okula tabi ki bunun için gitmiyorum ama genel olarak bi yıldır okuldan ya da reelden kimse benden hoşlanmadı ve kafama takıldı, yaşadığım yer biraz daha modern gibi acaba kapalı oldugum için mi hoşlanmıyo kimse ya da boyum kısa oyuzden de olabilir:/ utangaç biriyim ama çoğu kişi tatlısın der
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bunun tam olarak kapanmayla ilgisi yok bence. Bu işlerin tamamen dışa ne kadar açık olduğunuzla, izlenimle yani duruşunuzla alakalı bir şey. Eğer kritlerinizin yüksek olduğu tahmin edilirse yani öyle sanılırsa ve ilişki, sevgililik gibi konulara da kapalı olduğunuz düşünülürse sizden birileri hoşlansa bile geri adım atabilir ve bu yüzden size hoşlandığını itiraf edemeyebilir. Bir de sosyal çevreniz ne durumda yani özellikle karşı cinsten olan erkek arkadaşlarınızla ilişkiniz nasıl? Tam olarak kanka gibi mi yoksa hiç yok mu yani onun seviyesi de önemli. Ancak her şeye rağmen bu işleri aceleye getirmemek lazım ve ayağınız yere sağlam basarak, gerekirse bir müddet daha beklemeye devam etmelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılöyle olduğunu sanmıyorum.
bu işleri bir çok insan yanlış biliyor
önce ilişki arkadaş olarak başlar sonra kendi kendine evrilir dost olur. sonra flört sonra sevgili sonra sözlü sonra nişanlı sonra eş olur
bu evrilmelerin zamanını, adını çiftler koyamaz.
her şey kendi kendine olur. adı kendi kendine koyulur.
gizli bir ses çiftlerin kulağını fısıldar.
ve her evrilmede arkadaşlık ön planda ya da evrilmiş halinin ruhunda olur.
Aksi şekilde gelirse bu zincirleme evrilmeler de o maya tutmaz.
Zarar görür, yıpranır ve nihai son olarak dağılır.
aradığını bulmak için şöyle yapabilirsin;
Daha önce yapmadığın şeyleri yapmalısın. İnsanlar ve/ veya hayvanlar için faydalı uğraşlar ile zamanını doldur. Bunu yapmak için zorla kendini. Zamanla seversin. Sevdikçe yapasın gelir. Yaptıkça hem mutlu olursun hemde yeni insanlara yeni hayata yelken açarsın. Yaşadığın yer nehir değil koca bir okyanus. Keşfet. Boş zamanın kalmazsa düşünmeye vaktin kalmaz.00 Yorumla
Kapalı olmanla şu şekilde alakalı olabilir. Muhafazakar bir hayatı tercih ettiğinden dolayı erkekler senden çekiniyor olabilirler. Tersleneceğini veya reddedileceğini düşenen birçok erkek olmuştur. Bu ön yargıyı insanlara karşı daha samimi ve güler yüzlü olarak yıkabilirsin. Şu utangaçlığından da acilen kurtulman gerekiyor. Yoksa kimseyle doğru düzgün iletişim kuramazsın. Boyunun kısa olmasıyla alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü gördüğüm kadarıyla erkekler kadınlar kadar boy konusunu takıntı haline getirmiyorlar. Kadında daha çok yüz güzelliğine bakıyorlar. Fizik konusunda da boydan ziyade kiloya bakıyorlar. Yani zarif, orantılı bir fiziğe sahipsen kimse boyunu sorun etmez.
00 Yorumla
+1 yılkapalı olmanla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, içine kapanık sessiz silik bi tipsen kendini göstermiyorsan o yüzden olabilir ya da dindar da biriysen toplumda dindar insanlar sevgililiğe pek yanaşmazlar şeklinde bir algı olduğu için o yüzden senden hoşlanan olsa bile söylemeye çekiniyordur ikisinden biri bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKapalılık birinin sana duyabileceği sevginin önüne geçecek bir etken değildir.
Yalnızca tesettürlü kişilerle konuşmaya çekinir erkekler.
O kişilerin ikili ilişkilere daha uzak olduğu kanısındadırlar.
Genellikle flört yerine direkt evlilik tercih edebilecekleri düşünülür.
