Evet arkadaşlar hic sevgilim olmadı bende sansimi böyle deneyeceğim artik napayim sizce olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsan kendi yaşamı, kendi kişiliği, kendi özverisi ile bir örnek oluşturamazsa, bir işin başı olmaya kalkmamalıdır. Hele çevrecilik gibi bir akımın savunuculuğunu yapacaksa bunu kentlerden değil, kırlardan yapmalı. O işin yalnız felsefesi ile yetinmeyip pratiğine de yönelmeli. Kişisel deneyimlerinin ışığında konuşabilmeli. Büyük kentin çılgınca ve tutarsız yaşamından bezmek kolaydır. Doğada kendine kurtuluş olanakları bulmak da çekici gelebilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- bir mesaj hazırla hepsine link at onlar gelsin mesajı okusun. tek tek uğraşma
- yukaridaki söylediğimi yapma lütfen odak noktani kadınlardan çek
kendine yatırım yap. Bir hobi edin. Sosyal ortamlara gir. Mümkünse hiçbir arkadaşının olmadigi sadece kendi başına sıfırdan bir ortama girecek şekilde hayatında adımlar at. Bir topluluğun içinde nasıl uyum sağlanır öğren. Bu seni geliştirir. Senin taktik ile üç mesajdan ileri gitmez.
- HATUNLAR ZATEN SENİ BULUR02 Yorumla
Soran+1 yılKanka boyum yalnızca 1.71, zor ya
Cevap sahibi+1 yılsen neyden bahsediyorsun boy senin açından problem sen hatunun gözünden sana bakmadın ki!!! Kadınlar evet uzun boy severler sevsinler ama donanımlı insanlar her zaman kazanır. öyle bir soyluyosun ki sanki kısalar mankenler ile gezmiyor :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Kişisel gelişimine önem ver. Kendini yenile. Her gün 30 kişiye yazmak nedir? Sevgili yapmak gerekli bir şey değil, ama kişisel gelişimin önemli. Bu düşünceye sahipsen daha kişisel gelişimini tamamlamışsın demektir ki kişisel gelişimi tam olmayan biri ile kimse değil sevgili olmak, arkadaş bile olmak istemez….
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Ee Benimde olmadı yaşım 20 ama hiç sen gibi bir derdim yok sevgili yapmak bir başarı değil veya bir kadını elde etmek vakti gelince doğru kadını bulursun
30 Yorumla
+1 yılO yüzden sapız zaten mk önümüze gelene yazmadığımız için.. kendime saygım olmasa bende yapcam ama kendime saygım var.. bu durum baya bi zorluyor beni
33 Yorumla- +1 yıl
@Ayça49 🙂🙂
- +1 yıl
@Ayça49 En sevilmeyen tipler de biziz ama bu nasıl bir iş sen çözebildin mi?
Hayir aninda anlarlar gec cvp verirsin illa yazdigini karistirir sonra ayni terk edilirsin 30 kisi tarafindan ama yinede sen bilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir yanlış anladın ben yajiskli değilim benden hoşlanan kiz olmaz o yüzden bende birusur kiza yazacağım ki belki sevgilim olur diye, biri beni kabul ederse diğerlerine yazmayı bırakacağım
Soran+1 yılKizlara güvenmiyorum cunku ne evlenmesi lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir ergen arizona kertenkelesinin serzenişi...
eyy KS'nin kezzoları bu ergen arizona kertenkelesine bi el atın , yazıktır günahtır.10 Yorumla
+1 yılYa tip ya dil 👅 okside yoksa unut sen o işi ancak yokluktan kivranan birisine denk gelirsen olur bak.
00 YorumlaKızlar o kadar olumsuz yorum yapmışsınız biriniz de çocuğa yazsaydınız gönlünü hoş etseydiniz insafsızlar.
00 Yorumla
+1 yıl30 kızdan 1 dönse, ayda 30 kız yapar. Bu 30 kızdan da Biriyle ciddi bir ilişki yapsan bile yeterli. Yani yazmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılHahah olabilir ama aradığını bulur musun, emin değilim.
11 Yorumla
+1 yıldfghjkhgfhjm soruyu görünce bi gülme geldi bana kız hesabı açıp yapsana bunu
00 Yorumla
+1 yılAmcan sapancali ise tam senlik hareket olur ki öyle gözüküyor:/
00 Yorumla
+1 yılDene şansını ama ayda 900 kızı nerden bulucaksin 😂 bence incele bazılarına yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruya yorum yapan kızlar senin için en büyük aday
00 Yorumlaknk ben böyle hızlısını görmedim yarin gel ise basla
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim arkadaşım ben yakiskli değilim benden hoşlanan kiz olmaz mecbur ben uğraşmayalım sevgili yapmak için, eğer biri kabul ederse diğerlerini unutacağım
+1 yıldayı bu kadar karaktersiz olmayın düşmeyin bu kadar valla bıktım şu erkeklerden
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bi erkek için yakiskli değilsen sevgili yapmak zor, bende mücadele etmeliyim bunun icin birsuru kiza yazacağım aralarında biri kabul ederse beni diğerlerini unuturum yani sadık bir insanim , ama böyle yapmayınca sevgilin olmuyor napim
- +1 yıl
yanlız olmak başa vurdu seni anlıyorum ama bu kadar düşmezsin
yakışlılık ne alakası var benim sevgilililerim yakışklı degildi tipe çokta takılma dayı
Soran+1 yılE hiz cikma teklifi gelmedi napim yani başka çare yok, varsa oner kardeşim yani
Asıl soru her gün yazacak 39 kızı nerden bukacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir yanlış anladın ben yajiskli değilim benden hoşlanan kiz olmaz o yüzden bende birusur kiza yazacağım ki belki sevgilim olur diye, biri beni kabul ederse diğerlerine yazmayı bırakacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaz tabi elbet olur, bu kafa icin ne içiyorsun? 😀
31 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim arkadaşım ben yakiskli değilim benden hoşlanan kiz olmaz mecbur ben uğraşmayalım sevgili yapmak için, eğer biri kabul ederse diğerlerini unutacağım
+1 yılYılın ge*vşek ödülünü sana verecekler.
