+1 yılNerden baksak üniversite hayatım hep uzaktan ilişkiler ile geçti. Dikkatinizi çekerim ilişki yürütmek demiyorum. Bana göre her şey km'ler demek değil. Seviyorsam bunu uzaktan da olsa hissederek ilişki kurabilirim. Ki doğru olanın da bu olduğunu savunmaktayım. Sevgi yeri gelince dokunmak demektir evet. 2 yıldan ne olacak diyerek İzmir-Balıkesir arası ilişki yaşadık. Karşılıklı olarak pişmanlık duymadığımızı söylemeden edemeyeceğim. Çünkü benim bir ayağım İzmir'de diğer ayağım ise Balıkesir'de idi. Haftanın 3 günü derse girip çıkar İzmir'e gelirdim. Gelmediğim zamanlarda ise erkek arkadaşım Balıkesir'e gelirdi. Sevgimizin böyle daha da kuvvetlendiğini düşündük. Sonucunda ne olursa olsun İzmir'e dönecektim. 2 yıl göz açıp kapayıncaya dek geçti. Geri döndüğüm an anladık ki biz bir aradayken ilişki içerisinde çokta başarılı sayılmazmışız. Bu durumdan ayrı olarak bir kadın olarak atını daima mantıktan yana ilerlet. Aşk, kadını üzerken erkeği tatmin eder. Kendi auran olsun. Bırak cümle alem arkandan ne derse desin. Sen mutlu olacağına inandığın yolda adımlar at. Aşk bir kadını bitiren duygudur. 28li yaşlara gelene dek hayatında kariyerden başka bir şey olmasın. 30 yıl sonra yaşayacağın kendi hayatından (nasip olursa ki) aşk sandığın duygu için 30-60 gününü eksiltme. İleride günlerin günlerine sığmadığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Uzun lafın kısası uzakta da yakında da ilişki yürür. Minareyi çalan kılıfını hazır edermiş derler. Uzakta güvenemem edemem dediğin kişi yanı başında da olsa yapacağı bir şey varsa yapar. Hayat yaşamaya değer kendini toksik ilişkiye müptela etme. Aşk hayatında da kişisel hayatında da başarılar peşini bırakmasın dileklerimle...
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın eline sağlık.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim🌺
En İyi Cevaplar
+1 yılKesin konuşmuyorum asla çünkü kesin konuşmayı bıraktım ama belli bir süre yani yanyana gelene kadar gerçek hayatta görüşe ne kadar sevgili olmam.
Çok sevdiğim birisi bana bunu öğretti sağ olsun iyi ki var kendileri😂 görmediğim birisini sevemezsin aşık olamazsın demişti tamam dedim öyle oldu.
arkadaş olurum sanal olarak bir çok şey yapabilirim eğer gerçekten seviyorsam benim için değerlisiyse onun için gerçekten gerçekten elimden ne gelirse yapabilirim seviyorum ilgim var çünkü yalan Söylemeyeceğim ama tam olarak sevgililik adı altında bir şey başlatmam.
Çünkü mesafeler çok büyük engel aslında her ne kadar dersek diyelim işte Mesafeler bahane ama aslında mesafeler gerçekten ilişkiyi bitirebilmek için çok büyük bir etken o yüzden tamamen yanyana gelene kadar tam anlamıyla ilişki başlatmam.
Ama bu demek olmuyor ki işte onunla ilişki içerisine girmiyorum diye bir çok kişiyle sohbet edebilirim konuşabilirim anlamına gelmiyor ben yine çok sadık olurum bu benim huyum fıtratımda var Ama yanyana gelene kadar ilişki demem.