Bu yüzden sen farketmesen de seni muhakkak seven birileri olmuş ancak bir türlü yakınlık göstermemiştirler.40 Yorumla Kapalı veya açık olmak bir şeyleri çok fazla değiştirmez. Sadece kapalı olsun sevgilim isteyen sayısı bile az değildir. Bu birazda nasip, kısmet meselesi. Çok kişinin hoşlanması yerine bir olsun temiz olsun bence herkes ister. Utangaç olmanızın etkisi olabilir.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi yazacaklarım iyi dinlemelisin, kesinlikle birileri senden hoşlansın diye asla uğraşma kendine bak giyimine falan önem ver bak kendine ama bunu Senden hoşlansınlar diye değil bunu unutma
Ve erkekler karşısındaki kız özgüven li olunca daha çekimser olurlar özgüveni düşük olup utanıp uzak durursan erkeklerde otorite olarak üstünlük olacağı için seni küçük balık olarak görüyorlar yani burada önemli olan özgüven dimdik dur arkadaşlarınla güzel güzel vakit geçirmeye bak bunlar nasihat değil dediklerimi yaparsan zamanla anlıcaksın
Bu arada kısa boylu kızlar her zaman daha tatlı olur bunun için kendini üzme nice kapalılar gördüm ay taşı kadar güzel üzme kendiniii tsklr211 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiiim, giyimime fazla önem veriyorum spor oldugu için beğenmeyenler olabilir ama ben böyle sevdiğim için giyiniyorum zaten, boy konusunda da arkadaşlarım benden çok uzunlar içlerinde çocuk gibi kalıyorum özgüvenim düşüyo, genel olarak da özgüven problemim var ama aşmaya çalışıyorum
Soran+1 yılay taşı kadar da güzel değilim tskrlr
- +1 yıl
Özgüvenin bozukluğunu anlıyorum gayet normal ya, spor giyinmen bence gayet iyi güzel yani yakışıyor bence relax ol ya, yakın arkadaşların olsn bak erkek kız karısık ben bütün arkadaşlarımı özgüvenini yerine getirmişimdr arkadaşlık bambaşkaaa. Yolda yürürken kadına saçınız ne kadar güzel olmş demek nedir bu özgüveni kaparsan her şey çok daha iyi olur
Birde şey bu hoşlanma olayı tanıdıkça falan Olcak şeyler o yolda yürürken kıza böyle bakan erkekler abazadır hiç uygun değil merak etme o yüzden rahat ol bakalım biraz karışık anlattım anlarsın umarm - +1 yıl
Benimm
Soran+1 yılay dalga geçti sandım sildim arkadaşın mıydııı
- +1 yıl
Tanimıyorumm
- +1 yıl
Owşit
- +1 yıl
Sen kimsn
- +1 yıl
Hı tm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kapalı olman ile alakalı bir durum değilde duruşun ile alakalı olabilir ciddi bir yapıda ve az konuşan biri isen yakın olmaya çekilebilirler. Bu durumu açık olanlarda yaşıyor. Belkide hoşlanan var ama senin haberin yok nereden biliyorsun10 Yorumla
+1 yılBak şimdi canım kapalı ol haramı günahı bil bu sana yeter kimsenin sevmesi ya da hoslanmasi gerekmez ki ben mesela severim ve kapalı bir insan ararım seni de görür davranışlarına da olur dersem sana nikahı basarım gel evlenelim derim... ama bu artık benimbicin o kadar zor bir durum ki 🥲 Allah bize yeter.. sen milleti boş ver
117 Yorumla- +1 yıl
Bu açılır yakında illa olacak demedi deme... tabi şimdi gelir hayır der ama olacak bundan eminim
Soran+1 yıl@Hayatgercek günahımı aldığın için teşekkürler ❤️
- +1 yıl
Rica ederim hayrını gör...
- +1 yıl
Arkadaşlar her kapalı plana açılır demeyin kız açık olmanın günahını biliyor ki kapanıyor siz ben açığım acaba benim günahım ne olacak diye düşünün.. seni de tebrik ediyorum gerçekten canim buradaki hiçbir yoruma takılma
- +1 yıl
Benim açık olduğumu nereden çıkardın, artık günümüzde böyle sudan sebepler yüzünden bir kapanıp bir açılan çoğunlukta. Bunun da sonu farklı olacak gibi görünmuyor...
