Artık sıkıldım neden boyle oluyo her gelen boyle yapıyo sankı çok hoslanmıs gıbı tavırlar sergıleyıp bı anda arkadas kalalım dıyorlar ve arkasından bakıyorum ki başka biri gırmıs hayatına neden neden defalarca böyle oldu ve sormaya basladım kendime benım sorunum ne neyımı görüyorlarda benden vazgeçip başkasına gıdıyorlar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok cepte oluyorsun çok ilgi veriyosun bir çekiciliğin kalmıyor erkeklerin yaptığı klasik hata
Yok aslında dısardan bakıldıgı zaman egolu bı tıpım vardır hıc bı kızada mesaj atmam hep onlar gelır ama bılmıyorum yanı karsımdakı bana ilgi gosterırse bende gosterırım ve bırazda duygusal bı ınsanım cok cabuk baglanabılırım tavsiyen nedir
Tamam işte dışardan öyle göründüğün için tanımak istiyorlar sonra bir tanıyorlar kağıttan kaplanmış bu diyip tabanları yağlıyorlar. Hemen bir kıza bağlanıp hayatının merkezine koymayacaksın dostum sen o kızı hemen sevgilin yaparsan basit kuralsız biri olduğunu gösterirsin ilişki kapısını hemen açma kadına ona şu mesajı iyi ver vazgeçilmez değilsin bir yanlış yaparsan çekip giderim kendi presiplerin olsun bundan kadın için taviz verme her dakika mesaj atma her dakika arama bu seni muhtaç gösterir o kadına. O sana 3 mesaj atıyorsa sen 2 atacaksın veya ilk sen atacaksın bir kere sonra o atana kadar atmayacaksın bir daha
Teşekkürler dostum tavsiyen için sağol
Aslında haklısın en son flörtüm bana ilk mesaj attıgında cok konusamadık 1 2 gun işlerım vardı ama sureklı gel gel nerdesın dıye darlıyıdu bu sefer ben geldım ona aynı ilgiyi gosterdım bu sefer o gıttı ben anladım aga meseleyı
Çekici biri olmak istiyorsan kızları umursamıycaksın demekki çok ilgileniyosun
Karsımdakı ilgi gosterırse bende gosterırım hersey karsılıklı ama denıycem
Bi anda ilgi ver ama sohbetin sarması da önemli. Sonea ilgiyi kes. Bu yapilan p! clik ama bağımlı etme manipulasyonudur. d pxkxşepzme
Sohbet sarıyo yanı basladık mı saatlerce konusuruz ama ilgiyi kesmeye kalmadan gıdıyolar gıtmelerı sorun degıl yalan soyleyıp arkasından baska bırı cıkınca sınır krızı geciriyorum
Belki de farkında olmadan onları sen soğutuyorsundur
Ha işte bende bunun cevabını arıyoeum soruyorum ama soylemıyo kımse bılmıyorum kafam karısık
Belki onlar senden hoşlanmıyordur sen de öyle sandığın için üstlerine çok fazla düşüyorsundur
Knk ilk mesajı onlar atıyo ben atsam neyse
🤣Allah Allah bir hacı hocaya git dua falan okut kendine kısmet açtırma duası 🤣🤣🤣
Knk imamım zaten ben geeek yok sndnsjsj
Ciddi misin dicem de hiç imammışsın gibi gelmedi bana 😀😀😀
Gecıcı ımamım kendımı hoca olarak gormem ama memurum dıyelım 😅
😂 Ben de görmedim hoca olarak işte senin cemaate namaz kıldırman gerek
O kolay knk sen gec sende kıldırırsın müslüman herkes kıldırırı imamım deyınce mıllet cok farklı bakıyo yanı bende 21 yasında bı gencım tamam gunahıı haramı coğu ınsandan daha ıyı bılıyırum ama yanı bızımde nefsımız var isteklerımız var bızde ınsanız bana cok ıtıxı gelıyo ımamım dedıkten aonra insanların tavır degıstırmesı
Ya onlar da işte sen imamsın diye vazgeçiyor olabilir hani cok dine bağlı olursun rahat giyinemezler falan diye
Muhtemelen boyle ya en son flörtüme dedıkten sonra bı soğudu bana karsı sonra gıttı zaten bı daha full yalan soylıcem bıraz da bız can yakak ha👌
Demek ki soğuyacak bir şey görüyorlar :)
Ne işte ya ne dndndndjjs
Bunuda onlara sormak :)
Gahpeler soylemıyo
İşte tam olarak böyle konuşuyorsun diye soğuyorlardır
sohbetin iyi değildir
Bunda haklı olabılırsın
tipin iyi muhabbetin mi kötü yoksa
Muhtemelen ya tipimi begenmem ama herkes yakısıklısın der muhabbetım cok ıyı degıldır ama bı yerde sardımı saatlerce konusurum bunun sebebı hayatta pek aksıyon olmaması pek fazla bısey yasıyo olmamam ama sıkmamda kımseyı sohbet ederken bılmıyorum
Davranışların iyi değildir ondan soğuyabilirler
Cok ıyı davranıyorum ilgi gosterıyorum ama bı anda gidiyolar neyimi görüpte başka birisini seciyolar anlamıyorum
Bana bir mesaj atsana sana taktik vericem 😎
Tamam
Mesaj gönderemiyorum açık ve net kızı ilgile iltifata boğ sonra bok gibi ortada bırak peşinden ayrilmicak
Aynı sekık bende gondwremıyorum ama sorun surda ben onları bırakmaya gelmden onlar benı bırakıyo benım yapcagımı önce onlar yapıyo
İnstagram adresini yazsana
_hanma_0
Bende cevap arıyorum
İnşallah buluruz
Kac yasındasın soruna baktım muhabbet edebılırız ıstersen
Tipin güzel değil
Knk orta derece bı tıpım var ama gelen kızlar once tıpımden dolayı gelıyo herkes yakısıklısın dıyo bana ama bılmıyorum sınır olmaya basladım
Sogutuyoruz heralde
Kendılerı bılır kardesım 🚬🚬
Egolu geliyolqr bana
* moruq ilk hatada basarım tekmeyı umdumda olmaz
Abi kızla bakışıyoz sonradan görmezden gelmeye vbaşliyor beni
Knk pesımden kossun dıye yapıyodue sende sikleme boş ver baska kızlara yonel zaten senı fark edecektir
Ya kızın adını instasını bile bilmiyorum bide utangaçlık olunca işler boka sarıyor aşk işleri sıkıntı benim için