hem de şöyle düşün yani ne acelem var değil mi şöyle karar verdim O 60 yaşına gelene kadar yolu var O 60 yaşına gelene kadar deneyeceğim şansımı😂😂😂😂
Şimdilik islak iç çamaşırlarım ve ben iyiyiz onun hastasıyım oda benim rehabilitasyonum😂 bak düşün Niagara Şelalesi‘ne gittik Şelale bana abla çekti ahahah Şelaleden daha Şelaleyim ona karşı hahaha😂😂😂😂😱15 Yorumla- +1 yıl
Böyle seven kaçırılmaz yahu 😄
- +1 yıl
Bugün lazer yaptırdım annem diyor ki kfjfjfjdj tövbest😂diyor hangi hayırsıza gidecek acaba bunlar ndjdjdjahhahahahah dedim anne o hayırsız değeel😂😂😂🙈🙈🙈
- +1 yıl
Ah yaralı yaralı lazer mi yaptırdın birde , kadın olmak ne zor 🥵
- +1 yıl
Gittim tabii 2 saate gittim 2 saate geldim 1 saate orada işim vardı 5 saat ayakta kaldım oradaki kız gördü yarayı küfretti dedi bu ne ndnndnd
- +1 yıl
🏋️♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşka şehirlerde ilişki yürümüyor bir süre sonra bitiyor. Ne kadar seversen sev bir süre sonra görmek, dokunmak, sarilmak, başını omuzuna koymak, kokusunu içine çekmek ve öpmek istiyorsun. Eksik, yarım, özlemle geçen bir ilişki aradaki mesafe ile kafada sorular oluşturur ve sorunlar olusur. O sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alır. Uzak mesafe ilişkiler sabır ister ve sabırlı bir yeni nesil yok. İlişki günden güne yıpranır. Sonuç hüsran ile biter. Tabii ki istisnalar vardır fakat istisnalar bu genellemeyi değiştirmez.
60 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMesafeler uzak olabilir ama kalpte ki sevgiler, akılda ki düşünceler, ruhta ki hissiyat uzak olamaz. Uzak ilişki sürdürebilmek her baba ve ana yiğidin harcı değildir. Sadece gerçekten seven insanlar sonuna kadar dayanır ve mutluluğa ulaşır. Uzak ilişki büyük emek ister ve çiftleri erken aşk emeklisi bile yapar. Gidilmeye değer yerlerin kestirmesi olmaz. Gidilecekse buna değer. Ne kadar uzak olduğu sadece bir sayı olarak kalır. Uzayda olsa uzaya bile çıkarım🚀
41 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler canım ellerin dert görmesin. Beni böyle seç seçeceksen gördüğün gibi seveceksen 😜🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum ama görmek isterim
Gitmek isterim.
Görüşmek muhakkak olmalı.
Zor yürütülen bir ilişki türü.
Evlilikle noktalamak için acele etmek zorunda kalır kişi uzak mesafe ilişkisinde.
Olmasa daha iyi ama aşık olmuşsa insan uzak mesafe diye vazgeçmez.
Geçmemeli insan sevdiği zaman70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3 sene biriyle konuştum ayni sehirdeydik, oturdugumuz yerler arasinda yürüme yarim saat anca vardi ama bir kez bulusmadi, istedim dile getirdim yine yok dedi.
Şu an sevgilimle bayagi bir uzagiz ama ay sonu gelecek ki ilk tanıştığımızda gelecekti ben istemedim.
Yani mesele ayni sehir farkli sehir degil.🤷40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Reel olacaksa neden olmasın 🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi geçmişte öyle yaşamaya çalışayım dedim ama gerçekten çok zor ve çok sabır ister.
Gerçekten bana göre bir şey değildir.
Ben sadece gerçekten gözümle canlı gördüğüm kişiyle ilişki yaşamayı tercih ederim.
Yani çevremden bulmayı tercih ederim.
Çünkü uzak ilişki yaşayacağıma, çevremden yaşar olmazsa yol yakınken ayrılırım.
Hem ne Uzak nede yakın ilişkilerin hiç bir garantisi yoktur.
Ben sevdiğimi canlı görmeyi, dokunmayı ve onu hissetmeyi tercih ederim.
Uzak ilişkilerden hiç bir şey insan anlamaz. Hep sürekli şüphede olur.
Uzak ilişkiler tatsız, tuzsuz gibi dir. Hiçbir şey anlaman. Sanki bir makineyle konuşun gibisin.
Yakın ilişkiler daha çok tatlı daha çok heyecan vericidir. Çünkü o duygu sana daha çok gerçekçi gelir. Ne kadar çok kısa sürede.13 Yorumla- +1 yıl
Doğum gününüz kutlu olsun ece hanım.
