Bir erkek sen benden çok küçüksün bahanesiyle bir kızı terk edip sonra saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım derse?

eski sevgilim benden 8 yaş büyüktü. olmayacak sen daha çok gençsin karşına neler çıkar kimler çıkar daha yolun başındasın deyip terk etti. şimdi hiç bişey olmamış gibi arıyo. saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım başkasına derdini anlatma cahillik yapma sen aklı başında birisin diyo. ben her anlamda her zaman yanındayım diyo. etrafımdaki herkes sana övgüler yağdırıyo bende gururlanıyorum lütfen bunu bozacak bişey yapma diyo.. birinden bişey duyarsam yıkılırım senin kalbini kırarım onları da sustururum hakkında konuşturmam ama senin de kalbini kırarım ağır konuşurum diyo.. amacı ne ben anlayamıyorum. seviyosa sevgilim desin sahiplensin. sevmiyosa bunları söylemenin anlamı yok eski sevgilim desin sussun. kimsenin namus bekçiliğimi yapmasına gerek yok ben kendimi korurum. elbette hatalar yapabilirim ama eski de olsa ilişkime laf söyletmem... ama aklım karışıyo neden böyle davranıyo amacı ne...
Bir erkek sen benden çok küçüksün bahanesiyle bir kızı terk edip sonra saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım derse?