Sevdiğim çocuğu nasıl peşimden koşturup sevgililiğe ikna ederm?

18 yaşındayım sevdiğim çocuk 24 yaşında mahalleden tanıştık konuşmaya başlayınca sevgili olmak istediğini söyledi ama ben niyeti kötü geldi diye reddettim sonradan konuşmaya devam ettik iyice çözüldü amacı c*nsellikti ama sevgide önemli diyordu bi kez görüştük ileri gitmedi sonra sevgili yaptı konuşmayı kestik yeniden yazdım 1 ay sonra işte amacının sırf o şey olduğunu söyledi istemedim birkaç ay daha konuşup görüştük sonra kız onu terk etti bana dediki c*nsellik olursa ve zayıflarsan sevgili oluruz bende kabul ettim herşeyi yaşadık sandımki böyle bana bağlancak her şey iyiye gidiyordu ne isterse yapıyordum ama bi yerleri baya kalktı hep başka kızmı yok bilmem ne diyip zaafımı kullanıyordu sonra ben beni 5 senedir tehdit eden açık foto attığım bi adamı buna anlattım beni ondan kurtardı foto yüzünden terk etti canı isteyince yine döndü önce istesem senle görüşmem vs dedi şimdide tavır yaptım bitme gitme olmadan arkadaşça görüşüyoruz diyor nasıl peşimden koşturup sevgili olmasını sağlarım zorlasam olcak gibine yapayım? Onunla herşeyi yaşadık bu şey devam etsin istiyor ben böyle istemiyorum sevgilim olsun istiyorum?
Sevdiğim çocuğu nasıl peşimden koşturup sevgililiğe ikna ederm?