- +1 yıl
Özür dilerim o zaman ben de bu sorduğu sorudan da belli açılır dediniz gibi anladım özür dilerim
Soran+1 yıl@Hayatgercek sudan sebeplerle açılıp kapanıcak olsam 7 yıldır açılırdım, beni tanımadan bu açılır diye saçma sapan yorum yapmanız ne kadar doğru, ayrıca açıkları da küçümsemiyorum açık olup senden benden kat kat takvalı insanlar olabilir
- +1 yıl
He canım he, normal açık olmak tabiki sorun değil ama dini oyuncak etmek bunlarınki. Ve bunların yüzünden millet dinden soğuduğu gibi kapalılar hakkında da hiç iyi düşünmüyor. Konu kişinin kendi içindeki takvasi değil yani...
Soran+1 yıl@Hayatgercek kimin hakkımda ne düşündüğü umrumda değil ben kapalıları temsil eden kişi değilim kusursuz oldugumu da söylemiyorum bu zamana kadar ahlaksızlık da yapmadım (yapsam da kimseyi ilgilendirmez) yani kimsin ki beni yargılıyosun aşırı komik
- +1 yıl
Seni yargılamiyorum ne halt yersen ye. Önce üslup öğrenip büyü sonra konuşalım...
Soran+1 yıl@Hayatgercek yaşınız büyük olunca herkesten zeki ileri seviyede olmuyosunuz saygı duymam için
Soran+1 yılssaygı duymam için ilk başta aşağılar şekilde konuşmaman gerekirdi saygıyı hakedenlere gösteriyorum büyüklere değil
- +1 yıl
Bunların yaşla ilgisi yok bunu anladığında zaten büyümüş olacaksın miniğim...
- +1 yıl
Ama şimdi kızlar ayıp değil mi ya niye tartışıyorsunuz ve niye yorumumu işgal ediyorsunuz 🤣🤣
Soran+1 yılbu ablayla tartışmıyorum istese de tartışmam sadece ne kadar saçma düşündüğünü vurguluyorum tabi anlarsa
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olan bir sürü insan var bununla ilgili bir durum değil hadi iki kişi yadirgat başkasına uyar illa ayrıca Avrupa'da yaşamıyoruz burası Türkiye Anadolu çocuğu böyle bir şey demez aksine düşkündür. Böyle bir şey sorman tamamen saçmalık kapalı olup çok mutlu olan var işi eaarba çekme yani sorunu kendinde ara iletişimsilik asosyallik ya da ortam kuramama ok
10 Yorumla Kapalı olmanla ilgili değil, herkesin düşüncesini bu kadar benimseme önemli olan senin düşüncelerin. İllaki senden hoşlanacak biri çıkacaktır karşına. Sadece bu kadar karamsar olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapalılığın amacından çoğu kişi gibi sende sapıyorsun. Kapanmak, ilgi çekmemek demek değil mi? "Bana bakma" demektir sense "beni sevin, bana bakın" diyorsun. Allah sana birini nasip ettiyse o kişi gözünü dahi kaybetse -Allah korusun- seni yine bulur, görür. Böyle şeyleri dert etmek yerine hayatına, kendine bak
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben de sevilmek istiyorum kötü amacım yok ki
Cevap sahibi+1 yılvar demedim ama yine de hoş olmuyor ki dinen de doğru değil. Onun yerine kendini sevmeye dene ya da bitkilere, hayvanlara sevgini yöneltebilirsin
+1 yılKapalı olmanızda etkili olduğunu düşünmüyorum. Çekingen hislerini belli edemeyenlere denk gelmiş olabilirsiniz.
