- Astroloji & Burçlar konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBağlamalar iki türlüdür. Uzuan sap ve kısa sap diye geçer. Kısa sap bağlamada sap Re notasından kesiktir. Uzun sap bağlama La sesine kadar çıkar.
Arif Sağ gibi kısa sap sazı seven ustalar olduğu gibi, Özlem Özdil gibi uzun sap sazı seven ustalar da vardır. Ama uzun sap bağlama da bir mekanik kelepçe takılarak re kesik hale getirilmesi mümkündür. Bunun için büyü yapmaya gerek yoktur. Basit bir mekanizma ile yapılır. Görselde bağlama kelepçesi görülmektedir.
21 Yorumla
u Boğa+1 yılHa ha ha sorumu mundar ettin 😃
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyü çok nadir kişiler tarafından yapılır oda bedeli var.. onun dışındakilere inanmayın..
Mesela adamın biri bir kızı kendine aşık etmek için o kadar çok medyum büyücü denemiş en sonunda bir kadına gitmiş. Kadın uyarmış.. büyüyü yaparım ama mutluluğun uzun sürmez.. adam aşıkmış ne olursa olsun yapmasını istemiş. Kadın büyüyü yapmış.. ve.. adam sonunda aşkına kavuşmuş evlenmiş mutluymuş taki kadın hamile kalıp çocuğunu düşürünceye kadar.. bir kaç kere çocuğunu dusurunce kadın perisen olmuş yemeden içmeden kesilmiş.. adam kadının bu haline dayanamamis gidip o büyü yapan kadını bulmuş. Yalvarmis yakarmis gerekirse ayrılırım ama onu mutlu etmemi sagla.. büyü yapan kadında. Sana söyledim. Bedeli çok ağırdır asla seni mutlu etmez.. (not : büyü yapan kişiLer cinleri kullanır.. bir kere musallat oldumu kolay kolay bırakmaz)38 Yorumla
Aslan+1 yılGercek mi bu, çok etkilendim
Akrep+1 yıl@Misanthrope0011 ne sanıyorsun.. büyü sembolü kimin soyundan geliyor. hz. süleyman bir çok işi cinlere yaptırıyordu.. Hz Süleyman dan çok korkarlardi..
Akrep+1 yıl@Misanthrope0011 Ciddi Ciddi asla bulaşmayın.. bedeli oldukça ağırdır
Terazi+1 yılBüyü de yalan cinler de yalan. Saçma sapan çocuk masalları.
Aslan+1 yıl@Ispectraaaa07 deist bey hoş geldiniz
Terazi+1 yıl@Misanthrope0011 hodri meydan. Bana büyünün gerçekten işe yaradığını kimse ispatlayamaz
Aslan+1 yıl@Ispectraaaa07 Şu rusların cinleri kullanarak devletlerden bilgi aldığı durumları öğrenince inandım 😂
Terazi+1 yıl@misanthrope0011 ya yok öyle bişeyyyy. Açıklamasını yapamadıkları herşeyi cinlere bağlıyorlar.
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe de " Ben yaptirmadim yaptirmam da.
Kızın birisi kendisine baglanmam icin bana papaz büyüsü yaptirmis. Ama ben ablasina baglandim. Papazlar karisti heralde.25 Yorumla
u Boğa+1 yılHahahha koptummmm 😂😂😂
Oğlak+1 yıl🙂😂 Kopma büyüsü yaptim cünkü 😆
u Boğa+1 yıl😂😂😂
Oğlak+1 yılTskler eig icin 🙂
u Boğa+1 yılRicalar :)
+1 yılYapıldı mı yapılmadı mı bilemem ama kimseye bağlanmadım ya tutmadı ya da yapılmadı )
Regl kanı kirli kan değildir. Vücut kendini her yumurtlama döneminde gebeliğe hazırlar ve buna bağlı olarak rahim duvarı kalınlaşır. Döllenme olmazsa rahim duvarı sökülerek, yumurtalar ile birlikte regl ile dışarı atılır.
Rahim duvarı içiyorlar evet kulağa hoş gelmiyor 😂..
Bu büyüyü yıllardır duyarım. Büyünün varlığını inkar edemem ayetle sabit bir bilgi fakat her büyü yapanında büyüsü tutmaz , bu işin karanlık bir yolu var o yola girmek lazım tabi bunun sonucunda size musallat olan diğer varlıklarla uğraşmayı göze alıyorsanız... Ayrıca büyü şirktir
Yapanda , yaptıranda benden uzak olsun! .. Allah akıl fikir versin.
