Hoşlandığın kişiyi kendine aşık edebilir misin, ne kadar sürer ve özel yöntemlerin var mı? Hoşlandığınız kişiye açılabilir musunuz? Elimden kurtulamaz o benim olacak olmazsa olmaz gibi takıntılarımız var mı?
Elbette ki herkesin kendine göre kendine has yöntemleri ifade ediş biçimleri vardır. Hoşlandığım ya da hoşuma giden veya ilgimi çeken bir insanın ilgimi çeken yönlerinden daha çok ilgimi çekmeyen yönlerini merak eder neden ilgimi çekmediğini kendimce yorumlar ilgimi çekmeyen tarafların bir gün ondan soğuyup soğumayacağıma etkisi olup olmadığına bakar bana baktıktan sonra eğer ki Emin sem esinlikle ama kesinlikle içimden gelen şeyleri o kadar özenli o kadar hassas o kadar incitmekten kırmaktan üzmekten sinirlendirmekten korkarak olabildiğince naif olabildiğince Özen göstererek Özen kelimesinin çok fazla kullanıyorum kesinlikle ama kesinlikle benim için en önemli şeylerden bir tanesi bu
Ama böyle bir kişi çıkarsa, fikirleri, hayat tarzı bana göre ise ve görüşmüş, tanışmış isek ilk adımı atarım. Şu fani dünyada nereye kadar duracağız ki.
Mutluluk, sevgi için zamanı öldürmek zalimlik olur
Ondan hoşlandığımı hissettiririm, tavır ve davranışlarım ile eğer karşılık vermek isterse verir istemezse de yoluma bakarım. Fazla çabaya gerek yok , o elektriği karşılıklı yakalayamazsanız ne yaparsan yap nafile
Aşk biraz karmaşık bir şey güzel hoş anılar filan ama tavsiye etmiyorum aşk olma veya etme aşk hissetme duygusuyla ilgili bir şey aşk olmak istiyorsan veya aşk etmek istiyorsan önce hissetmeyi öğrenmen lazım
Saplantı olursa şu hayatın yıllarca zindan olur. Akışına bırak hayatı o benim olmalı deyip yıllarca peşinden koşup sonra başkasıyla evlenince 3 5 sene kendine gelemeyen kişiler tanıdığım var şimdi hayat bitmiş modunda takılıyor. On keremi dünyaya geleceksin. Otur evinde be ya
Valla bazen sever bekleriz ama. Yani olmayınca olmaz.. doğru olan neyse onu yapmak zorundasın.. anılarında kalbinde kalmalı.. yoksa hem onu hem kendini mahfedersin
Strateji mrateji ile bir yere kadar götürebilirim belki ama ne gerek var yaaa… seviyorsa sevsin, sevmiyorsa da sevmesin. Geliyorsa gelsin, gelmiyorsa gitsin.
Özel bir yeteneğim yok lakin hoşlandıysam sırtımı dönerim ilgilenmem
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır sevsem bile uzaktan severim kendime aşık etme gibi hedeflerim yok. Sevecekse beni olduğum gibi sevsin ona extra verdiğim tepkileri, ilgiyi sevmesin
Kadın ruhunu tanımış ve keşfetmiş biri olduğum için istersem bunu yapabilirim ama asla ve asla hiçbir kadının duyguları ile oynamam Kadına değer vermek, erkeğin kendisine değer vermesidir