Ben kendimi her şekilde güzel ifade edebiliyorum. Anlatmak istediklerimi mesaj yolu ile gayet iyi iletebiliyorum karşımda ki insana. O yüzden bu konuda sıkıntı yaşamıyorum. Telefon ile konuşmak cidden bana da acayip işkence geliyor. Sürekli konuşmak ve çene yormak bana göre değil. Zaten günlük hayatta da çok konuşmayı seven bir insan değilim.
Tabi ki aramak sevdiğimin sesini duymak. Ayrıca sohbet sırasında ses tonlamasında yapılan şakalar ve tartışma konuları daha anlaşılır olacağı için ortada ki pürüzler kalkardı. Mesajlaşma çıktı mertlik bitti resmen hacı.
Merhaba gadası 🙃 Yerine ve zamanına göre değişiyor gadası. Bazen hızlı hızlı mesajlaşmak istiyorum. Bazen araba kullandığım zamanlarda telefonla konuşmayı daha çok seviyorum. Ama her iki türde de konuşmasını severim. Çene çakmak bana terapi gibi geliyor.
Bulusmak olmaz mı yeni seçenek ne de olsa insan göz göze gelmek ister arayınca sadece sesi olur yazınca hicbirseyi olmaz o yüzden bulusmak daha Mantıklı ama ikisinden birisi ise aramak ama konusmayı seven biri değilim telefonda.