Güvendiğim insana güvenirken bile bir derece olmalı,
Neyse siz nasıl isterseniz öyle devam edin.
Şimdi iyi geceler.
Davet için tsk
Kimseye güvenilmez
Net
Kesin bilgi
Hiç arkadaşım yok sayılır
Çok azdır
Minimum
Yinede onlara da güvenmem
Herşeyin bir sınırı var
Burada bile görüyoruz boşandıktan sonra karısının eski resimlerini paylaşan erkekler
Kocasının kirli çamaşırlarını yayınlayan kadınlar vs vs
Kesinlikle insanların büyük bir yüzdesine güven olmuyor. Yüzde 70 ten fazlası diyebilirim. Hatta yeri geliyor insanın akrabasına , kardeşine dahi güven olmuyor.
bilirim. ama kimse de güvenilecek kişi olamaz. bu dünyada kardeş bile kardeşe mal mülk için neler ediyor, düşman kesiliyorken, insanlarda güven duygularını gözden geçirmeli bence.
Hiç bir insana hiç bir zaman tam güvenmem. İnsan nankördür. En güvendiğimiz insanlar öğretiyor bize kimseye güvenmememiz gerektiğini diye boşuna dememişler.
Cevap
38Cevap
evet en yakin arkadasima dini inancim olmadigini kendi kafama gore yasadigimi soylemiyorum babama bidefa soylemisdim cok kizmisdi. satnistik hayat yasadigimi soyledim ustukapali dedim ki metalci hayati yasiyorum din falan umrumda degil cok kizmisdi😂😂samimi oldugumdan cok ssyi soyluyorum bu zararima oluyor simdi meslea bunu soylememeliydim😆. neyse kufur falan eden olursa aaaazina aci bibey surerim.
Biliyorum. Bazıları profesyonel... ama.. genelde bilirim.
Güncellemen nokta atışı aynen öyle 🤜🤛
Ahh bunu bir bilseler...
Güvenmekte sorun yaşamayacaklar ama bunu bilmeyen insana üzülmüyorum, acımak beni keyiflendiriyor. Bu kadar a p t a l olana karşı böyle olunur ancak. ☺
Öyleler aynen... ne yazık ki ☺☺
Bazen bu kadar acımasız, gaddar olma Hakkı diyorum ama dayanamıyorum işte. Neyse uzatmayayım. İyi geceler. ☺
Umursamam çünkü güvenmesem bile bunu karşı tarafa yansıtmak hoş bir durum değil. Ayrıca her muhabbet herkes ile yapılmaz istersen %100 güven duy karşındakine.
Her insan hata yapar gün olur ortadan kaybolur seni yoksayar nefret eder zarar vermeye kalkar intikam alır insan beşer şaşar gün gelir devran döner yaptıklarından utanır pişman olur bu çok uzun bir zaman sonra da olabilir çok kısa bir sürede de. Kendimi yanıltığım günlerde var yaniltmadigim günlerde artık herkese güven konusunda her an gidecek arkasını dönecek fikriyle bakıyorum diğer türlü yaşanmıyor doğrusu ailevi konuları zaten kimseye anlatmadım
Şimdi böyle şeytanın kılık değiştirmis halı gibi değişken bir yapıda insanoğlu her an hersey çıkabilir gibi biliyorum sanarsin yanilirsin falan en iyisi tanıma tanışma yanilma Bende budur 👍
Tabiki ama bazen beklenmedik kisiler yaniltiyor bizi o da onlarin karaktersizligi tecrube kazandirir bize
Annem hariç kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum. En yakınlarımın iyi dediğim insanların bile benim güvenimi kırma ihtimali var.
Son zamanlarda yazdığınız benceleri ve sorduğunuz soruları aşırı derecede beğenmeye başladım. Helal olsun!
Ben kimseye zerre miktar güvenmem.
Ugh ben birine güvenmekten de sayısız sonsuz nefret ediyorum nefffreeeeett!!!
Gizlerinde ki bakış, tavırlar ve konuşma tarzı yol gösterir..
çok , iyi biliyorum. ve o yüzden kimseye güvenmeyi tercih etmiyorum
Yaani biliyorum genel olarak kanım kimseye güvenme jejdjd
Güvenmek güvenmemek değer alışverişine bağlı bir durum
Birine tam anlamıyla güvenmem nadirdir. Bildiğime inanıyorum sorun yaşamadım hiç çünkü.
Genelde herkese güvenirim , ama sürekli sır vermediğim için başıma bela olmuyo bu durum
Kendimden başka kimseye güvenmem yeri geliyor ailen bile yanıltıyor..
Evet kendime bir de Allah a güvenip onun dışında kimseye güvenmemem gerektiğini çok iyi biliyorum
Ben kendime bile güvenmiyorum ne yapacağım belli olmuyo
dediğin doğru ama yinede her zaman şüpheyle yaklaşmak daha iyi diyorum..:)
Güven verene güvenilir havadan güvenirsen sever adamı ayaküstü
Kimseye güvenmiyorum 😂
Güveniyorum diyebileceğim kişiler ailem sadece o da her zaman değil
En iyisi kimseye güvenmemek. Çünkü güvenilir insanı seçemiyorum.
Hayvanlara güvenip insanlara güvenemeyeceğimi biliyorum.
Bildiğimi sandığım zaman, hep yanıldığımı öğrendim.
İnsana güvenme ölür
Ağaca yaslanma kurur
Aç ellerini Rabbime
Seni bir tek o görür
Mevlana.
Hiç kimseye güvenmem, çok gerekiyorsa bazı insanların kendisine güvendiğimi düşünmesini sağlarım
her insana baslangic olarak guvenim aynidir ( 0 yani) daha sonra yaptigi her haraket her cumle guvenimi dusurur veya artirir
Güven kelimesi sadece yazıldığından ibaret bir kelime değil kimseye körü körüne güvenmek tamamen aptallıktır
kimseye güvenmeyeceğimi biliyorum hocam şeytan dürtüyo
O kadar haklısın ki... Hele sanaldan kimseye güvenmiyorum. Ve güvensizliğim kat kat arttı
Arkadaşlarla da olsa kanka da olsa mesafe iyidir. İlla güveneceksen ailene güven gerisi yalannn
Bilmiyorum kimseye güvenemiyorum ama tanımaya şans veriyorum
2 ay öncesine kadar Güvenirdim en büyük darbeyi alana kadar
Az insana güvenmek ve güveneceğin insanı da iyi seçmen lazjm
balık burcu olmanın gizli güçlerini kullanarak anlıyabiliyorum
Adım gibi biliyorum herkesin yüzünü aklıma kazıdım.
Genel olarak evet önsezim iyi
Maalesef, bazen yanılıyorum
Anlatmam, güvenmem de boş işler bence.
Evet biliyorum kimseye güvenmicem.
deneyımledıkce , evet.
Bilmiyorum çok salağım.
Guvensizce yaklaşım yapanlara ben guvenmem
Yaklaşık 3 ay önce işler değişti
Çözüm basit kimseye güvenme mesafeni koru
genelde şüpheciyimdir ya..:))
Kendimden başkasına tam anlamıyla güvenemem.
Bililiyorum ama yanıldığım da oluyor.
Kimseye güvenmeyeceğimi biliyorum)
ben insanlara % 99 güvenirim % 1 güvenmem
Kimseye güvenmiyorum,
Ailemden başka.
kimseye guvenmemekle çözüyorum
Cevap basit güvenme. Hemde kimseye
Biliyorum az çok
Biliyorum
Ailem ve bir kaç arkadaşım dışında kimseye
evett sadece kendimi güveniyorum
Evet