İş yerinde normalde hiç samimi olmadığım bir erkek var. Ben işe arabayla gidip geliyorum evim baya uzak bu kişi de normalde otobüsle gidip geliyordu benden rica etti beni de götür diye hayır diyemedim götürmeye başladım götürdüğüm mesafe de uzun bir mesafe yaklaşık 30 km yol. Yıllardır her gün götürdüğüm en iyi arkadaşım olan kızın evi sadece 1.5 km ama o kız bana surekli bir seyler almaya çalışır bir şeyler ısmarlar yani kendini o kısacık yol için bile borçlu hisseder ama bu erkek o kadar yol götürüyorum bana ne para vermeyi teklif etti ne de sana bir kahve alıyım iç dedi bu zamana kadar. Samimi olsak zaten zoruma gitmez nolcak ki derim ama hiç samimiyetim yok o yüzden beni kullanıyor diye sinir olmaya başladım. Para vermeyi ben zaten kabul edemem veriyim dese hayır gerek yok derim ama demedi bile ya. Sinir olmakta haklı mıyım bir gün iki günlük bir şey de değil 2 3 aydır geliyor ve hep gelecek
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eğer ondan utanma yoksa sende hiç utanma, salla gitsin o oc, karakterini degiştirecen bunun icin sana pröfesor lazim (hayir) kolayca soylemeye
Başka turlu soyleyim
Gel benle seks yap?
Hayir diyemezsin?
Dersin tabi?
Bana tek soyliyecegini, once taniş sonra seks
Bundan de aynisi
300 lira cikart görurum seni, paran yoksa göturmem
Ya senin hayatini elden sık
Sabahlari da aliyormusun evden?
Ben olsam yarindan itibaren seni getiremem derdim, sebepini sorsa, aciklamak zorunda degilsin. Ustelerse bir dusun acaba niye dersin.
Sabah da biniyor yol üstü yerden bilerek erken çıkıyorum evden sabah gelmesin benimle diye
Eve gitmiyorum iş çıkışı de arkadaşlar İle buluşucam de salla gitsin
İşte o kadar yüzsüz ki bugün arkadaşımla buluscam diyorum nerden geçeceksin yol üstü yere bırak diyo bilerek ters yere gitcem diyorum sert şekilde ertesi gün yine geliyo hadi çıkmıyor muyuz diye demiyo ki dün bana sert davrandı bekliyim o gel derse giderim o gel demezse kendim gidiyim diye öyle yüzsüz
Harbi tam yapışkan bi tip ya valla açık net şekilde söylemek lazım bir bayan olarak ben seni götürmem hoş olmuyor kendine başka bir yol bul de
Bu kadar da yüzsüzlük olmaz karaktersizmiş demek ki kurtul gitsin
Gerçekten çok yüzsüz ama aynı yerdeyiz diye bir şey diyemiyorum işte nasıl kurtulcam
Hayır demesini becermelisin yoksa daha sonra buna benzer durumlar yaşarsın hayatın daha sıkıntılı ve karmaşık olur ona hayır de hemen şimdi
Benzin parasını da istemiyorum de seni de istemiyorum de.. kapak olsun
Onu zaten istemiyorum ben sadece hayır diyemedigim için götürüp getiriyorum
Başla bir yere gidiyorum de alma kendi gitsin
Haklı olarak nezaketen de olsa o teklifi yapması gerek. Haklısın zor bir durum umarım çıkabilirsin içinden. Sert ve keskin bahaneler üretmeye çalış
Bahane bul eve gitmiyorum arkadaşıma gidicem ertesi gün annem hasta ona gidicem falan diye eşşek değilse anlar yani
Ya sen neden kabul ediyorsun ki? Bundan sonra götüremem de gitsin bunlar sömürgeci
İşte insanlara hayır diyemiyorum bunu bildiği için kullanıyor
Yeri geldiğinde demeyi biliceksin yoksa insanlar bunu kullanır
Kibarca reddedebilmesin. Sürekli sürekli olmaz ki bu.
Sende bahane bul arkadaşlarımla buluşcam felan de götürme
Bir gün öyle diyorum ikinci gün sert söylüyorum ama o üçüncü gün yine geliyo ne zaman çıkıyoruz diye
Sende yüzüne söyle ben seni götürmek zorunda değilim kendin git diye böyleleri yüzsüz çünkü
Haklısın anlıyorum seni böyle insanlardan uzak durmalı. İstanbul'da mı yaşıyosun?
Evet ama uzak da duramıyorum işte aynı yerde çalışıyoruz mecburum yüz yüze bakmaya
Alma bi daha arabana bırak binsin otobüse gelsin
İşte onu yapmanın bı yolu lazım bana yüzsüz davranıyo çünkü bu konuda bana bı bahane lazım
Yüzüne açıkça söyle bahane geçici olur
Eşim sevgilim nişanlım seni arabaya almamı istemiyor kıskanıyor falan de
Uzak dur bu aptallardan
Aynı yerde çalışıyoruz duramıyorum ki
Mesafe koy erkek srkadasm var de
Ben zaten evliyim o da evli sevgili olmak değil ki bu kullanma maddi kullanma
Daha götürme boş ver bahane uydur
haklısın. bence bahaneyle bu duruma son ver
Ben olsam bir kahve veya yemek teklifi ederdim.
Yani en azından gönlümü yapsın ya şimdiye kadar ona 500 TL rahat kar ettirmisimdir insan bı yemek ismarliyim falan der utanır yani ama yok utanması
Böylesi erkekler yüzünden bizim gibi düşünceli, anlayışlı insanlarda kızların gözünde hiç oluyor.
Valla benim eşim asla böyle bir insan değil o yüzden her erkeği de aynı tutmuyorum ama bu adamdan kurtulmak istiyorum
Kaç yaşındasın ki ABLA
27 yaşındayım
adam kaç yaşında ki
O da 28 benden bir yaş büyük koca adam yani çalışıyor benim kadar para alıyor ama benim arabamla gidip gelerek yol parası vermeme peşinde
Eşinin haberi var mı?
İşim var de alma artık kullandırtma kendini
Ya kurtulmanın yolunu arıyorum artık başka yere gitcem diyorum nereye gitceksin diyo
Sana ne canım de gülerek haberin olsun artık hergün böyle de uzaklaştır kendini
nezaketsiz miş söyle rahatsız olduğunu
Kullandırtma?
Aynı yerde çalışıyoruz tamamen defol git ne halin varsa gör seni götürmek istemiyorum diyemiyorum
Gayette denir