00 YorumlaSeninki de dert mi, param var, kültürüm var , ahlakım var , ortalama üstü tipim var ama 27 yaşındayım kimse benden de hoşlanmadı
Hoşlanan olur acele etme. Çokta önemli değil birilerinin olması kendini gelistirmeye bak20 Yorumla
+1 yılYok karakterindir onlar beni sevsin diye uğraşma herkesle çok fazla labelilik kurma kendine saygı duymalarını sağla ama çok soğuk da olma cümleleine konuşurken dikkat et giyimin özenli olsun
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı şekilde. Kapalı değilim ama soğuk biriyim biraz dışarıdakilere karşı ve insanlar benimle konuşmaya çekinir genelde. Biraz daha konuşkan olsan sevebilirler
00 YorumlaEğlenceli ol girişken ol utangaçlığın dan olabilir ilaç istiyorsan birilerini bunu uyumamam lazım Dikkat çekmesin
03 Yorumla
Soran+1 yıluyumamam lazım mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılilgisi yok onemli ilan kisilik karakter onemi olan ozu digererini insanin susu ve tercihi kapali olup bir suru pesinden kosan insan var
02 Yorumla
Soran+1 yılçevremdeki insanlar öyle değil işte zaten peşimden koşmalarını istemiyorum da
- +1 yıl
Haklisinda evet farki insanlar tanimak gerek. Farki enerniler maneven bile olsa
Sanmıyorum etrafta seni beğenecek, sarıp sarmalayacak birileri yoktur olunca hissedersin zaten, kapalı olmanın hiç bir faktörü olamaz
00 YorumlaKapalı olup olamamandan değildir. Çok fazla sosyal ortamın olmamıştır. Veya sosyal medyadan yazanlara bakmıyorsundur, kullanmıyorsundur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHangi anlamda hoslanmadigini söylüyorsunuz. İkil iliski mi? Hoşlanmak zorunda mi
03 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanmak zorunda mı dedim
- +1 yıl
Ben diyorum
Soran+1 yıltamam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEv okul arası mekik dokuyorsan bir yere gitmiyorsan şansın düşer
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşka çarem yok
- +1 yıl
Üniversiteye mi gidiyon
Soran+1 yılhayır lise son ve sınava giricem günde 8 saat ders çalışıyorum vaktim yok ama çalışmasam da kızlı erkekli eğlenceli diyebiliceğim bi ortamım yok
- +1 yıl
O zaman sınava yogunlaş merak etme üniversitede seni bulurlar
daha çok gençsin z kuşağı garip okuluna geleceğine derslerine ailene mesleğine odaklan her şey daha güzel olur kuzum
00 Yorumla
+1 yılNe alkası var eğer gerçekten tesettürlü bir kızsan beğenilirsin kardeşim
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var dışarıdan görmüyon mu kapalı kızları sevgilileri var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu bence bir kriter değil ki kapalı kızlar da gayet naif ve hoş bence. Sadece benim gibi sanssizsin
00 Yorumla
+1 yıltavir, davranista cok onemli kapali olmanla bi ilgisi oldugunu sanmıyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtangaçlığın nedeniyledir. Tavırların ve sosyal yaşama katılımın buna sebep olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. boyunun sorun yarattığını sanmam... kapalı olman sebep olabilir...
00 YorumlaEkeklerin buyuk bir cogunlugu o tarz ayrimlar yapmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yuksek ihtimal pek hitap etmiyorsundur goz zevklerine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam bir insan kapalı diye hoşlanma ma sebebi olamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılçevremdeki insanlar öyle ama , illaki önemsemeyenler vardır içlerinde ama çoğu öyle
Kapalılıkla ne alaka
Vardır kısmetinde biri bekle bakalım😊00 Yorumla
+1 yılSen sadece takıntılı bir insansın , insanlara suç atma bari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Böyle düşünmeyin efendim... Elbet birgün sizde bir kalbe düşeceksiniz 😊
00 Yorumla
+1 yılOlabilir o yaslarda erkekler göte basa bakar daha cok
22 Yorumla
Soran+1 yılöyleleri uzak olsun da
Gizli Üye(30-35)+1 yılcogu erkek korkuyor yanı ters teper dıye bence kanunlar tacızler artınca
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil tanımadığım insan tabi ki yaklaşmasın da yani sınıftan okuldan falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kişinin tatlı dememesi lazım. Ayrıca niye senden hoşlansınlar istiyorsun sevgililik mi düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın yer İzmir Aydın filansa evet kapalilara pek rağbet yok oralarda.
00 Yorumla
+1 yılBelkide sana öyle geliyordur 😊 iyice bi etrafına bak senden hoşlanan muhakak vardır gizli hayran gibi düşün 😊
10 Yorumla
+1 yılsanalda nasıl bulamıyorsun onu anlamadım ama sorun sende belli.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanalda yazan çok brn sanal istemiyorum
- +1 yıl
Tamam o zaman burada tanışırsın fikirleri hoışuna giderse bir resime bakarsın ısınırsan reele çıkarsınız.
