Zaten aşık olmak isteyince olunmuyor merak etme aksine evren aşık olmana karşı gibi davranıyor😂böyle ne olursa olsun umursamıyorum moduna girince o seni buluyor Zaten.
Bak ama 😅 Sen kendin Demiyor musun aşık olmak istiyorum Diye Tamam işte bende yakışıklı biriyim yani 😏😌 🤭 Eğer sende Güzelsen Görürsem aşık olabilirim Ben ne diyom ki böyle ☺️
Aşık olup evlenmek istiyorum flört degil sen sanki evlilige hazır degilsin gibi. Bir de yakışıklılıktan ziyade karizma ve karakter beni aşık eder genelde 😊
Dediğimi unutma :) acı çekeceksin aşık olduğunu ve olanı düşündüğün zaman ilişkide aşk oldugunu düşündüğün zaman bir gün yaşayacaksın bunu unutma sakın 😁😉
Ahahahah 😃 öyle durduguma sevindim insan nasıl harcatmaz kendini peki mesela bence aşıksan uzaktan direkt ciddi gireceksin lafa flörtmüş o şeylere girmiyceksin
O da kibarca yemem teşekkür ederim dedi 🥴 ya zaten yan tarafta oturuyordu elim ayagım birbirine dolaşacaktı az kalsın. Birgün mesaj attım cevap verdi ama ayaklarım gerçekten yere basmıyordu. Bir de karşılık alsam ne hissederdim acaba. Yani ilginç şu an sıradan biri benim için ama o duygular çok ilginç
Hayır değil artık hatta olmamasına üzülmüyorum ama bir zamanlar benim için önemli biriydi o yüzden diger insanlardan biraz daha farklı elbette kalemi kuvvetliydi yazı yazsa merak edip okurum ama hislerim yok
Hoşlandıgmı söylemedim ama onunla muhabbeti reelde olmayan birinin instadan mesaj yazmasına bi mana verebilirdi konuşmayı çok uzatmadı demek ki o manada düşünmedi bişey belki de o sıra sevgilisi vardı bilemiyorum geçmiş zaman ama aşık olmak birini sevmek gerçkten güzel bambaşka biri olabilirmişsin gibi ama tabi nasiptekine olmak iyisi yoksa anca yara alır yanlışa meylin olur
Bence öyle değil ya nasipte illaki biri var ama iyi mi gelir kötü mü belli olmaz allah herkese kendi gibisini versin diyorlar zaten boşa söylenmemiş bu laf😂
Aşık olmadan evlenmekten korkuyorum böyle olayın rehavetine kapılıp ha belki evlilik aşamasında severim o da olabilir. Ama ben aşık olup birazcık kalp agrsı çekip öyle evlenmek istiyorum
Ya öyle saygılı olsun mantık çercevesinde önemli görüşlerin uyuştugu yeri gelince eglenceli yeri gelince ciddi bi evlilik olsun da aşık da olalım be çok mu şey istiyoruz😃
Yalnız ilk defa arkadaş ayarlayan birine denk geldim genelde bana yaz falan diyorlar neyse ikisinin de önemi yok zaten ben reelden aşık olmak istiyorum😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zaten aşık olmak isteyince olunmuyor merak etme aksine evren aşık olmana karşı gibi davranıyor😂böyle ne olursa olsun umursamıyorum moduna girince o seni buluyor Zaten.
Beklemezken seni buluyor bence de
Az hoşluk, çok bela evet, başını ağrıtmak istiyorsan aramaya devam...😂 rastgele...
