https://youtu.be/IVE00F-2ZCw Çok başarılı bir adam olduğunu düşünüyorum. Gelecekte harika işler başaracağına olan inancım tam😉 ya da Seninle kendimi güvende hissediyorum ve varlığın bana huzur veriyor 😉 Kendimi çapkın bir kadın gibi hissettim😄 Hadi sıra sizde. Erkeklerin ruhunu okşayan o cümle nedir?
Hiç tarzım değil böyle şeyler batırabilirim büyük ihtimalle; Çok iyi birisin iyi ki seni tanıdım. Seninleyken çok mutluyum. Varlığın bana huzur veriyor. iyi ki benimlesin. Sensiz napardım bilmiyorum. Senden önce ne yapıyordum ben bu dünyada bomboş ve yalnız?
Merhaba gadası 🙃 Aslında her insan gibi erkeklerde kendisine karşı güzel sözlerin denilmesine hoşnutlukla karşı verir. Her erkeğin duymak isteyeceği kelimeler çok farklıdır. Kimi adamsın kelimesini severken, kimi aslan gibisin maşallah denilmesini sever. Benim için kelimelerden çok insanların nasılsın iyi misin demeleri ruhumu okşar. Çünkü diğer kelimeler bana yavan gelir
Teşekkür ederim, 😊 Naz ile kapris arasında çok ince bir çizgi var. Bilmek gerek. Nitekim ; "Kız dediğin nazlı olur, Erkekse mangal yürek, Er kişinin yanında hatun gerek"
Öyle ruhu okşatıcı söze gerek yok. Gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demesi bile tüm cümlelere ve sözlere değer. Ayrı bir cümleye kalıplandırmam. Zaten sözler yalan bile olsa, gözler yalan söylemez. O yüzen gözlerimin içine bakarak sevdiğini söylemesi ruhunu okşatmaya yeterde artar bile.
Erkeklerin yorumlari neden bilgilendirici degil 🙄 yav arkadas birisi de isimize yarayacak cumle yazmamis Ben erkegin ruhunu oksayamiyorum mutlaka pot kirarim
Karakteri zayıf ise onu övün, karakteri sağlam ise yanında öz güvenli olun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
erkeğim benim denmesi. ruhu okşamaktan öte , yaprağı fena galdırıyor. buradan bir gaşşar ile tanışmıştım. sanal seks yapmaya amma meraklıydı. bana ikide bir ; erkeğim benim der , beni tahrik ederdi. yaprağım DEMİR gibi dimdik olurdu. fena bir gadındı.