+1 yılAlakası yok illa karşına birisi çıkar takma kafana bende 21 yaşında ilk sevgilimi yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yıl17 yaşımdayken olmuştu ama o da fazla dinciydi garipti🥴
- +1 yıl
umarım kafa dengi birini bulursun daha 17 erken en başında anlayışlı ve saygılı bir kişiliğe sahip birini bulmalısın din konusunu pek takma sen kendi içinde yaşa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kapalıyım ama hoşlanan bayağı var aura meselesi galiba türbanla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılHayır ben açığım ama ben de aynı durumdayım. Cilve yapmayı bilmiyoruz ondan bence
00 Yorumla
+1 yılkapalılıkla alakası yoktur birsuru kapalı olup sevgilisi olan kız var
00 Yorumla
+1 yılsana kotu gozle bakan takar tesetturunu iyi biri olsa seni sen oldugun icin begenir
00 Yorumla
+1 yılKapalı olması ile bir alakası yok ya a sosyalsın ya da ortamlarda kendini gösteremiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBence kendine güvenmeli düşüncelerini bir kenara bırakmalı.
İletişimi artırmalısın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılParacı değilsin o yüzden
04 Yorumla
Soran+1 yılparacı mı olmak lazım 🥴😳
- +1 yıl
Kanka şimdi beni yanlış anlamasın kimse ee tabi düzgün kızlar illlaki var Rabbim onları düzgün erkeklerle karşılaştırsın
Şöyle şimdi kızlar gezmek ister araba ile BMW vs vs yemek eğlence tozma yani paralı bir erkek ister sözde aşk ama 😂
Ben şahit oldum arkadaşıma yazan yazana kızlar yani niye sırf araba sı var diye
Sen zaten utanık bir kızmışsın çekingen bunlarda tabi bir etken
Soran+1 yılonlar anlık takılan kızlar, ben şahsen durumu okadar iyi birinin sevgilim olmasını istemem ortalama olsun para önemli değil, ve evet utangaçlık var aşamıyorum kendimi
- +1 yıl
Merak etme çoğu insan aşamıyor senin gibi ama Allah büyük her zaman hayırlısını iste
Zaten zamanı gelince o gelir seni sende onu bulursun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUtangac oldugun icindir 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılaşamıyorum bunu:/
- +1 yıl
Biri gelip hoslandigini belli etse ettigine bin pisman olur o yuzden ugrasmak istemez
Soran+1 yılhayır okadar da değil zamanla açılırım tamamen asosyal değilim
- +1 yıl
Bilemem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçığım ama bende de aynu
10 Yorumla
+1 yılEvet hepsi etken olabilir
00 Yorumla
+1 yılSen birinden hoşlandın mı
00 Yorumla
+1 yılKız hoşlanmıyor değil, cesaret eden olmamıştır
00 Yorumla
+1 yılKapalı olanların da ilişkileri oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sen aşırı cekingensindir
00 Yorumla
+1 yılOnunla alakası yok bence
00 YorumlaBen kadınların her türlüsünden hoşlanırım
00 Yorumlaevet doğru düşünüyorsun
00 YorumlaKapali kizlar daha etkileyici valla. Zevk meselesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de kapalı istiyorum işte nasip..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekiniliyor genelde ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılben de çekingenim:/
Cevap sahibi+1 yılkarşındaki de öyle oluyor otomatik
Soran+1 yılevet başkasına samimi davranan çocuk bana daha resmi oluyo ben arkadaş olmak istiyorum ama utanıyorum işte
Cevap sahibi+1 yıle senn öyle olunca da o da aynı moda giriyor
Soran+1 yılnasıl davranmam gerktiğini bilmiyorum, rahat olamıyorum yanlarında
Cevap sahibi+1 yılraaht olursan rahat olurlar konuşurlar
+1 yılbenim de sevgilim olmamasının bir nedeni var.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de mi kapalısınA lwmpşfdğş
- +1 yıl
Fiziksel engelliyim diye reddediliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. tatlısın diyenler kızlar mı erkekler mi
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerle çok samimi olamıyorum ama olduklarım da çok tatlı oldugumu söylüyo, ama genel olarak tanıdığım çoğu kız da söyledi yani karışık
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem