eski sevgilimle 3 yıl önce ayrıldık.
Ara sıra hikâyelerimize yorum atarak görüşürüz.
Bu aralar yaptığım selfilerime emoji ve yorum atıyor.
Ara sıra hikâyelerimize yorum atarak görüşürüz.
Bu aralar yaptığım selfilerime emoji ve yorum atıyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Resetliyor
Nasıl yani 1 yıllık bir ilişkisi var. Biyosunda kalp ve tarih var
Seni yatağa atmak istiyor
Sevgilimin doneminde bir yakınmasmamiz olmadı, 2 aylık bi ilişki idi sözü bile geçmedi.
Biz sevgililik dönemi 2 aydı konuşması dahi geçmedi.
Bu mayis ayında bor paylaşım yaptım cinsellik hakkında, yorum attı o da. Biraz konuştuk sonra sekse merakım da yok dedi Bn de ehh istisnasin o zaman yazdım o da
Şimdi şöyle
Her insan gibi istek arzu oluyor ama seks düşkünü de değilim onu demek istiyorum yani merakım yok o kadar ne zaman yaparım diye ama kendi ihtiyaçlarımında farkındayım gideririm buda düşkünlük değildir bence yazdı bende fizyolojik olarak doğal bir durum zaten bunu yadirgamiyorum yazıp ardından da haklı olabilirsin dedim.
Olabilirsin değil dediklerimi yorumla ki bende neyin ne olduğunu bileyim yazdı.
Sen onu Abaza olarak görme diye öyle yazmıştır
Bende kanıtlanmış bir durum zaten bu ihtiyaç sizde daha fazla, sürekli seks yapmak sağlıklı bir durum değil zaten , senin 5sex sıklığına dair herhangi bisey de kastetmedim yanlış anlama yazdim
Yok seks ayrı ama her şeyi sekse bağlamak saçma, sevgilim olursa zaten isterim ama maymun gibi de bütün her şeyi oraya bağlamam. Karşılıklı bişey sonuçta. Abzalık ayrı bişey. Dediğini anladım
Tm yazdı. Bn de bi duruldun dedim
Bisey 6demeyeceğim ama bilmedigin görmediğin bir sürü bayan var dedi bende altına anlaşılan konuya bayağı hakimsin 3 dedim
Unut onu
Hakim olmam için içinde olmama gerek yok sen neye sayarak söylediysen bende aynı durumu açıklıyorum bende sana hakimsin mi diyim 3yazmış bende daha önce kurmuş olduğun cümleye dayanarak söylemiştim dedim tamam sen haklısın tamam dedi. Bn de sakin ol bisey demedim dedim
Abla niye kendi kendine konuşuyorsun
Bir konuyu senle istişare ediyoruz bir cümleden lac anlam çıkarıyorsun sürekli yapsam söylerim utanmam çekinmem meraklı olsam bu konulara gene söylerim utanmam çekinmem, ben seks düşkünü muyum hovarda miyim yazdi
Bn de ben senin nerede ne sıklıkta 6seks yaptığına ilgilenmiyorum bisey de kastetmedim yazdım.
Ben sana nerde ne zaman seks yaptığını sordum mu ya da yorum yaptım mı bisey dedim mi yazdı. Bn de pardonn, konuyu kapatsak iyi olacak ipin ucu kaçmaya başladı dedim kapattık oylece
Sana teklif etse naparsın
Pardon yazdıklarını görmemişim, bende yazmaya dalmisim
Aç gözlü çünkü
Böyle bisey söylemeye asla cesaret dahi edemez
Seni de istiyor
Mal
Malmış
Seni istiyor işte
Ergen misiniz
Sen şimdi ne istiyorsun
Ikimizde 25 yasindayiz
Tuhaf şeyler adam akıllı birisini bul
Doğrusunu isterseniz ben ondan hala hoşlanıyorum.
Ama onun davranışlarına anlam veremiyorum.
Onunla konuşurken bilgisayarım düşüp kırılmıştı bayağı muhabbeti dönmüştü aramızda senin yüzünden diye falan gülmüştük. Sonra bilgisayar tavsiyesi falan istemiştim bi kaç kez konuşmuştuk. Hatta o yazmıştı aldın mı diye falan benden almazsan döverim seni yazıp emoji falan atmıştı.
Bi konuşmamızda valla ablacım bor an önce al deyip emoji attı bende canım kardeşim yazdım emoji attım. Terbiyesiz deyip güldü. Bn de uyuşsun dedim. Sa bir yana bir an önce al falan dedi. Sonra niyetin alamak olsun ne zaman istersen getiririm her pazar geliyorum, hadi iyi geceler yazdı saat 1 di. Bende iyi geceler, teşekkür ederim yazdim
Bir buçuk ay önce de cinsel yönelime ilgili bir şey paylaştım. O ne biçim şey dedi tercih meselesi dedim. Sonra daha o cevap vermeden iş yeri adresini bulmuştum onu attım bu arada yazıp. Sonra da emoji gönderdim bana bulamazsın demişti. Eee yani dedi. Bn de bisey yok yazdım. Bulmuşsun da gelmeye niyetin yok dedi bende orası hiç belli olmaz yazdım. Görünen köy klavuz ister mi dedi. Bn de peki senin dediğin gibi olsun yazıp emoji attım cevap vermedi. Bir buçuk ay görüşmedik. Sonra ilk kez geçen hafta mesaj attı.
Seni becermek istiyor
Ama böyle bişeyin olmayacağını biliyor. Mümkün değil yani taniyr beni.
Öyle maalesef
Neden mümkün değil ki
Sevgiliyken dahi konusunu geçirmemiş insanım, ayrılmışız üstünden yıllar geçmiş. Ayrıca biz aynı kültürdeyiz2 neyi yapıp yapmayacağımı bilir.
Bide dediğim gibi zaten yaptığı kişiler var niye beni iştesin ki.
boş ver engelle gitsin zaman kaybı
Kökten çözüm diyosun
Evet düşünmemiş olursun
Unutursun gider
Başka birisini bulursun
Bir türlü beceremedim unutmayı.
Ama itiraf etmeliyim benimle seks düşünebileceğini3 de tahmin etmemistum
6 ay boyunca bir küslük durumu olmuştu sonra o mesaj attı.
Bir defasında paylaştığım fotoya değişmişsin bir güzel olmuşsun dedim Bn de teşekkür ettim
Senin ilgiye ihtiyacın var ondan öyle geliyor olabilir
Sence yaptığım işlere değilde selfilerime yorum atması arkadaşca mi sadece. Birini gece 11 de yapti. Diğerini 9 da.
Birde ilk selfime yorum attığında kolay gelsin diye bende teşekkür etmiştim
Sabahına rica ederim yazması normal mi