2017 de felan bir sekilde yazdı tanıştık 4 ay kadar konuştuk uzak mesafeli iliski idi sonrasında hoşlandığımi söyledim yıl kadar konuştuk ne kadar baski uygulasamda ne görüntülü aramaya ne bulusmaya ikna edemedim hep bi bahanesi var mış sesli konussakta fotodaki stordeki kızın o olduğunu düşünmüştüm buluşmaya ikna ettim doğum günüme bi 2 hafta kala görelim diye artik birbirimizi meğersem söylediği çoğu şey yalanmış yaşadığı yer storydeki paylaştığı kız falan bende biraz saf sevgim olduğu için yalan söylediğini düşünemedim meğersem cok farklı biri imiş söylediği yaştan daha küçük bugüne kadar da sevmekten vazgecmedi ama ben o zaman beri konuşmuyorum fazla bilmiyorum şans vermelimiyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevebilir ama bişey çıkmaz ondan
Bilmiyorum aradan 5 sene geçti gerçekten mi seviyor Anlamadim
Toksiktir. uzak dur
🤷♂️
Hala yazıyor mu ki
Evt
4 senedir yazıyısa daha ne istion
Bir şey istemiyorum
O kadar tamam yaşanmış şey olabilir ama söylediği ile onu farklı bir yere koydum
Sever o seni utangaçtır nasil farkli bi yer
Şöyle yani o kendini farklı tanıttı ya tanıttığı birisi açık biri o ise kapali ve benden 5 yaş küçük şu an üniversite 3. sınıf okuyor ben bitireli 3 sene oldu falan
Sevmediysen daha fazla uzatma 2 niz de üzülürsünüz
Sevmediğimden değil şimdi onu ilk sevdiğinde o kisi yi sevip aşık olmus oldum yeni bir yüze alışabilirmiyim bilmiyorum ses o ses ama görüntü farklı
Cok değişik seviyor sevmiyor dizisi gibi. Denemek istiyosan dene ana bulusun konuşun
Bulusmak icin kendisi geldi ama ben gitmedim gerçeği haberim geç oldu ben de gitmedim Şu an aradaki mesafe 300 400 km bir sey
211 km mis
Cokmus. Içi önemli olan dene şansını
211 az ya
Yani ara sıra twitter da ne paylasir diye bakarım
200 km bikac ayda 1 de olsa gidilir
Sürekli orada kalmiyor universitede diye normalde 1800 km falan Yani
E 1800 km de iyi yan-yana falansınız
Valla benimkisi duygusal boşluk mu yoksa seviyormuyum bilmiyorum bu durumda sen olsan n yapardın?
4 yıl konuşuyorsam şans verirdim baktim olmuyor ayrılırdım
Asık olduğun yüz o kişi değil çok farklı bi his atlatamadım bir de şu var mardin de yaşıyor bizim aile de genelde doğulu birini istemez tm desem n olacak hem farklı kişi iken aileme söylemiştim hâlâ sorup dururlar o kiz a ne oldu diye şimdi o kız bu kız nasıl derim?
Ailen fotosunu görmediyse uydurcaksin bi sekilde
Gördü aileme bu olan biteni anlatsam zaten olmaz derler herhalde anlatmasam bilmiyorum ya
O zmn yeni biri sayilir bu zaten bu yüzden yeni dersin. Kıza karşı hafif sevgin yokmuş gibi hissediyorum ama şüphelerin var. Ciddiyse konuşmaya devam et anlasiyosaniz ilerler
O kadar yalandan sonra sence normal değil mi? İsmini bile yalan söylemiş o derece buse sanarken betülmüş bu kadar nasıl rahat yalan soyleyebiliyor
Ozguveni yok seni gecici sanmis olmadigi birini tanitmis ama isler ciddiye binmis. Cok değişik bi durum güvenini geri kazanması lazım bunu kendisi de bilmeli.
Yok onun anlattığına gore kötü günler geçirmiş ablası kanserden ölmüş kafası çok farklıymış ne yaşadığımı bilemezsin demişti ta ki bi sabah benim Instagram arsivinde eski konustugum bi kızın yazismasi kalmış onu görmüş o zaman aklı başına gelmis