Aşk İlişkileri Arkadaşlar begendiğim cocuga medaj attım en sonunda size soruyordum ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgilim var 😅 dedi o emojiyi koydu ciddenmi dedim evet dedi moralim bozuldu napcam Güncellemeler+1 yıl Takipten cıkarsammı Arkadaşlar begendiğim cocuga medaj attım en sonunda size soruyordum ya? Cevapla Emoji Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Yapacağın şey kabul edip uzaklaşmak başka ne yapabilirsin ki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Takipten cıkarıymmı Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bosanır san haber et yaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oldu Baska 😂😂😂😂 Yorumla çılgınaura +1 yıl Yazdıgı zamanda sen dersin sevgilim var die 😂😂 Yorumla
nghtyman_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl bi daha yazmayacan unutup gidecen bu kadar basit 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Takipten cıkarıyımmı Yorumla nghtyman_34 +1 yıl çıkar tabi ne işi var Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Az öncede sordun napabilirsin ki 0 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. bir şey yapmana gerek yok 😂 0 0 Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl başka denizlere yelken aç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baskasınamı yazayım Yorumla Sakallıbey +1 yıl evet bana yazabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapacağın şey kabul edip uzaklaşmak başka ne yapabilirsin ki.
Takipten cıkarıymmı
Takipten çıkarma ergence olur kabullen ve yoluna bak
Bosanır san haber et yaz
Oldu Baska 😂😂😂😂
Yazdıgı zamanda sen dersin sevgilim var die 😂😂
bi daha yazmayacan unutup gidecen bu kadar basit
Takipten cıkarıyımmı
çıkar tabi ne işi var
Az öncede sordun napabilirsin ki
bir şey yapmana gerek yok 😂
başka denizlere yelken aç
Baskasınamı yazayım