Sen olsan napardın?

merhaba size dun yasadıgım bir olay hakkında fikir almak istiyorum. Butun gun esımle cok iyiyiz aksam annesine oturmaya gidiyoruz neyse gittik,, esim evde tamam askım olur askım resmen kedi ama annesi ne gidince hemen aslan kesiliyor. Annesi aranız nasıl dedi bizde iyi dedik sonra birbirinize saygısızlık yapmayın falan dedi esımde beni gostererek arkadasa soyle anne dedi. Oda bana kıızm son zamanlarda oglumu bastırmaya calısıyorsun baskası gibi davranıyorsun dedi bende hayır baskası gibi olmuyorum. Kimsenin kendisini ezdırmesıne gerek yok dedim. Neymis efndm ben saygısızlık yapmısım annesine ısteseymıs beni sacımdan tutup dısarı atar mis, haklıymış kadın onun yanında ogluna cevap veriyor musum, ben kımmısım tabi annesini savunacak mis, o dogurmus buyutmus ben daha 2 yıldır hayatındaymısım. Esim benden 5 yas kucuk ve yonlendırılmeye cok meıllı ama bir turlu ben yonlendıremıyorum sureklı annesını dinliyor. Oda benim annemi sevmiyor, ama ben bırseylrre mecbur kılmuyorum saygı duyuyorum ama aynı seyı bana yapmıyor. Napmam gerektiğini bilmiyorum ¦{ ve bana sureklı psikolojin bozuk delisin 3 harflılerın var diyor. Gercekten artık psikolojim bozulmaya basladı. Bende de sorun olabilir mi 🙁
Sen olsan napardın?