Sizinle dert alıp sizinle ferahlayan kişi sizin sevgiliniz olabilir mi? Yoksa sadece minnet duyar ve arkadaşlığınız mı sağlamlaşır.Kötü günde vefa abidesi olan kişiye ne hissederdiniz?Vefa çok önemli bir erdem. Ancak aşk bambaşka. Minnet duygusu aşka döner mi? Yoksa ihtiyaç anında bizim yanımızda olan kişi o anki zayıf halimizde var diye sever miyiz onu?
Kötü gününüzde yanınızda olan kişiyi sevebilir misiniz?
Hayır minnet duygusu aşka dönmez. İhtiyacım olduğunda yanımda olan kişiye minnet duyarım, onun kötü zamanında bende yanında olurum. Ama sırf kötü zamanımda yanımda olduğu için Aşık olmam, yani herhalde, inşallah 😃
iyi gününde yanında çok insan vardır ama kötü gününde sadece yanında sana gerçekten değer veren insanlar kalır.. Gerçi benim kötü günümde yanımda kimse kalmadığından her şeyi kendim göğüslediğimden pek minnet duygusu duyacağım kimse yok ama Birisinin kötü gününde yanında duran birisi ona iyi gelmeye çalışan dinleyen birisi eleştirmeden kırmadan incitmeden varlığıyla iyi gelen birisi o kişiye değer veriyordur önem veriyordur..
Sevmesi ya da sevmemesi o kişinin bileceği ama kötü gününde yanında olan insana gereken değeri vermemesi ona gerçekten değer veren birisini kaybetmesine neden olur..
Çok zor bir soru. Vefa ve minnet duygusunun aşka dönmesi. Birçok insan vardır ya benle sen çok iyi anlaşır dertleşirdik neden biz seninle hiç denemedik diyen :)
Gerçektende derdime ortak olan kötü günümde yanımda olan dostum dediğim bir kişiye sanırım o göz ile asla bakamam. Büyük konuşmayayım ancak karakterime biraz ters.
Bence insanın kötü gününde bilinenin aksine hekes olabilir. Menfaatleri yüzünden ben hep yanındayım mesajı vermekten tutda senin ne hale geldiğini görüp kendini tatmin etmek isteyen insana kadar. Ayırd edemeyebiliriz bunu. Ama kişinin mutluluğunu onu gerçekten seven insanlar paylaşır.
Size kötü gününüzde yardımcı olarak güven verdi ise ve o güveni oluşturdu ise neden olmasın. güven ilişkilerde en önemli unsurdur. güvene dayalı sevgi oluşmuş ise bence son derece iyi olur. ama sevebilmek önemli