Böyle sevgi olur mu?

Merhaba ben 1 yıllık evliyim eşim bundan yaklaşık iki ay önce doğum yaptı doğum yaptığı doğum yaptığı 2 günde evi tartışmamızda dolayı evi terketi iki hafta annesi gülün köyüne gitti bende aracı koyarak geri getirdim 3 hafta kaldıktan sonra tekrar giti ve 1 ay oldu gideli gidince bu evlilik bitti ailenle mutluluklar deyip her yerden engelemişti gittiğinin ikinci haftası watsabın 1 günlüğüne engeli kaldırdı bende bir şey yazmadım sonra gecen hafta biri sizi uzaklaştırmak istiyorsa hayatınızdaki rolü bitmiştir yazmıştı durumuna bununda bana söylüyceğini bildiği arkadaşım söyledi. Bu arda doğumdan önce her küçük tartışmada annelere gidcem çocuk senin olsun diyordu ve 1 yılda 4 kez evden giti her defasında giyim getirdim ve her tartışmada anneleri öne sürüyor yüzleştirince haklısınız diyor sonra arkasından konuşuyordu bu arda 1 yıl boyunca son gelişde dahi ben ona bilerek ilgi göstermediği de o ilgi istediğini belli ediyordu bu arda hiçbir şey yapmamam ragmen tartışma hariç beni polise şikayet etti çocuğun gecici velayeti i almıştı dediğim gibi ona ragmen bu gidişinden önce gittim getirdim aile olduğumuzu falan söyledim bu seferde herhangi bir tartışma olmadan tekrar gitti herşeyi alıp ama dönme niyeti varki evin anahtarına götürmüş neyse sizin görüşünüz nedir
Böyle sevgi olur mu?