Aşk bazen bizi yerle bir eder. Aklımızla oynar adeta. Verdiğimiz değer içimize sığmaz ve taşar. Sevdiğimiz bunu bilsin daha çok bilsin isteriz. Nasıl uslandırırız tekrardan bu sevgiliyi? Biz tolere ettikçe üste çıkıyor, Çıktıkça sabrımız tükeniyorsa , Nasıl yoluna sokarız tekrar herşeyi?
Sevgilinin şımarmaması için ne yapmak gerekir? Sürekli taktik mi uygulamalıyız?
Yani sevgilim sonuçta ben sevdiğimi şımartır ve yüceltirim. Ha iyi davrandıktan sonra baktım totosu başı ayrı oynuyor ondan sonra ona göre tavır takınırım. Ondan sonrasını ise o kişi belirler. Sürekli devam eden bir şeyse ilişkiyi bitiririm.
Şımarık erkekte ne bileyim hiç çekilmez sanırım. Öyle biri benim hiçbir şeyim olamaz ki. Çocukmuyuz arkadaş 🙂 Ben olgun nerede ne yaptığını bilen birini isterim yanımda. Ders verme olaylarına girmem. Bu davranış şeklinin hoşuma gitmedigini söylerim. Yok devam ederse soğurum direk. Sen yoluna ben yoluma derim.
Şımarıklık çocuklara özgü. Hâttâ bazen çocuklarda bile tahammül edilebilir olmuyor. Yetişkin biri yetişkin gibi davranmalı. Bir şeyleri tolere ettikçe daha da tepene çıkıyorsa tolere etmekten vazgeçmek gerekir. Çocuk eğitmiyoruz, bir ilişki yaşıyoruz. İki taraf da ona göre davranmalı.
eğer şımarıyorsa ve üste çıkıyorsa bunun süreklilik haline getiriyorsa bir adım geri çekilirim uzaklaşırım Bakalım.. yokluğumda ne yapacak onu yokluğumla terbiye etmek dışında bir şansım yok nitekim
Onu aşağılayacak kadar ileri gitmeden küçümsemelerde bulunmak bazen dengeleyici olabiliyor. Şımaran sevgiliye hayatın her zaman cici bici olmadığını göstermek için ortaya bir sorun atıp ciddi konuşmalar yapmaya çalışabilirsin.