araştırmalara inanmıyorum artık.. Ben hayatım boyunca 4 veya 5 kez aşık oldum gerçek anlamda.. tekrar da olabilirdim , ama yanlış bir insan olduğunu fark ettiğim için irademi kullanarak , hoşlantımın aşka dönüşmesinin önüne geçmeyi başardım.. inanmayın siz de.. tekrar ve tekrar aşık olabilir insan.. bir öncekini atlatmış olması koşuluyla tabi.. bizim ruhumuzda var bu.. eğer aşık olabilen bir insansak.. bir kez bile gerçek anlamda aşık olduysak , başkalarına da aşık olacağızdır..
Birkaç defa aşık oldum ama ilk olduğum kız hala aklımdadır, enteresan bir şey ayrıca başka bir hoşlandığım kişide gece uyandığım an bir mesaj gelirdi, aynı anda uyanmak filan farklı şeyler, tabi bunlar öncedendi, bundan sonra aşık olacağımı sanmıyorum.
Aşk psikolojik bir travma veya akılsal bir bozukluğun göstergesidir bence aşkın gerçek olduğunu söyleyenler tamamen çocuklara noel babanın gerçek olduğunu söyleyen kişiler gibidir. Toplumsal ve kültürel faktörler etkileyecek ama şu şekilde söyleyebilirim. Para = Aşk Dış görünüş = Aşk Para + Dış görünüş = 3x Aşk Özgüven + Para = 2x Aşk Aksini söyleyen evimsiz birisiyle evlenmeyi denesin ancak mecbur kaldığı için değil aşık olduğu veya olmayı denesin karşısında ki kişiyi sevmeye çalışsın ama yapamaz çünkü yukarı da ki söylediklerimden en az birisi olmalı.
Bir kere aşktan yana yandım diğer iki hakkım varsa aşık olacağım kişide ikisinide heba etmek isterim ama iki hak bana yetmez hergün yeniden yeniden aşık olmalıyım
Ben duyguların istatistiksel verilerine inanmıyorum. Kimin kaç kere aşık olup seveceğine duyguları ve kalbi karar verir. Kimisi 1 kere yaşar bunu kimisi 10 kere. Belli olmaz bu.
duygusal olarak bağlanmaktan korkuyorum bu yüzden hep uzaktan sevmeye çalışıyorum. seviyorum ama bu duygusal olarak değil yani hiç aşık olmadım. sonrasında acı çekmek istemem böyle iyi. onun beni sevdiğine inanmam lazım önce
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Galiba ben 3. deyim. İlki çok güçlü ve tutkuluydu. İkincisi acılı ve toxicti. Üçüncüsü çok güzel ve iyileştiriciydi...