Fkflflglflflf valla aşk aramaktan beynimde nöron hücresi kalmadı ya hiç kimse mi ilgimi çekmez aw
Ben Varım Herşeyim var seni mutlu etmek için elimden geleni yaparım kabul mü 😂
Sen benden küçüksün 😊
20 Yaşındayım Ben 😊 Sen kaç yaşındasın ki 😅😊
Şaka Şaka Hiçbirseyim yok Yani varda Okuyorum çalışmıyom yani 😅
26 😃 neyse ksrdeşim Allah gönlüne göre versin😊
Bak ama 😅 Sen kendin Demiyor musun aşık olmak istiyorum Diye Tamam işte bende yakışıklı biriyim yani 😏😌 🤭 Eğer sende Güzelsen Görürsem aşık olabilirim Ben ne diyom ki böyle ☺️
Aşık olup evlenmek istiyorum flört degil sen sanki evlilige hazır degilsin gibi. Bir de yakışıklılıktan ziyade karizma ve karakter beni aşık eder genelde 😊
Bendee ama kalbimin ritmini değiştirecek bir yiğit henüz çıkmadı 😂
Aşk diye bir şey yok çocuk
Var küçüğüm yaşadım tam olarak aşk degilse bile o duygularım bile o kadar etkiliyse gerçek aşkı düşünemiyorum
Aşk yok olmaktır acı çekmektir var olan aşk bu çocuk
Karşılık bulursan srn o zaman bak
Dediğimi unutma :) acı çekeceksin aşık olduğunu ve olanı düşündüğün zaman ilişkide aşk oldugunu düşündüğün zaman bir gün yaşayacaksın bunu unutma sakın 😁😉
Karşılık bulmayacagım aşkı nasip etmesin Allah
Karşılık bulacaksın ama acı çekeceksin aşk acısı ve ya sen ya karşında ki yanlıs yapacak aşık olduğunuzu düşünürken unutma cocuk 😁
Aşık olacağın insana bağlı bu.
Bence de
İstemekle olmuyor denendi onaylandı
Beklemedigin zamanda beklemedigin birine denendi onaylandı
Ben pes ettim Sana bol şans
Ben ümitliyim zaten genelde ufacık da olsa ümüdim vardır. Senin de yaşamanı isterim güzel şeyler. Selametle
Hepimiz öyle bir şey istiyoruz 😒
Erkekler de aşık olmak istiyor demek ki
😂 vay canına erkekler de aşık olmak istiyor
😃😃
Manyakmısın kızım sen bu devirde ne aşkı
Hahaha devir ne alaka
Millette para yok ortam kötü ondan
Ortamın kötülüğü tamam 😊ama aşık olmak bedava
Bedava ya sinema yok Kafe yok gezmek tozmak yok sen en iyisi parası olan birini bul
Umarım bulursun ya dikkatli ol üzdürme kendini
Seni harcarlar lafı aklıma geldi 😃 valla bilmem ki kimse üzülsün istemem üzülmek istemem
Genelde böyle masum olan görünen insanları hep bir kullanma peşindelerde bende senden öyle bir enerji aldım o yüzden harcatma kendini 😅
Ahahahah 😃 öyle durduguma sevindim insan nasıl harcatmaz kendini peki mesela bence aşıksan uzaktan direkt ciddi gireceksin lafa flörtmüş o şeylere girmiyceksin
Flörtsüz de sarmaz ya birden gel sevgili olalım mı diceksin yani kim kabul eder ki bunu😀
Hayır gel evlenelim diycem😃
Ya sana sen sabah yürek mi yedin diye cevap verirseler ne olacak😂
Evet yedim bundan sonra her sabah beraber yemege ne dersin diycem😃
Ahaha sen böyle açık sözlü müsün hep yoksa artık bu konuda böyle olmaya mı karar verdin😀
Hoşlandıgım insana karşı bırak açık sözlülüğü iki laf edemeyen bi insanım yaptıgım saçmalıkları duysan gülmekten ölürsün😃burda klavyeden sallıyom işte
Geçmişte yapmışlığın var yani merak ettim anlatta gülelim bari endorfin salgılayalım 😅
Hoşlandığım çocuga bir dönem boyunca sadece yer misin dedim elimde meyve vardı o da yan tarafımdaydı öyle ama böyle deyimce komik olmadı
Bir de işbirlikçi bir arkadaşla takip ettik evini bulalım diye iki sefer ikisinde de kaybettik🥴
Ahahahs nasıl bir beceriksizliktir bu sen yer misin demeye devam etseydin keşke evini bulmak yerine 😂
O da kibarca yemem teşekkür ederim dedi 🥴 ya zaten yan tarafta oturuyordu elim ayagım birbirine dolaşacaktı az kalsın. Birgün mesaj attım cevap verdi ama ayaklarım gerçekten yere basmıyordu. Bir de karşılık alsam ne hissederdim acaba. Yani ilginç şu an sıradan biri benim için ama o duygular çok ilginç
Bu olay ne zaman gerçekleşti peki
3 seneden fazla oldu şimdi kız arkadaşı var belki de nişanlı falandır.