Beni büyü ile sevecek adamda hiç sevmesin15 Yorumla
u Boğa+1 yılHahah yine de iğrenç :D detaylarla anlatılınca daha kötü oldu 😃
Boğa+1 yılİğrenç tabiki 😄 ama bence buna yönelen "zihniyetler" daha iğrenç
u Boğa+1 yılYanii aynen öyle
Boğa+1 yılTeşekkür ederim🧡
u Boğa+1 yılRica ederim ☺️♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılbuna inanan yoktur bence.Korkuncve iğrenç 😱
Kesin severler bunu yaparsak
Erkek olsam bunu öğrensem bana yapıldığını o kızı asla affetmem büyü ters tepmis olurdu 😂21 Yorumla
u Boğa+1 yılHahah korkunç bencede 😃 iğrenç ötesi hatta
Astroloji & Burçlar konusunda 26,3b cevap paylaştı. Böyle aptal aptal işlerle uğraşan insanlardan her türlü kötülük gelir..
Büyü tutar veya tutmaz orasını bilemem..
Ama büyüye niyetlenen kişi saf kötüdür.10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu büyüyü bilmesem de bana bi ara nazar kesin deydi.
20 li yaşların başında hem ekonomik hem saygınlık hem de kariyer olarak uçuyordum.
Yeni evimize taşınırken hırsız girdi kendimize ait ilk evimizdi.
İşleri büyüttüm araba aldım adamın biri sanki ben yolda yokmuşum görünmezim gibi geldi arabama vurdu bu da ilk ve son kazamdır.
Olur sağlık olsun dedik bir peynirden 6 ay kendime gelemedim tüm ekibim ailem hastanelik oldu çalışmadık.
Büyük projenin bir kısmını teslim edip devamını yapamadım hastanede yatıyordum.
Tekrar toparladım bu sefer babam hastalandı tamamen tepetaklak oldu neyseki toparladım yurt dışına gidiyorum dedim pandemi çıktı o ay o da iptal😀
Şimdi fena değil bunlar hep üst üste yukselirken geldi başıma.
şu an fena değil bakalım nolucak.
O dönemler nazar değdiğinde eminim.
Hep benim dışımda gelişen sebeplerle oldu nolduysa.20 Yorumla
+1 yılBunu çok eskiden duymuştum ben, yapmadım kimseye bana yapıldığını da sanmıyorum. Bir arkadaşımın söylediğine göre bu büyünün belli bir etki süresi varmış. Bitince tekrar yapmazsan adam buz gibi soğuyormuş.
Büyüyü saçma buluyorum senin için iyi olacağına emin olmadığın bir şey yapmak. Bir de inançlı bir insan olduğum için bunun yerine Esma okurum, dua ederim. En azından hayırlısı olur.
Bir kere ritüel yapmayı denedim o etkili olmuştu. Ama inanmayarak yaptım onu da. Daha çok telepati yapıyorum. Frekans meselesine inanıyorum çünkü. Meditasyon da yaparım. Bunlar dışındakiler gereksiz bence.10 YorumlaÇok iğrenç bir şey, birisi seni gerçekten sen olduğun için sevmiyorsa neden ona büyü ile sahip olmak istersinki ben birisini sevsem ve o beni istemese ben unutmayı tercih ederim. Çünkü büyüyle bana bağlansa gerçek anlamda beni seveceğini düşünmüyorum. Ayrıca bu tür şeylerin yapan kişiye döneceğini söylerler o yüzden bu riske girmenin bir anlamı yoktur.
30 Yorumla
+1 yılBu tarz işlerle yapılan şeylerin bir gün mutlaka bozulacağını düşünüyorum ve kesinlikle doğru bulmuyorum sanki bir insanın kaderine müdahale etmek gibi bir şey bu... Yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum. Bana yapılıp yapılmadığını bilemiyorum. Eğer bu bağlama büyüsü olumsuzlukları çokça ortaya çıkarıyorsa herhalde yapıldı.
20 Yorumla
+1 yılTeeeee 🤮 bunu bir arkadaşım eşine yaptı.
Eşi 2. Ev actı üzerine kuma getirdi. Ahahahah ters tepti.
Ne yaptılar ne yaptım aklımı kaybetmedim henüz 😅13 Yorumla
u Boğa+1 yılPuahahha adam içtiyle kaldı desene
Boğa+1 yılAhahahhaha yes 🤮
u Boğa+1 yılİğrenç yaaa :(
+1 yılBüyü yapana yaptırana bundan medet umana
akıl ihsan etsin yaradan
başka bir şey demiyorum:)10 Yorumla
+1 yılBüyü yaptrımadım ama bana büyü yapılmıştı Allah düşmanımın başına vermesin
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dilerim ama elim linke gitmiyor. 😶😶😶Yalnız bunu çok önceden duymuştum, birinin eşine yaptırdığını 😶
13 Yorumla
u Boğa+1 yılIyyyy ya kötü değil video :D şarkı için aç izle hahaha
Başak+1 yılTırstım şahsen sfsd
u Boğa+1 yıl😃😃
Ben zamaninda bana yapıldığını düşünüyorum çünkü neye elimi atsam kurudu ama Şu an çok şükür iyiyim herhalde üzerimdeki büyü kalktı😀😀
16 Yorumla
u Boğa+1 yılHaha kış kışladın mı :D
u Boğa+1 yılHa iyi ettin :D
u Boğa+1 yılHaha izlemedin mi :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılAdet kanı büyüsü yüzünden intihar eden biri var. Kadın adama yapmış, adamla evlenmişler adam karısı olmadan nefes bile alamıyormuş. Kadın bozmak da istememiş kocasını kaybetmemek için. Sonuç olarak intihar etmiş adam. Bulaşmamak lazım
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyülerin bir çoğunu çok iyi biliyorum hepsi de aslında şeytan ile anlaşmadır.
