3. buluşmamızda sordu eve mi yoksa sahile mi gidelim diye sahil dedim tamam dedi. Ciddi ilişki olsun istiyorum ama dışarda da çok üşüyorum. dördüncü buluşmada eve gidelim derse kabul ediyim mi tutabilir miyiz kendimizi? kedisi var zaten ve evleri aile apartmanı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir kriter yok. Eve gidince ille bir şey yaşamak zorunda da değilsin. Sınırlarını net bir şekilde söyle sevgiline. Nereye gittiğin önemli değil.
Ev demek sikismeye gidilir demek yetişkin bireylersiniz
Cinsellik istiyor sana uyarmı o öneml
fazla ileri gitmeden uyar ama beni basit görüp kullanmasından korkuyorum
Alakası yok kullanmak nedir ya karşılıklı istek bu
Kapalı bir yere gidin mk ev ve sahil dışında seçenek mi yok
Ne kadar süredir tanisiyorsunuz
Haziranın sonundan beri ama Eylülün başından beri düzenli olarak konuşuyoruz eskiden az konuşuyorduk
1-2 ay geçsin ailenle tanış iyi birisi olduğunu düşünüyorsan artık bir adım atılmali
doğru haklısın
Yani saçma böyle belli olmayan bir yola girmek yüzüklerinizi takin imam nikahı bide sonra yakınlaşin daha ilerisi olmadan
Sen şimdi bile desen hadi gel ailemle tanış gelmez bence niyeti ciddi olan eve davet etmez gelir hadi canım ailemle tanıştir beni der
evet konusunu açsam mı aileyle tanışmanın
Daha iyi senin için de ne kadar insan var sevgilisi ile birlikte oluyor sonra birlikte olma konusnu piskolojisini bozuyor ayrılıyorlar bak bende öyleydim gına geldi artık eski sevgilimden ayrıldım kabak tadı veriyor artık insan kendini o biçim kadınlar gibi görüyor
Tabiki konusunu aç direk şöyle yüzüne kaç yaşında sevdiğin
19uz ikimizde
Sevgilin çalışıyor mu yoksa okuyor mu
çalışıyor lise terk
Yani kalıcı bı işi ise mesleği varsa ailemle tanıştiracsm seni de eğer yok dese zaten sevmiordur
kuryeci
Himmm bence seviyorsanız ailenle tanıştır gene hiç yoktan yüzük takin adını koyun aranızdaki durumun
Ateşle barut yanyana durmaz
Olabilir iradenize ve isteklerinize bağlı
Eve gitmeniz şart mı yahu
Gidin eve bi şey olmaz
Evde sevişip sonra gelip burada ağlama
İlişkinin boyutuna ve güvene bağlı
Sen arzuluyomusun onu?
evet ama beni basit olarak görsün istemiyorum
Karşılıklı arzu istek varsa basit olmazsn. İlkinmi?
evet
O zaman kendini ona bırak seviyosa zarar vermez
ilk kesinlikle
öyle fbuddy gibi olmaz mı
olsun seks kacinilmazdir illaki olacak
Eve gidince illa seksmi yapılmalı
Geneli öyle oluyor zaten gidipta hadi gidelim film izleyelim yemek yapalım diyecek halleri yok yani ☺️
Gerçekten böyle mi olur fix
Devir artık öyle olmuş hayat eski dizilerdeki gibi degilki yemek yemek film izlemekten ibaret olmuyor
Tamam sevisme olsun ama ana fikir bu olmasın ya kızı beceririm eve atıp düşüncesi yanlış
Yok bak ilk 10 dk sadece normal vakit geçirme sonrası zaten sevişme zaten sonra kizi eve gönderir tabiri caizse sanki hayat kadını muamelesini yapıyor çoğu
Evemi gönderir
İşi falan olsa ya da ailesinden gizli gorusuyorsa gitmesi gerekiken işte sevsime olduktan sonra eve gönderir
Kızlar safmi gurur yokmu
İşte hani erkekler seviyorum seni ciddiyim Dior yaa ondan dolayı görmüyor hatalarını
Yokluktan ölsem bile böyle bisey yapmam inşallah
Seks dediğim şey böyle değil böyle hayal etmiyorum
İşte. Bilemezsin bazen büyük lokma ye büyük konuşma denior ya öyle bişey insan kendinde görmediği şeyleri uyguluyor
Mesajı görmedin herhalde
Hayir sapikmis belli etmis kendini yol ver
Ben hep ilkinde götürdüm
Ne varki bunda evde daha rahatsiniz tabi
Evde yemez herhalde