Hala aklında yani o
Hayır değil artık hatta olmamasına üzülmüyorum ama bir zamanlar benim için önemli biriydi o yüzden diger insanlardan biraz daha farklı elbette kalemi kuvvetliydi yazı yazsa merak edip okurum ama hislerim yok
O seni neden istemedi ki
Hoşlandıgmı söylemedim ama onunla muhabbeti reelde olmayan birinin instadan mesaj yazmasına bi mana verebilirdi konuşmayı çok uzatmadı demek ki o manada düşünmedi bişey belki de o sıra sevgilisi vardı bilemiyorum geçmiş zaman ama aşık olmak birini sevmek gerçkten güzel bambaşka biri olabilirmişsin gibi ama tabi nasiptekine olmak iyisi yoksa anca yara alır yanlışa meylin olur
Nasiptekine olmak diyorsun da ya nasbinde kimse yoksa bekleyecek misin gelene kadar yani
Nasipte yoksa zaten ne yapsak nafile
Bence öyle değil ya nasipte illaki biri var ama iyi mi gelir kötü mü belli olmaz allah herkese kendi gibisini versin diyorlar zaten boşa söylenmemiş bu laf😂
İşte nasipte biri varsa o kişi belliyse ona aşık olalım biz de 😃 temizinden halledelim işi
Aynen aynende o kişi belli değil işte şimdi yanlış birine aşık oluruz falan bütün sistem kayar 😅
Allah biliyor sonuçta O'ndan iste 😃kaymasın sıra ortalık karışıyor sonra
Şu aralar çok şey istedim O'ndan şükür istediklerimde oldu bunu sonra da istesem olur acelesi yok 😂
Sevindim adına Allah hayırlısını versin
Amin hepimize inşallah güzel sohbetin içinde teşekkür ederim istersen takipleşelim arada yine konuşuruz hayırlı geceler diliyorum
Yok takipleşmeyelim iyi geceler sana da😊
Bela yaz 3300 yolla.
Yaw aşk çok güzel niye öyle diyorsunuz ama karşılkk varsa
Belanı arıyorsun
Sen hiç aşık oldun mu
Belamı buldum
Bela
Olursun Bi gün
Aşık olmadan evlenmekten korkuyorum böyle olayın rehavetine kapılıp ha belki evlilik aşamasında severim o da olabilir. Ama ben aşık olup birazcık kalp agrsı çekip öyle evlenmek istiyorum
Saygı değer verme anlayış varsa gerisinin hepsi pıtır pıtır olur çok kasma bence her aşık olan mutlu mesut olmuyor maalesef
Ya öyle saygılı olsun mantık çercevesinde önemli görüşlerin uyuştugu yeri gelince eglenceli yeri gelince ciddi bi evlilik olsun da aşık da olalım be çok mu şey istiyoruz😃
Çok şey değil tabi ki illa ki olur be dert etme amannn 3 günlük dünya çok taktığına deymez akışına bırak
Bulursun umarım
Evet kanka
Öyle mi dersin😃aşık olmak çok güzel ama ya karşılık bulamamak da bir o kadar kötü tabi.
Veya aşıkken terk edilmek...
Aşık oldugunla evlenirsin belki ilerde üzülme
Ona çok aşıktım zaten hiç acı çekiyorum
Nerelisin sen
Ne önemi var
Yakınsak sana birini bulayim
Aşık olmak dedim ama 🤔
Guzel misin
Hahah o nasıl soru 😃 güzelim desem olmaz çirkinim desem olmaz kime göre neye göre😬
Seni merak ettim
Yalnız ilk defa arkadaş ayarlayan birine denk geldim genelde bana yaz falan diyorlar neyse ikisinin de önemi yok zaten ben reelden aşık olmak istiyorum😬
Ne iş yapıyorsun
Kendimi evlendirme programında gibi hissettim hahsh boş ver ya burdan bişey düşünmüyorum zaten😃
Sende var ya hiçbir şey anlatmiyorsun kanki olak bari instani verde
Yavaşş ne instası ne kankisi 😃
Uyuyacağım hadi ya sabah işe gideceğim seni bekliyorum
Hayır tabi ki kendimi ifşa etmeye niyetim yok iyi geceler sizee
Yapma ha ifşa edip de sanki sapik miyim ya deme böyle lütfen tanışmak lazım on yargılarından kurtul
Lütfen ya ısrar etmeyin iyi geceler
Peki sen bilirsin sen bilirsin
Teklif var ısrar yok böyle giderse kimse almaz seni
Iyi geceler
Niye kimseyle olmiyim evlenenler böyle mi tanışıyor hep🙄
Bir şey demiyorum sana kirginim
Evett