Kalp kırıklığınıza çözüm buldunuz mu, paramparça iken nasıl oldu da yeniden topladı kendini?

Bunu ancak kişi kendisi aşar. Öncelikle düzgün beslenecek, düzenli uyuyacak ki ruhen ve bedenen güçlensin. Daha sonra aşk için üzüldüğüne inanamayacak, kendine güven duymaya başlanıldığı an hayat düzene girer. Stres atmanın çok yolu var, güzel bir dizi, arkadaşlarla toplanmalar vs. bu süreci hızla iyileştirir.
Kanka bunun için Çivi çiviyi söker derler Dai bir tedavi olduğunu söyledin ama bana göre onun tedavisi böyle bir şey değil kırık bir kalp için tek etkili ilaç zamandır bence çünkü zamanla İnsan bir şeyleri öğreniyor
dua ve maneviyat..
başka türlü geçmiyor..
Günaydın ❤️🎈
Kâlp kırıldı mı zamandan başka şifa bilmem. İlla o süreç yaşanıyor, o acı çekiliyor.
Başka bir insan yarabandından öteye geçemiyor ve o insana da haksızlık oluyor...
Teşekkürler EİG tercihin için ❤️🎈🙂
Cevap
20Cevap
Kalbim kırılmaya o kadar alıştı ki, toparlanmayı beklemiyor da, istemiyor da
Günaydın,
Maalesef yine en büyük ilacı yarayı açandan gelecek ilaçtır diye düşünüyorum. Fakat bunu garantisi. O yarayı daha da büyütüp daha kötü hale getirme ihtimali de var. Ben zaman diyorum. Zamana bırakmak yine en mantıklısı geliyor bana.
İnsanın kendisi. Neden kalbim kırıldı, kırana nasıl izin verdim ve hataalarım neydi sorularının cevabı o kalbin en büyülk onarıcısı ve bir sonraki adımda koruyucusu olur.
İnsan kalbi kırıldığında kendisine sevgi şefkat ve merhamet gösterirse eğer, pek tabii kendi kalp kırıklıklarını, yaralarını kendisi sarabilir.
Kalbini kıranı unutmak, seveni çok sevmek.
Tek tedavi bu..
Yani kendini bu duruma önceden hazırlaması kişi için ideal olacaktır. Hiç pat diye beklemediğim bir anda yaşadığımı hatırlamıyorum. Zamandır büyük ihtimal, insanın kendini tanımasıdır. O pskilojiden anca o şekilde hızlı çıkabilir
Zaman.
Zamanın iyileştirdiği kırıklıkları başka bir şeyin daha iyileştirme gücünün olduğunu sanmıyorum ben.
Dünyada her şeyin ilacı zaman bi şey için ne kadar boşa üzüldüğünü zamanla anlıyosun bi anlık düşünmemek lazım her zaman
Benim için en iyisi uzaklaşmak ve unutmaktı. Ötesi yok.
Ben kırık kalpten ve tedavilerden de kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Buna neden olan sorunu ortadan kaldırmaktir
Öncelikle o kalbi kıran kişiyi ne olursa olsun unutmak zor olacak ama bu şart sonrasında ise yepyeni denizlere yelken açmak gerekli
Düzün bir kişiyi bulunca
Sabır ve zaman başka ilacı yok..
Kalbini kıranı uğurlamak
Zaman ve eğlenerek başka türlü geçmez
Toplayamazsın sadece onunla yaşamaya alışabilirsin
Zamanla hepsi geçiyor.
Kahve dost sohbet
Rabbine teslim olmak
Dua...
Bulamadım öyle kaldı
İlacını bilsem ilk ven alırım
Sevmemek