBenimde onun 3 4 kati olduğu için bir şey demeye pek hakkım olmaz muhtemelen
10 Yorumla8 tane sevgilinin içinden bir tane düzgün cikmadimi yoksa suçu kendindede ariyormusun büyük ihtimalle sende bir sıkıntı var hayatına sokacağım kişiyi sen belirliyorsun 8 ininde sorunlu olması biraz zor
10 Yorumla8 erkek fazla gibi. Ama ilişki yaşamadıysan sorun yok bence. Yaşasan da sorun değil ama karşındaki insan biraz farklı görüşlü olabilir. Benim yorumum 8 sevgili normal ama çocuk oyuncağı yapma ve artık sevgili yaparken emin ol.
10 Yorumlaİnsan seçemeyen, ne istediğini bilmeyen standart ergen kız çocuğu..
11 Yorumla
Soran+1 yılErgenim yaşımın verdiği cahilliklerdi ya pişmanım ama tövbe ettim 😔
Olabilir az bile arkadaşımın 24 tane sevgilisi oldu bazılarını aynı anda idare ediyordu knk kendinizi niye bu kadar yoruyorsunuz, hafta sonu tatil varken gidip sevgiliyle hayatta uğraşmam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bir şey düsünmem basarılısın derim gecerim tebrik ederim benimde 4 oldu yarişalımmı
20 YorumlaBelki de şanssız hep kötüye denk geldi ya da denedi tanımadan evlenenin sonu iyi değil ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYa hepsi şerefsizdi yeminle
Soran+1 yılDeğer gorecegim sandım ama sonu hep aynı bitti bu yüzden aşka tövbe ettim
Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Baya tecrübeli diye düşünürüm
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok tecbrubeliyim yeminle hiçbir erkeğin karşında ezik davranmiyorum artik
2 katından fazla kızla çıktım geçmiş önemli değil gelecekte ne yaptığın önemli ama bazen geçmişte yaptıkların karşına çıkabiliyor yeni bir ilişki yapacaksan belirt bunu partnerine
14 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi temiz olan biri için geçmiş önemlidir
- +1 yıl
Kendiniz gibi birini bulursanız sorun olmaz
+1 yılbu dönemde hayatına bir sürü kisinin girip çıkması normal buradakilerin yorumlarına aldırma gayet normal ben 25 yıllık hayatıma 50den fazla ilişki sıgdırdım normal bence
11 Yorumla- +1 yıl
Yuh mk sizin yaninizda kendimi melek goruyorum ben mk bide utanmadan soyluyor
Bir yenisi daha olacaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSuyundan da koysun derim.
10 Yorumla - Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne