Kuzenim neyin havasını atıyor :D?

Arkadaslar merhaba ben Amerika'da doğup buyudum gecen hafta Turkiye'ye geldim amcamın oğlunun dugunu icin. Bugun halamın evine gittim halamın 26 yaşında bir kızı var. Nedense bu kıza pek icim isinamadi :/ sürekli bir hava atma çabasında ve neden boyle yapıyor onuda anlamadım.

Simdi kizin 4 yıllık bir iliskisi var sevgilisi astsubay haftaya nişanlanıyorlar abisi de ben bu çocuğu araştırmadan seni verdik ama beni arastiracagim bu çocuğu dedi kız da hemen koskoca astsubay oldu onu arastiramazsin dedi :D Geldigimden beri bana sevgilim yeni astsubay olarak atandi derece yaptigi icin atandigi yeri kendisi seciyor 8/10 bin tl Maas alıyor astsubaylar marmara bölgesinde goreve başlıyor seneye Temmuzda düğün yapacağız :) Ben de hayırlı olsun falan diyorum yani konuyu kisa kesiyorum sonra bana diyor ki sen kaç puanla kazandın üniversiteyi dedi ben de dedim ki ben sınavlara girmeden kazandım bana şey diyor o zaman kazandigin okul pek iyi degil ben İstanbul üniversitesi Açık öğretim fakültesi Tarih öğretmenliğinden mezun oldum Turkiyenin en basarili üniversitesi diyip durdu. Ama sürekli sevgilisiyle ilgili konuşuyor benim sevgilim kaldırım mühendisliği okudu ama atama olmadıgı icin askeriyede kaldı maaşları 10 bin tl civarı yeşil pasaport alınca Yanina gelirim falan diyor yani bu kız 26 yaşında ama biraz saf yani yeşil pasaport benim bildigim kadarıyla 10/15 yıl gorev yaptıktan sonra verilir :D bu kız niye boyle?
Kuzenim neyin havasını atıyor :D?