Kiz arkadasi psligin teki asla istemiyoruz görüşmesini bizi takmıyor
Kotu bisi yapmıyoruz diyor evde büyük kavga çıktı annemle kiz kardeslerimle benimle konuşmuyor küstü.
Kiz kardeşim uniye gitti vedalaşmadii bile
Cok terbiyesiz bir kiz icin aileye bu yapılır mi?
Kizin babası aradi kizimla konuşmani istemiyorum diye tamam dedi
Konuşmayı kestim dedi ama hala takiplesiyorlar insada bu cocuk duzelir mii :( bu kizla asla istemiyoruz ergenlik mii bu nedir? *
Kotu bisi yapmıyoruz diyor evde büyük kavga çıktı annemle kiz kardeslerimle benimle konuşmuyor küstü.
Kiz kardeşim uniye gitti vedalaşmadii bile
Cok terbiyesiz bir kiz icin aileye bu yapılır mi?
Kizin babası aradi kizimla konuşmani istemiyorum diye tamam dedi
Konuşmayı kestim dedi ama hala takiplesiyorlar insada bu cocuk duzelir mii :( bu kizla asla istemiyoruz ergenlik mii bu nedir? *
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üstüne Giderseniz daha çok kötü olur durumlar erkeklerin tam aile rest çekme yaşları
Gerçekten mii yaa?
Duzelir mi pekii biz ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz
Kızdan soğumasını bekleyin vega soğumasini sağlayin kız bahsettiğiniz kadar kötüyse mesela alkol sigara veya başka çeşit şeyler kullanıyorsa senin kardeşinde başlayabilir bu tarz şeylere benim tavsiyem çocuğu pek darlamayin üstüne gitmeyin ama takip edin
Takip ediyoruz alttan tutuyoruz olmiyor ne yapsak suç terbiyesiz bos yere ailesine küstü mesela
Sigaraya kardeşim de başladı
Ergen o akıllanır zamanla birazda zamana bırakmak lazım böyle şeyleri çok üstüne gidip sürekli baskılarsanız birdaki sefere sırf size inat daha çok nefret edeceğiniz bir kız bulur gelir çok inatlașmayın
Pekii teşekkür ederiikm bir erkek olarak dusuncelerimizi paylaştığıniz icin sanki tek benim kardesim boyle gibi hissediyorum :( yorumunuz icin sag olun dua edin düzelmesi icin.
Ne demek rica ederim sadece sizinki değil genelde ergenler bu şekilde özellikle son 20 yılın ergenleri
Bir erkek kardeşim daha var hic boyle bir sey yasamadik
Bende 20 yasindayim bende böyle bir sey yaşamadım ben anlamadım bi tek bu sorunlu çıktı
Bende 20 yaşındayım benim ergenliğim normal geçti öyle aile pek ters düşmedik biraz sigara konusunda anlaşmazlıklar oldu ailem çok baskilamadi nereye gittiğimi neden eve geç geldiği tarzı çok üstünme gelmediler bende öyle kötü şeylere filan bulaşmadım bence sorun sizin aile yapınız in baskıcı olması benim görüşüme göre kardeşim o kızı özellikle bile bulmuş olabilir
Aslında tam tersi ailem baskıci degil mesela bana güveniyorlar her yere giderim arkadaslarim siagara içerler ama benim icmeyecegimden eminler asla bisi demezler.
Arkadasimdan 11 12 de eve döndüğüm oldu gece kaldığım oldu sadece kardesimin ne yaptığı belli değil gerçekten belli değil bir insan her gun ama her gun disari çıkıp. 11 12 1 de eve gelemez var bunda bir gsriplik diyoruz sigara içiyor başlamış bile
Eger düzgün bir çocuk olsa ailem asla sorgulamaz diğer erkek kardesim de meaeal gezer tozar ona da bisi demezler ama bu en küçüğü harbi sıkıntılı
şimdi her çocuk ayni olacak diye bir şey olmaz genellikle ortancı çocuklar sıkıntılı olur ama sizde küçük olan olmuş eve gelip 12 den sonra gelmesi 16 yaş için biraz fazla daha yaşı erken o saatlerde eve girmesi için bu konuda ablasindan daha çok babanız bir şey yapması lazım erkek çocuğuna daha çok baba söz geçirebilir büyük ihtimalle böyle olmasının sebebi ortamla ilgilidir eskiden uslu bir çocuk olabilir arkadaş gurubu iyi değilse onlarla takıldığı için onlara benzetmiştir erkekleri kızda çok etkiler tabi özellikle o yaşlarda bu durumdan çıkarmak için baskıdan ona laf etmekten daha çok yanında durmaya çalışın derim arkadaş gibi olun onunla derim sorunlar azalır karşılıklı güven oluşur nerde ne yaptığı merak ediyorsan sahte instagram veya snap hesabı açarak takip edebilirsin ergenler o yaşlarda paylaşmayı sever herşeyi
Sebep? Niye istemiyorsunuz? Katil mi hırsız mı?
Kotu alışkanlıkları var asirii terbiyesiz bir kiz anlatamam burada istemiyoruz ailece tiksindim su an yanıma gelse yüzüne tukururum karaktersizin
Müdahale etmeyin çocuk ergen zaten sonsuza kadar sürecek değil ilişkisi. Bırakın kendi anlasın kendi bir şeyleri yoluna koymayı öğrensin
Ayrilir dimiii :(
birakin çocuk hayatini yaşasin