Dısardan nasıl gorunuyor?

Ortak arkadaş tanıdığım olunca ve daha önceden gördüğüm için ekledim. Başta sadece soru soruyordu hayatınla ilgili ya da sohbet ediyorduk. 2 ay kadar konustuk Konuştukça sohbet ilerledi. Çevrem ve ailemden bana uygun olmadığını düşünüyordu. Onları da anlıyorum korumak amaçlı. Ancak kendi kararımı vermek istedim. Buna karşın ilk başta uygun olmadığımızı ona soyleyip bitirsem de daha sonra tekrardan yazıp konusmaya devam ettik. O da bunun farkında zaten evlilik gibi bir dusucem senle de baskasıylada yok dedi. Neyse.. İlk buluşmamızda beni öptü. İyi hissettiriyordu. Ben 4 yas kucuk. Eğitim seviyesi farkımız olsa da ben bunu dert etmedim. Ancak ikinci buluşmamızda daha fazla yakınlastık. O her ne kadar cogu seyi yasadıysada ben oyle değilim daha once kimseyle sevgili dahi olmadım Ona hayır demekte gucluk cektim cunku sevdim ve açıkcası artık bu nedenlerle kendimi geri cektim.1 aydır iletişim kurmuyorum ancak benim için ilk defa optugu vs için unutamıyorum dogru yoldayım belki ama bu yolda yurumek baya zorlastı. Dışardan nasıl görünüyor sadece merak ettim. Okuduğunuz için teşekkürler.
Dısardan nasıl gorunuyor?