32 Yorumla
+1 yılyaşlı dayılar gibi selam çok güzelsin canim gibi güllü müllü mesajlar yazmazsan olabilir
11 YorumlaIsın gucun yok galıba bekle belkı düşer bir tane agına😂
10 Yorumlabunu yazan kişi max yaşı 18 :D
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bi erkek için yakiskli değilsen sevgili yapmak zor, bende mücadele etmeliyim bunun icin birsuru kiza yazacağım aralarında biri kabul ederse beni diğerlerini unuturum
+1 yılSansin yoksa 30 bin kizada yazsan boştur dil olacak ila 🐈
00 YorumlaSanmiyorum 80 milyonluk nufusta bedeviyiz insanca yaklasiyosun olmuyor
00 Yorumla
+1 yıl30 az 50 yap sen onu 😂
13 Yorumla
- +1 yıl
Anlıyorum 🤷
+1 yılErkekler de böyle işte
11 Yorumla
+1 yılManyak mısın kanka 😂😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl
Ne kadar yokluktasın kwjsbdhdhhd
- +1 yıl
Anladım kanka
+1 yılolur olur yaz sen onlara
20 Yorumla
+1 yılYaz kessin tavlarsın birtane mal çıkar kabul eder
06 Yorumla
- +1 yıl
Burlursun dert etme
Soran+1 yıl20 yaşındayım hicm sevgilim olmadı hic 😑
- +1 yıl
Olabilir belki 100 yaşına gelinceye kadar olmayacak 🤣 sevgili şart mı?
Soran+1 yılEvet şart, sevismem gerek
- +1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılHimym / Barney Stinson 😂
01 Yorumla
+1 yılYaz düşer illa birisi
01 Yorumla
+1 yılDenemekten zarar gelmez
03 Yorumla
- +1 yıl
Doğru anlamışım
Soran+1 yılOyle olmayınca sevgilin olmuyor
Arayan bulurmuşş 😂😂
01 Yorumla
+1 yılYaaa saçma sapan işlerrr
03 Yorumla
- +1 yıl
Bence pozitif düşün mesela Oğuzhan Uğur çirkin ama pozitif olduğu için enerjik olduğu için bir sürü kız peşinde oluyor sen öyle ol espri yapabil eiltişimin güzel olsun bu bir karizmadır
Soran+1 yılO zengin ama ve ünlü 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 45,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdın sapığa çıkar. Zor.
10 Yorumla
+1 yılNe bu olum sayısal loto mu oynuyon mk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Bulursun 1-2 güne, şimdiden başla.
00 Yorumla
+1 yıl30 gün sadece 1 kiza yaz tavlarsın
00 YorumlaKazı kazan oynasan daha iyi vakit geçer :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Ee erkeklerde böyle yapmıyor mu zaten 😂
00 Yorumla
+1 yılYani 300 kişiye de yazsan olmayınca olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılHaremin bile olur. Böyle yapan boş kalmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yapma aw boku çıkar azar azar git 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldengesizin birine denkgekince burada ağlama ama
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani sen bilirsin ama yakışıklı değilim diyerek özgüvenini düşürme senden bi tane var dünyada, başka yok ayrıca yakışıklılık öznel bi şey sen kendini yakışıklı bulamasan da belki bana göre çok iyisindir yani kişiye göre değişir
Soran+1 yıl20 yaşındayım beni isteyen olmadı bu yasa kadar, jendjnugrasmayalim
Cevap sahibi+1 yılsanki 40 yaşındasın aw
Soran+1 yılİnsanlar 23 24 yasinda evleniyor, ben 20 yasindayim daha evlenmedim bile
Soran+1 yıl*sevgilim bile olmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenk gelir elbet denemelisin
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kesin biri düşer ağına diyemiyoruz maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yüz kıza yaziyom olmuyo
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmuyor
Cevap sahibi+1 yılFanfinifon muhabbeti yaptım için
Soran+1 yılNasil yapiyon
Cevap sahibi+1 yıl* popo muhabbeti iste
+1 yıltabiki..
bu ihtimal her zaman var..00 YorumlaSevgili işi sakat , senin ihityacın olan tinder :)
00 Yorumla
+1 yılYap tabi ne kaybedersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Sen oltayı salla bir balık elbet gelir 😃😃
00 Yorumla
+1 yılBu yolda devam ke😂😂
11 Yorumla
+1 yılSen bi dene 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim olmayınca sevgilin olmuyor
+1 yılTip varsa şansın yüksek
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceksen oyalama milleti
20 Yorumla
+1 yılHayırlı işler ustam jdjdjdj
01 Yorumla
+1 yılOlabilir dödmdm
01 Yorumla
+1 yılasla işe yaramaz
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. evet
01 Yorumla
Denemeden bilemezsin
01 Yorumla
+1 yılhayır
01 Yorumla
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt