Aşk İlişkileri Kilomun kocamdan fazla olması ondan daha güçlü olmam iyi birşeymi? Güçlükadın5555 Takip Et Xper 1 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 183 boyunda 120 kiloyum kocam 65 kilo genelde her istediğimı yaptırıyorum ona Güncellemeler+1 yıl Güncel Kilomun kocamdan fazla olması ondan daha güçlü olmam iyi birşeymi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı. Bilek güreşi yapın kazanan kişinin dediği olsun bence 0 6 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Onlarda zaten yeniyorum 😂😂 Yorumla Sugarman06 +1 yıl Bükemediği bileği öpsün enişte bey bence hatta başına tac etsin bence 😁 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Elimi ayağını öpüyor 😂 Yorumla Sugarman06 +1 yıl Demekki sempatiksin ki yapıyor aslında sempatik gelmemeside imkansız benimde var bir tane öyle tanıdğım baya sempatik ya 😁 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Kim Yorumla Sugarman06 +1 yıl burada diyemem ki Yorumla
kyudo Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 91% +1 yıl Sende böyle yaptığın için duygusal tatmin yaşıyorsan daha büyük bir sorununuz olabilir 😅 0 2 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ne sorunu Yorumla kyudo +1 yıl Doğru ne sorun olacak.. Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl seni gerçekten sevmeyecek senden korktuğu için bazı şeyleri yapmak zorunda kalacak ve bu hiçte iyi bir şey değil :) 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Kilon çok diye her istediğini yaptıramazsınki domalırsın arkana gecer sırt üstü yatar bacaklarının arasına girer işini bitirir 0 0 Yorumla
kosovali38 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Dış görünüşe önem vermiyor demekki eşiniz ne mutlu sizeki sizi gönülden seviyor 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. kocanın vay haline :) 0 2 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Nolmuş haline Yorumla İlhann06 +1 yıl yaptırdıklarını düşününcee :) detay burada veremem Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Aklıma komik şeyler geldi :D 0 6 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ne geldi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Enişteyi kucağına alıp yatağa sen götürüyorsundur abla :D Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Götürrüm istesem😂😂 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl E yani garip çift :D onun boyu kaç Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl 172 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Mutluluklar :D Yorumla
ZiVRi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Bizimle kafa bulmuyorsan durum ciddi 0 4 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Bulnuyorum Yorumla ZiVRi +1 yıl Agam bizimle egleniyir demiyoruz o halde 🙂 Yorumla ZiVRi +1 yıl Sıkıntılı bir durum her daim sorun yaratacak maalesef Yorumla ZiVRi +1 yıl Eşinle birlikte bir resminizi yüzünüzü gizleyecek şekilde paylaşırsan emin ol herkes konuyu ciddiye alacaktır Yorumla
mmeftunn Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ama o sana her istediğini yalanlayabilir 0 2 Yorumla mmeftunn +1 yıl Yapamayabilir Yorumla mmeftunn +1 yıl İyi bir şey değil kadın dediğin zariftir Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ahahahah helal olsun o senin ustune ciksin :d 0 9 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ben onun üstüne çıkıyorum Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Hobaaa cok iyi Yorumla krmali1 +1 yıl İyi halt ediyorsun ezilir adam yazıktır Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl @krmali1 ezilsin yalvarıyor bana bende hoşlanıyorum yalvarmasından Yorumla krmali1 +1 yıl @Güçlükadın5555 ezmekten zevk alıyorsun adamı komple içine almayı denedin mi? Mümkün gibi Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl @krmali1 kompile içime derken Yorumla krmali1 +1 yıl @Güçlükadın5555 bas baya almayı dene bence olur diye düşünüyorum 😀 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl @krmali1 yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni bunu yapıyorum😂😂 Yorumla krmali1 +1 yıl Adamın işi çok zor kolaylık dileklerimi ilet lütfen Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Vay manyak 0 1 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Noldu Yorumla