Nice mutlu yıllara. iyi ki doğdunuz, iyi ki tanıdım sizi. - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏💛
- +1 yıl
Rica ederim efendim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Lütfen olanlar buluşmayı uzatmasın her nasılsa bahane ediyorsa o işe hiç kalkışmayın derim. İlişki koçları max 1 hafta diyor ben ortalama 2 hafta-1 ay diyorum. Eğer bu zaman zarfını geçer de buluşmayı gerçekleştirmez ise bunun adı ilişki değildir. Yanılgıdır. Duygularınızı sömürür hayatınızı karartır. Dikkatli olunuz özellikle kızlara sesleniyorum. İlişki koçları bir de sakin olun hemen yükselmeyin ve beklentiye girmeyin diyorlar reel buluşmaya kadar yani. İllaki reel buluşma olmalı insanın yüzüne gözüne davranışına bakmalı. Sanalda sevgi olmaz diyenlere katılmıyorum seven ve duygu üreten yer kalbimizdir ama karşıdaki asıl yüzünü gizleye bilir tespit etmeniz zor olur zaten ciddi düşünen mutlaka gerçekte sevdiğini görmek ister bunu aklınızdan çıkarmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız yok yapamam ya çok zorlanırım dayanamam ki ben o duygu aşırı yorar beni.. elleşmeden (elini tutmadan) koklaşmadan (kokusunu almadan) kaynaşmadan (zaman geçirmeden) hissetmeden yapamam😀☺️
Dipnot: parantezleri senden ötürü değil burada bunu yanlış anlayacak insan sürüsü çok ya o bakımdan şaaaptım 😂 kız pilli valla ich liebe dich 🤍12 Yorumla- +1 yıl
Ich liebe dich auch canikom ")
+1 yıl(Eğer ilişki en başından uzun mesafe ilişkisi ise ) Mesafeler aşka engel değil klişesine kesinlikle inanmıyorum. ENGEL!!! her ne kadar karşındaki insanı sevsen de güvensen de aşkın, ilişkinin doğası gereği seven sevdiğine yakın olmak , canı istediğinde görmek, vakit geçirmek, gezip tozmak, hayatı paylaşmak istiyor. Ağladığında güldüğünde her anında yanında olamadığınızda o ilişki zamanla kabul etmeseniz de zayıflıyor ve en nihayetinde sonu ayrılık oluyor. Bu nedenle ben diyorum ki SEVEN SEVDİĞİNİN YANINDA OLSUN! :)
10 Yorumla
+1 yılYani yürütürsek yalansız dolansız olabilir. Bazıları da sırf kullanmak için zaman geçirmek için de konuşuyor sevgili oluyor bir de bakmışsın pat ortadan kaybolmuş yani şimdiki insanlar sahte bence sosyal medya ya hiç güven olmaz bu devirde. Tabi iyi insanlar vardır ama zor bulunur onlarda.
20 Yorumla
+1 yılZamanında mecbur kalmıştım buna, kız arkadaşım İzmir'den ayrılmak durumunda kalmıştı. Olmadı ama, sürekli kıskançlık ve bana olan saçma sapan güvensizliği yüzünden. Sonrasında da denedim birkaç kişiyle daha, olmuyor.
Artık zaten olamaz, zerre kadar güvenmiyorum çünkü kimseye.10 Yorumla
+1 yılUzak ya da yakın olmak ilişki yaşamaya engel değil bana göre. Bazen şartlar bunu gerektirebilir, elimizde olmadan istemsizce bu mesafelere maruz kalabiliriz ama bunu sorun etmemek gerekir bana göre... o gelir arada, ben giderim ya da. Öyle ya da böyle bir şekilde görüşülür. Yeter ki iki kişi de birbirini sevebiliyor olsun. Mesafeler aşka engel değil.
10 Yorumlasenin yoğurt yiyişine bağlı. farklı şehirden insanlar evleniyorda niye olmasın ama gözden ırak olan gönüldende ırak olur. görebilecek misiniz bir birinizi. hah bu adam istediğim adam bu diyorsanız. gerçekten seviyorsanız o zaman başka, ama olur mu diyorsanız ben düşünmezdim
10 Yorumla
+1 yılZaten ilk dönemlerinde uzak olmak daha iyi yavaşça tanıyıp uzaktan sevmek.. ama eninde sonunda bir araya gelmek işte o paha biçilmez..