Büyü dediğimiz şey şeytan ve onun yandaşları ile olan anlaşma.
Ne anlaşma olursa olsun bedeli Kan ile verilir.10 Yorumla
+1 yılO kan şey kanı herhalde 😂😂
Yapmadım kimseye 😃112 Yorumla
u Boğa+1 yılIyyy evet 😃😃
Yengeç+1 yılAfferim Sosi 🤢 yani ne olduğunu bildim ama sen detayda anlatınca ve senin ıyy demen gözlerimi yaşarttı resmen 😃
İçmiş kadar olduk 😂😂😂
u Boğa+1 yılHahahah banane ya ben izledim bana olan size de olsun hahahah :D
İkizler+1 yılHanım efendi buyule dalga geçmeyin cinler Allah korusun calpilisiniz ve büyü işi yapıyorum aklınızda bulunsun
u Boğa+1 yıl@VurucuBey06 büyüyle dalga geçmiyorum, aksine inanıyorum. Bana uzak olsunlar. 😃 büyüyle dalga geçildi diye çarpılacağımızı da düşünmüyorum, kutsal bir halt olmadığından 😂
Yengeç+1 yılHanfendi doğru söylediniz. ✌🏻 Ve dalga geçtiğiniz yok hanımefendi ben size inanıyorum 😑
İkizler+1 yılBen kutsal bir şey demedim içinde üç harfleri var diyorum sizi rahatsız eder diyorum
Yengeç+1 yıl@VurucuBey06 söylesene bu işinde ne yapıyorsun sen?
Yengeç+1 yılBüyü*
İkizler+1 yılNe istediğine bağlı
Yengeç+1 yıl@VurucuBey06 ha büyüyü yapan sensin yani?
u Boğa+1 yılAmaaan @abdurrahman00t yalan söylüyor bu
+1 yılO zaman angelina jolie için 150 200 kişi yaptırsın bu büyüden Angelina Jolie de 150 200 kişiden hoşlansın. Bu tarz saçma sapan olmayan şeylere inanıyorsanız ne diyim ki.
11 Yorumla
Terazi+1 yılEğer bu tarz şeyler olduğuna inanan varda hodri meydan bana yapabileceğiniz en kral büyüyü yapın. İstediğiniz ne varsa veririm saç teli kıyafet cart curt. Yapabilecek varsa yapsın. Bunu bütün hocalara da söyledim büyü yaptıklarını iddia ediyorlardı. Yapsınlar bana istedikleri kadar.
Ben bu tür şeylere inanmam ve dinimizce de yasak kılındığını biliyorum. Ha mesela kahve falı eğlence amaçlıdır bakar eğlenir geçersin ama büyü falan nirinin kötülüğünü isteme yok Allah korusun.
10 YorumlaKeşke izlemeseydim dediğim bir video, hayatımdan çalışmış 10 saniye..
Tuzlu mama yemiş kedi gibi oldum..
Niye paylaştın bunu 😟
Telafi etmen kolay olmayacak..10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapılmadı, yapmam, yaptırmam, yapılana da inanmam. Dini zırvalar yetmezmiş gibi bir de otu çöpü kanla, etle bilmem ne ile karıştırıp batıl olandan medet ummak zavallıca.
10 Yorumla
+1 yılyatağımdan ayda bir illaki çıkıyor büyü..
ne büyüsü olduğunu bilmiyorum, yakıyorum..14 Yorumla
u Boğa+1 yılSaçmalama :D
İkizler+1 yılkeşke öyle olsa, önceden bakıyordum anlamaya çalışıyordum, artık eve gelen yardımcı bana göstermeden atıyor :)
u Boğa+1 yılOha kim getiriyor? 😃
İkizler+1 yılarkadaşlar diyelim :)
Bizzat kendim yaptım birine ama güncellemedeki adet kanı büyüsünü asla kimseye yapmayın çok ağır bir büyüdür
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaglanmadigima gore yapilmadi bende hic yapmadim. Buyu muyu islerini hic sevmem ztn 😄
10 Yorumla Fark etmedim ama inşallah yapılmamıştır büyü falan korkarım ben sjxndnxndn
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBen inanmıyorum böyle şeylere ama midemi bulandırdığın içinde teşekkür ederim gece gece 😊
10 Yorumla
+1 yılYok yapılmadı. Iğrenç bir şey. Adet kanı içmek ne ya.
