Magazin haberlerinde duyarız genelde severek ayrılıyoruz, bundan sonra dostluğumuz bakidir diye. Seviyorsan neden ayrılıyorsun gibi bir soru sormak istiyorum ama, şartlar bunu mu gerektiriyor acaba diye de düşünmüyor değilim. Sizce severek ayrılmak diye bir şey var mı yoksa bir safsatadan mı ibaret?
Evet mümkün. Benim çok uzun yıllar önce yaşamışlığım var. Bir araya gelmek zor ve imkansız olan konular olabilir buna sebep. Öyle, seversek önümüzde bir şey duramaz gibi söylemlerin işe yaramadığı şeyler. Herşeye rağmen birlikte olunursa sorunların büyüyeceği gibi konular... Bunları ön görüp birazda mantığı devreye sokunca severek ayrılmak diye bir şey oluyor maalesef.
Mümkün, sevgi herşeyin üstünde ama sadece sewmeyle biyere varılmıyo. Bi taraftan sorunlarla boğuşurken hayatımzdaki insan da saçmalayıp sabrımızı sınıyo olmuyo.
Dost kalma mevzusunu bilemiyorum. Biraz medeni olmak lazm galiba.
Bazen insan çok sevse de hayat şartları, engeller vs. İlişkiyi yaşanamaz hale getirir ve ayrılık kaçınılmaz olur. Hele bir de tarafların bu ilişki uğruna vazgeçmek zorunda olduğu sevdikleri varsa şayet, sevsen de nafile, ayrılmak şart.