Hepimiz ilişkinin başlarında eskileri soruyoruz. Seviyoruz sormayı. Peki karşımızdaki kişi ne sorarsak soralım: "Hayır aşkım sen ilksin." Diyip duruyorsa, ne yaparsınız bu durumda?Ben böyle olurdum sanırım. 😂 Samimi gelmediği gibi bunları dinkerken boynum ağrıyabilirdi böyle yapmaktan.
"Olur mu öyle şey aşkım sen ilksin"sözüne tepkiniz ne olur?
insanlar ilk olmaya ya da son olmaya bu kadar takıntılı oldukları sürece bu cümle hep bir taraftan duyulacaktır.. Meselenin özü burada bana göre ilk olmak ya da son olmaktan ziyade o kişiye verilen değerin özel olduğunu sözlerle değil hareketlerle hissettirmektir aksi takdirde bu durumu cümlelere dökmek bana göre samimiyetsiz gelir..
Herkesin hayatında ilk defa olduğu ve son defa olmasını düşündüğü birileri vardır ama o kişiyi bulana kadarda sen ilksin demek saçma..
Tamam ilkler özeldir. Ama kimin ilk kimin ikinci kimin son olduğunun ne önemi var ki. Aşk bu. Maraton değil. Önemli olan şimdi şu sn var olan şimdi yanında olandır
Böyle bir soru sormam ve sordurmam da. Herkesin geçmişi olabilir önemli olan aklı yine geçmişte mi bunu anlayabilmek, onu da zamanla belli eder. Özellikle eskisini deşmeye çalışmam. Bana sorulursa da nazikçe sadece beni ilgilendirdiğini belirtirim. Yani sen ilksin veya sonsun gibi bir cümle gelse çok umursamam.
İnanmış gibi yaparım. Vakit geçirdikçe ilk mi olup, olmadığımı davranış biçiminden anlarım. Çünkü karşı tarafa" yalan söylüyorsun senin ilkin falan değilim "desem karşı taraf kendini savunmaya geçecek onu yalanlarını dinlemek yerine gözlem yeteneğimi devreye sokarım.
Dürüstlük bir ilişkiye başlarken çok önemli bence, benim için önemsiz olduğunu söylediysem dürüst olması gerekir aksi halde çocuk musun diyip yoluna bakmasını tavsiye ederim.
Cümleyi bu iticilikle değil de daha düzgün şekilde söylerse inanabilirim. Eğer karşıma isteyeceğim tarzda biri çıkarsa benim de ilkim olacak çünkü. Bunda inanılmayacak bir şey yok.
tanıdığım tüm kadınlar bir çok erkekle sevgli olmadan da yatanlar dahil her şeyi yapıyor böyle bir şeye çocuklar bile inanmaz sanırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çürük elmayı dışardan gördüğün halde içi çürük değil diyen birinin söylediği birinin sözü kadar inandırıcı gelmiyor bu dediğin hele bir de böyle bir zamanda