11 Yorumla
Başak+1 yılNasıl bir büyü olduğunu küçük yaşta öğrenmiştim
+1 yılBağlama büyüsü ne ya haha var mı bununla uğraşan cidden 😄
10 YorumlaBüyü bilmem nesine inanmam, işimde olmaz öyle saçmalıklarla.
10 Yorumla
+1 yılBana yapıldı mı bilmem ama, ben yaptırmadım. Boş şeyler bunlar.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Böyle saçma sapan işler le uğraşmayın başınıza iş alırsınız
10 Yorumla
+1 yılBüyüye inanmıyorum.
Yapmadım yaptırmadım da.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbağlama değil de gitar büyüsü daha makbule geçer, mümkünse elektro gitar olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaglama büyüsünü bilmemde 2 kere papaz büyüsü yapildi bana beni mahvettiler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyüye inanmayın, benim sürünmemi isteyen çok insan var.
10 Yorumlacehennemde yenizi hazırlama çabasından uzak durun...
youtube : abdurraof ben halima rogya serisi vidyolarda KURANLA nasıl şifa olduğunu görmek isterseniz ziyatet ediniz00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şeyle asla işim olmaz, onu yapan ve yaptıran da kendi sonunu hazırlamıştır zaten
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saçmalık yani her şey bir kanda mi bitiyor😂
23 Yorumla
u Boğa+1 yılKan ve fişşşneee suyu :D ıyyyy
u Boğa+1 yılAynen ya, şaka bi yana lanetlenmiş kişiler zateeen
- Astroloji & Burçlar konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana büyü işlemez
16 Yorumla
u Boğa+1 yılNedeeen? 😃
Aslan+1 yılKoruma büyüsü yaptım kendime
u Boğa+1 yılHahahah koruyor mu seni 😃
Aslan+1 yılHalen evli olmadığıma gore korumuş 🤣🤣🤣
u Boğa+1 yılEyvah kadrolu bekar olarak kalacaksuun
Aslan+1 yılKadroya daha giremedim 🤣🤣
+1 yıloha var mı öyle bişi xd
12 Yorumla
u Boğa+1 yılVarmış, duyanlara duymayanlaraaaaa 😃
Yengeç+1 yılyapayım da az daha âşık olsun o zaman 🤣🤣
Ya bu saçmalıklara inanan var mı bu devirde hâlâ :))))
10 Yorumla
+1 yılBen zaten kendim yapıyorum büyü isteyene yaparım büyü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalamayın bu tür şeyler size bela lerden başka bişey getirmez ayrıca büyü direk şirktir yani ebedi cehenneme en kısa ve kesin bilet gibi düşünün
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık bırı bana yapsın da bır yere baglanayım 😊
12 Yorumla
u Boğa+1 yılHahah güzeldi :D
+1 yılYapılmadı galiba bende yapmadım kimseye
10 Yorumla
+1 yılÇin dünyaya güzel bir bağlama büyüsü yaptı.
10 Yorumla
+1 yılKorkarım ben öylesi şeylerden
10 YorumlaYapmadım ama yapan bir kadınla tanışmıştım 😄
11 Yorumla
Yay+1 yılSöylermisin bana kim lütfen
- Astroloji & Burçlar konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Büyüyle işim olmaz.10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü ile alakam yok anlamam o işten
10 Yorumla
+1 yılBüyü gibi saçma şeylere inanmam böyle şeyler yok
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ama bana iki kez yapılmıştı.
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı. Ben yaptırmadım. Yaptıran oldu mu bilmiyorum.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılgünah len , çarpılacaksınız.
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu tur isler ile ugrasan insanlari lanetliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana yapıldı. Ama büyü çin malı olduğu için bağlanmam gerekirken sevgilimi aldatıp ayrıldım. Siz siz olun korsan büyüden uzak durun.
00 YorumlaTöbest yaaa 🤮
12 Yorumla
u Boğa+1 yılHahah :D kusma soruma
Başak+1 yılTm 🥺
Gelde kahve iç şimdi
12 Yorumla
u Boğa+1 yılPuahahah aynı şeyi bende yapıyordum o sırada 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılmadı hiç sevgilim olmadı
10 Yorumla
+1 yılBağlama büyüsü yapmaya çalışan oldu ama tutmadı
10 Yorumla
+1 yılYaptırmadım çok korkarım büyüden