güzel fikirAma içten gelmediği zaman olmuyor. Mide spazmi geçiririm yapayliktan. Hissetmem lazım. Ilgi uyandırması gerekiyor bende. Hoşlanmam falan da lazım. Sıkıntıya iyi geldiği kesin ama Karşısındaki çok ciddiye alırsa falan ne olacak? En iyisi uslu uslu oturmak 😅✌
Benden senden hoşlanıyorum duymak zaman alıyor. Bunu söylediyse artık zaten aşığımdır 😊😊 Flört güzel bir şey ama işte aynı frekansta birini bulmak ve flörtleş ek zor iş. Can sıkıntısından değil normalde de seviyorum flörtü.
Gereksiz yere kimseye Ümit vermemek lazım ya da Duyğularıyla oynamamak. Her İnsan Sayğıyı ve Özel olmayı hak ediyor. Kadın Erkek ayırmadan. Bu yüzden Canın Sıkıldığında Kitap oku Müzik dinle ya da film izle yemek pişir Tatlı yap gibi gibi Duyğular Oyuncak değil. Bye
Hayır,, Bir günlük bir anlık filörtleşmek istemem çünki o bir anlıktır o zaman hem kendimi, hemde karşımdakini kandırmış olurum gerek yok karşımdakininde duygu ve düşünceleri var.. Ben sürekli yanımda olan sevgilimle işten sonra kalan vaktimi deyerlendiririm daha güzel.. Şimdilik yok oda ayrı bir konu. Saygılar sosyetik güzel
flört ya da sevgili her neyse onlar oldumu canım sıkılıyor zaten. neden canım sıkkınken iyice canımı sıkıyım. 2 konuşursun tirip atar 2 buluşursun tirip atar anlamıyorum insanları hiç bir işi düze çıkartmıyorlar istiyorlarki sürekli mücadele sürekli engel bu literatürü kim getirdiyse onu bir bulmak lazım.
Vardır üleyn, inanırım. Ne deliler var da bi bu mu eksik kaldı. Vardır vardır bu da vardır. Bakalım daha ne enteresan insanlar göreceğiz. Şaşırmıyorum bile
Zamanında yabancı uyruklu kişilerle yaptım. Ama pişmanım aklıma geldikçe kendimi kötü hissediyorum. Duygularıyla oynadım fazla Ümit verdim sonra bir anda ortadan kayboldum. Kahrından artık hiç bir erkekle konuşmazlar artık şimdi. Dediğim gibi pişmanım bir daha yapmam inş. Kızlardan korktuğum İçin gizlendim
Canım sıkılınca dizi izlerim, film izlerim, müzik dinlerim, çıkar gezerim, resim yaparım, kitap okurum ya da vurur kafayı yatarım. Ama kalkıp da birileriyle sırf bu yüzden flört edecek de değilim. Saçma.
Oluyor özellikle iletişim ve tanışma çok kolay olduğu için bir anlık hata ile yapilabiliyor sonra pişman oluyorsun o ayri ifla olmaz her yaşın sorunu bu🙃
neden ınsanları kırayım kı? kul hakkı denen bırseyı duymamıs gıbı evet dıyen ınsanlarda ne kadar karakter sahıbı hos ınsanlar. bence ahlaksızlık kendını bılmezlık sımarıklılık.. hıc beslemedıgın bır duyguyu hıssetırmek kadar aldatma konusuna gırmıyor mu? asla yapmamalı durust ınsan gıbı arkadas dostca kalınmalı yola devam etmelı. duygularımdan emın olmadıkca hata yapmak karsımdakını kırmak ıstemem ben egoıst degılım önce karsı tarafı dusunur ona göre hareket ederım.
hayır canım sıkılıyor dıye boş muhabbetlere girmem ararım bır dostumu çıkarım dışarı kafa dağıtmak ıcın takılabılecegım oldukca cok yer var dışarı çıkmasam arkadaşlarımı çağırır alem yaparım
Can sıkıntısını insanların hayatları ile gidermek ne kadar etik ne kadar dürüst karakterli bir davranış. Git gez dolaş alışveriş yap oyun oyna insanlarla değil.
Hayır asla , karşıdakinide duyguları var bu tamamen kendini mutlu etmek için başka birini üzmek. Senin hoşlandım kişi sana yaparsa sen ne hisederdin? Karşıdaki de aynısını hiseder biraz emptai...