Ülker defne çikolatasi bile yolladı. Sen pek yoksun Ece baya yoğunsun sanırım işler ne durumda15 Yorumla- +1 yıl
![Sizden uzak bir şehirde yaşayan biriyle sevgili olur musunuz?]()
Ve mutlu son
- +1 yıl
defne bile muradına ermiş :D
@pilly_bhebek - +1 yıl
Defne de marka olur yakında sjdj
- +1 yıl
Hep senmi marka olucaksin birazda defne olsun 🤭
Gerçi sen level atladin uluslar arası takılıyorsun.. biz garibanlar geride kaldık 😔 - +1 yıl
@pilly_bhebek. Selam keyifli hafta sonları.. nasılsın ne var ne yok yüzünü gören cennetlik.. 17 gün sonra planların var mı 🙄
+1 yılMesafeler asla bahane değildir ki önemli olan arada ki çekim gücü.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşıksan uzakta olanı hep istersin
Dokunmayı özlemeyi hasreti ararsın
Hergun her an yanında olan ilgini çekmeyebilir
Biraz farklı bi ilişki isteyebilirsin
Zordur ama yürütmek
Sık sık görüşmek gerekir
Birlikte zaman gecirmeye doyamazsın
Senin böyle bir niyetin varsa
Allah yardımcın olsun 😊10 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi çok zor. Sevgilim Orduda çalışırken çok özlem çekiyorduk. İnsanın bazen sabrı tükeniyor. Ama sevgi her şeyi aşar diye bir durum söz konusu. Seven insan katlanıyor
12 Yorumla- +1 yıl
KS'nin en güzel çiftlerinden siniz, umarım düğün haberinizide alırız. Faruğada selamlar 😊
- +1 yıl
Teşekkürler 🦋
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Başka ülkeden birisi ile de olurum. Sorun yok, gerekirse o şehre gideriz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Zor olurdu. Yani tamam sevmek, mesafeler engel olmaz demek, bir yere kadardır. Konuşmak istiyorsun, sesini yakınında duyamıyorsun. Görüşmek istiyorsun, göz göze gelemiyorsun. Uzak ilişki uzun süre devam ettirilecek bir şey değildir diye düşünüyorum.
30 YorumlaUzak olmak aşkı yaşamaya engel değil. Önemli olan mesafeleri kısaltabilecek kadar sevebilmek. Benim için de uzak ya da yakın olması farketmez, yeter ki duygularım yoğun olsun. Yakın olmak için elimden geleni yaparım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Olurum. Yeter ki kalpler arasında mesafe olmasın. Gerisi sadece anlamsız kilometreler...
Hayaller diyorum, iyi ki varlar. Yoksa nasıl sarılacaktım, bu kadar uzak mesafeden sana40 Yorumla
+1 yılTercihen uzak mesafeden yanayim ben ya. En azindan okul bitene kadar benden uzakta olmasi daha iyi. Okula odaklanamiyorum yoksa. Uzakta olursa okul iyi gidiyor :D
20 YorumlaUzak mesafeli iliskilerin ömrü kısa bence illaki istisnai durumlar vardir ama ya abi sevgilin yaninda olcak onunla zaman geciriceksin ki ona bi iliski densin ve gereken güven karsilikli verilsin :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aradaki sevgiye bağlı bir durum. O uzaklığı yok edecek kadar seviyorsam benim için şehir değil kıta bile olsa sorun olmaz gene severim ve sevgimden hiç şüphem olmaz.
20 Yorumla
+1 yılOlabilir abican. Kol kola olanınıda gördük.
Kol kola , Kol kola sonra gelir bir mola.11 Yorumla- +1 yıl
😄
Ülkeler bile farklıydı olduk hatta ailelerimiz bile tanıştıydı ama olmadı beni istemedi ailesi ayrıldık.
24 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir düşününce, hiç yakın mesafe ilişkim olmamış. Mutlu muydum? Evet, dibine kadar mutluydum. Ayrılıkların mesafe yüzünden de olmadı, sebepleri başkaydı. Yine sevsem uzak mesafe, yine denerim. Aşk, sevgi bambaşka bir şey benim için
20 Yorumla
+1 yılOlabilir ya gerçekten seviyorsak karşılıklı mesefa hiç bir şey en küçük problem olur
30 YorumlaGeçmişte yaptık bir hata, bir daha yapmayız umarım. Tabi şartlara bağlı. Kısa süre içerisinde reel olunabiliyorsa bir şans verilmeli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılMesafeler şu devir icin aşka engeldir arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Olmaz kardeşim uzaktan sevgili.