Ozan5875 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Troll 0 5 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Be trolu Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ne trolü Yorumla Ozan5875 +1 yıl Yalan yani Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Değil Yorumla Ozan5875 +1 yıl Tamam Yorumla
Fati1034 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ezilir eşin ya 😅😅 0 6 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Eziyorum zaten Yorumla Fati1034 +1 yıl Yazık adama Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Zevkli oluyor bana yalvarması 😂😂 Yorumla Fati1034 +1 yıl O zevk alıyor mu Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Zandetmiyorum belki alırdır Yorumla Fati1034 +1 yıl Performansı iyi mi bari 😆 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı. Atın bunu buradan 0 0 Yorumla
DasCapitall Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Benim sevgilim çok güçsüz bilmiyorum o yüzden 0 1 Yorumla DasCapitall +1 yıl Keşke biraz güçlü olsa idi Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ne istiyorsun mesela 0 5 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Eşya hediye iş buyuruyorum😂😂 Yorumla VeryWell +1 yıl yatakta üste çıkma diye yapıyordur onları Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Zaten istediklerimi yapmazsa üsþüme oturup yalvardıyorum Yorumla VeryWell +1 yıl ağzına otur daha çok. nefes alamasın Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Onuda yapıyorum çok sinirlenirsem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bilek güreşi yapın kazanan kişinin dediği olsun bence
Onlarda zaten yeniyorum 😂😂
Bükemediği bileği öpsün enişte bey bence hatta başına tac etsin bence 😁
Elimi ayağını öpüyor 😂
Demekki sempatiksin ki yapıyor aslında sempatik gelmemeside imkansız benimde var bir tane öyle tanıdğım baya sempatik ya 😁
Kim
burada diyemem ki
Sende böyle yaptığın için duygusal tatmin yaşıyorsan daha büyük bir sorununuz olabilir 😅
Ne sorunu
Doğru ne sorun olacak..
seni gerçekten sevmeyecek senden korktuğu için bazı şeyleri yapmak zorunda kalacak ve bu hiçte iyi bir şey değil :)
Kilon çok diye her istediğini yaptıramazsınki domalırsın arkana gecer sırt üstü yatar bacaklarının arasına girer işini bitirir
Dış görünüşe önem vermiyor demekki eşiniz ne mutlu sizeki sizi gönülden seviyor
kocanın vay haline :)
Nolmuş haline
yaptırdıklarını düşününcee :) detay burada veremem
Aklıma komik şeyler geldi :D
Ne geldi
Enişteyi kucağına alıp yatağa sen götürüyorsundur abla :D
Götürrüm istesem😂😂
E yani garip çift :D onun boyu kaç
172
Mutluluklar :D
Bizimle kafa bulmuyorsan durum ciddi
Bulnuyorum
Agam bizimle egleniyir demiyoruz o halde 🙂
Sıkıntılı bir durum her daim sorun yaratacak maalesef
Eşinle birlikte bir resminizi yüzünüzü gizleyecek şekilde paylaşırsan emin ol herkes konuyu ciddiye alacaktır
Ama o sana her istediğini yalanlayabilir
Yapamayabilir
İyi bir şey değil kadın dediğin zariftir
Ahahahah helal olsun o senin ustune ciksin :d
Ben onun üstüne çıkıyorum
Hobaaa cok iyi
İyi halt ediyorsun ezilir adam yazıktır
@krmali1 ezilsin yalvarıyor bana bende hoşlanıyorum yalvarmasından
@Güçlükadın5555 ezmekten zevk alıyorsun adamı komple içine almayı denedin mi? Mümkün gibi
@krmali1 kompile içime derken
@Güçlükadın5555 bas baya almayı dene bence olur diye düşünüyorum 😀
@krmali1 yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni bunu yapıyorum😂😂
Adamın işi çok zor kolaylık dileklerimi ilet lütfen
Vay manyak
Noldu
Troll
Be trolu
Ne trolü
Yalan yani
Değil
Tamam
Ezilir eşin ya 😅😅
Eziyorum zaten
Yazık adama