Gitme sevgilim Benim gecelerce seni düşünerek bile bile gittin. Ben uzun zamandr böyle sevmedim belki de ilk aşkımı sadece sevmiştim. Yapma gözünü seviyim gitme... Beni bıraktığında sakin kalmaya çalıştım. Gitme diyemedim. Deseydim eğer gurursuz olacaktm gözünde düşecektim. Aradığımda acmamandan dolayı sana gitme diyemedim. Çünkü gitmişsin ve o kalbinden ben gitmişim. Oyna ne güzeldik biz... Sen heyecanla benimle konusurdun telefonu kapatmak istemez uzatrdn elnden geldiğince... O günlere dönelim bak ben aynıyım ben hala seni çok seviyorum beş!!Bı kusurum olduysa bana söyle. Her gün seni dualarımda anıyorum. Sen beni özlemedin mi hiç 😓3hafta bitti sen gideli. Gel şarkılar soyliyim sana. Gel ellerinin sıcağını hissediyim. Şimdi KS de sende bir üyesin burdasın. Okumanı istemiyorum bu yazımı... Okuma ama hisset. Seni özlediğimi hisset. Sevdiğimi hiç seni bırakmadığımı her göz yaşımı hisset. Duy beni. Ama okuma bunları. Senin güzel yüzünü sevmek istiyorum. Ben sana hiç kötü davranmadm el üstünde tuttum sende çok beğenmiştin her şeyimi.. ne olddu benden uzaklaştın ve gittin? KS de şimdi sen hariç diğer üyeler okuyor. Sen okuma.
Birşeyler bitmişse ve gidecekse gidenGitme demek anlamsız kalıyor. Sevgisi ve ilgisi bitmişse özlemekte gereksiz. Alışmaya çalışmak tek çare. Çözüm unutmakta umarım başarırsın. Çünkü giden dönmez. Dönse dahi o artık o kişi olmayacaktır. Bambaşka biri olarak döner. Bir daha eskisi gibi sevmez.