20 Yorumla Hayatın ne getireceğini bilemeyiz. İnsan olması ve sadık kalmasına güvenirsem olurum. Zaten zamanla uzak diye bir şey kalmıyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tenin sıcaklığını, kokusunu ve dudaklarının lezzeti olmadan sevgili olmak oldukça zor çünkü özlem ateşi yakar da yakar kavurur..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevgili olurum.
Lakın kısa süre de görüşme sağlarım. Sanaldan ibaret bir ilişki bana göre değil10 Yorumla Olabilirim Uzakliklar birisini sevmeye aşık olmaya engel değil yillar önce 8 senemi vermiştim birisine yurtdışındaydı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şimdi hayır diyeceğim ama tekrar başıma gelecek.
Bilmiyorum..30 Yorumla
+1 yılBen uzaktaki veya yakındaki biri ile sevgili olmaktan da nefretle nefffreeeeett ediyorummm!
30 Yorumla
+1 yılBu tarz ilişkiler oluyor hâliyle bir yere kadar gidebilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 3 tane böyle ilişkim oldu. Biri 2 sene, biriside 4,5 sene sürdü. 😐 Ama çok zor oluyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mesafeler aşka engel değil bahanedir
80 Yorumla
+1 yılOlurum ama bunun ne kadar zor olduğunu iki tarafında kabullenip bilerek ilişkiye başlaması gerek bence
20 Yorumla
+1 yılBana huzuru veriyorsa olurdum tek sorun mesafe olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Bence denenir dert yok tasa yok. Özlemekte güzel bir şey
10 YorumlaOlmuştum, büyük konuşmak istemem. Belki yine olabilirim.
10 Yorumla
+1 yılGönlün bir olduğu yerde elbet bedenler bir gün birleşir. Önemli olan güven ve sadakat
10 Yorumlaolunurda reelde nasil gorsuceyiz mesela ben baku kiz İstanbul .
10 YorumlaArada mesafe olunca zor oluyor. O stresi, sıkıntıyı çok sevmiyorum.
20 YorumlaOlur ama bir zamandan sonra insan reel görüşmek ister.
10 Yorumla
+1 yılBakmıyorum yanımda yakınım da olsun yormasın artık bir şeyler..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre değil, ben dokunmak ve yakın olmak isterim.
10 Yorumla
+1 yılsevgilim benden uzakta bir şehirde. sorun yaşamıyoruz
10 YorumlaAynı şehirde olması önemli. Diğer türlü çok kopuk olunuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam bana gore degilmis✌🏼 Olana saygim var ama ben yanimda olsun isterim 🌸
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maliyet zaman açısından büyük kayıp yaşıyorsun birde sonunda yaptıklarına değmiyor
10 Yorumla
+1 yılSabır istese de yapılıyor zor geçiyor sadece. Olurdum evet
10 Yorumla
+1 yılBaşka ülkeden biriyle oldum ama artık hayatı daha yakından paylaşmak lazım, sanırım olmam
10 Yorumla
+1 yılYakın komşu illerde olması sorun olmazda ama çok uzak illerde olursa pek sıcak bakmıyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç bilmiyorum olmam derim olurum 😏
olurum derim olmam bilemedim 🤷🏾♀️10 YorumlaNasip varsa gelir yemenden Nasip yoksa Yanındaki Gelmez Seninle?
10 Yorumla
+1 yılZaten öyle : ) @Ben16
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen🤗❤
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olmam için gerçekten sağlam şeyler olmalı. o da ççok zor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim ilişkidir. Yeter ki yakın mesafe olmasın ve ekrandan seveyim.
20 Yorumla ne kadar çok sevsende olmuyor. beklenir ama karşındakide sadık ve bekleyen olmalı. seven bekler ama bunu yapan kadın kalmadı maalesef. yanında olup birlikte olmak
00 Yorumla- Devamını Gör (166)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat