Kadının değişen bedeni duygusal olarak hassasiyeti hem kadını hem erkeği birbirinden uzaklaştırıyor mu gerçekten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYorum yapan hemcinslerimden utandım. Kadınlar hamilelikte ya da sonrasında çirkinleşmezler, asıl çirkin olan şey sizin düşünceleriniz. Eğer bir eşim olsaydı bu nedenden dolayı ondan soğumazdım, aksine böyle dönemlerde daha çok hassasiyet gösterirdim…
38 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu 👏🏻Helal olsun cidden
- +1 yıl
Kılıbık spor. 😐
- +1 yıl
Poyraz, kılıbık sensin. Düşüncesiz olma
- +1 yıl
@dişişeytan544 S. lak, kılıbık eşinin her dediğini yapan kişi demek, ben aksini savunuyorum. Nasıl bir beyin yapınız var anlamadım :D
- +1 yıl
Peki zor bir süreçten geçen eşe karşı düşünceli davranmak kılıbıklık mıdır?
- +1 yıl
@dişişeytan544 Tabiki.
- +1 yıl
Peki sende beyin var mıdır?
- +1 yıl
@dişişeytan544 2 üniversite + hayat okulu bitirdim. Senden zeka olarak üstün olduğum kesin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamilelikten sonra kadin toparlanmaya ihtiyac duyar. 9 ay bir canli taşıdı, hormonal degisimleri oldu, vucudu belki çatladı kilo aldi vs. Boyle bir dönemde ne yazik ki kocalar ve babalar eksik kaliyor ulkemizde. Koca olarak o kadına hala cok guzel oldugunu soylemek hissettirmek cok onemli ozellikle o duygusal hassasiyet icin. Bu noktada da kadinlarda eslerine karsi sogukluk oluyor. Kadin kendini yalniz hissediyor. Zaten dogan bebegine nasil davranmasi gerektigini bilmezken kocasinin uzaklaşması kotu ve yalniz hissettiriyor.
Hamilelik, dogum, anne olmak zaten cok zorlu süreçler. Eşinden destek gormeyen kadin cok daha zor toparlıyor bu sureci. Ve kadinin ilgiye, iltifat duymaya, esinin destegine en cok ihtiyaç duydugu zaman. Ama ulkemizde maalesef cogu kadin bu açıklıkla toparlamaya çalışıyor durumu. Cunku kocalar bu donemde ne bebege ne de kadina cok yaklasmiyor. Belki iyi niyetli yapıyor bunu. Rahat birakayim, cok ustune gitmeyeyim niyetiyle yapıyor ama az biraz ilgi gostermek, guzel sozler soylemek, bedeni hakkinda olumlu yorum yapmak, bebekle az biraz kadin dinlensin diye ilgilenmek, yemek konusunu falan halletmek, kadinin biraz yukunu almak hem kadini psikolojik olarak rahatlatir, hem aradaki uzakligin olmamasini saglar, hemde kadin icin o zorlu sureci kolay atlatmayi saglar.
Kadinin kafasinda tonla dusunce oluyor o donem. Guzel degilim, cirkin görünüyorum, ne zaman toparlanacagim esimle cinsellik yasayamiyoruz vs vs gibi kaygilar cok oluyor. Bu kaygilari biraz olsun dindirmek kocaya düşüyor. Ama maalesef bu anlayışta olan, kadina destek olan, bu sureci sabirla atlatmayi ve karisina destek olmayi basarabilen erkekler cok az.43 Yorumla- +1 yıl
Of evet alllah hepimize güzel eşler nasip etsin
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsınız bayıldım, teşekkürler☺️
- +1 yıl
Erkek yatağa atıp işi bitene kadar. Niye ilgi göstersin ki, bedeni çirkinlesen kadına? Sebep?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği ayakta tutan en önemli olgu cinselliktir. Hamilelikte kadında olduğu gibi erkektede hormonal değişiklikler olur. Kadın ve erkek bir birine uygun yaratılmıştır. Hamile bir kadın erkeğin testesteron hormonunu düşürür. Testesteron hormonu erkekte kas ve erkeklik hormonu olarak iş görür. Güçlü bir erkek hamile bir kadınla cinsel ilşkiye girince bebek düşer. (Testesteron düşmezse) Uzun lafın kısası evlilikte kadının hamile kalması ve hormonal değişiklikleri normal olduğu gibi erkeklerin bu durumuda normal. Karnında kocasının bebeğini taşıyor biraz ilgi göstersin vs diyen kadınlar; annelik içgüdüsel bir şeydir fakat babalık sonradan öğrenilir. Yani gencecik kızların 40~50 yaşında evli erkeklerin peşine düşmesi bu yüzden. Baba olmayı beceren erkek kadınların ilgisini çeker.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkürler fakat sondaki bi kaç cümleye katılamadım. Cinsiyetten ziyade merhamet meselesi diye düşünüyorum karnında senin çocuğun var ve babalığı bilmiyorsun diye sert ve kaba olmaya gerek yok hem kadına hem doğacak çocuğa merhameti ve saygısı olmalıdır erkeğin.
- +1 yıl
Zaten testesteron hormonu merhameti söküp atıyor. Testesteronu yüksek erkekler kadınlara şiddet uygulayıp tecavüz ediyor, öldürüyor. Testesteronu yüksek kişiler sürekli kavga eder. Bunlar şahsi fikrilerim değil bilimsel gerçekler bunlar.
+1 yılHayir doğru değil soğukluk değil o doğum sonrası anne lohusa olduğu için zaten kendine klgelmeye çalışıyor baba ise yorgun ve uykusuz geçen gecelerin yorgunlu ile eşler birbirini göremez hale geliyor o kadar ama geçici bir durum
18 Yorumla
Soran+1 yılSoğukluk olmaz diyorsunuz yani
- +1 yıl
Tabii ki neden olsun ama kadınlar lohusa döneminde öyle hissediyor
Soran+1 yılAnladım teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Biliyorsun lohusa döneminde cinsel ilişki olmadığı için kadın öyle düşünüyor
Soran+1 yılBilmiyorum açıkçası evli olan ben değilim lohusa da niye olmuyormuş ilişki
- +1 yıl
Lohusa döneminde kanama devam ettiği için kadinin enfeksiyon kalmaması için bir nevi adetlik iken de ilişkinin olmaması gibi
Soran+1 yılAnladım, bilgi için teşekkürler.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
47Cevap
Olabiliyor ama olmamalı bence.. Gebelik fizyolojik bi süreçti yaşandı bitti gözüyle bakmak gerekiyor.. Kadının beden imajı hakkında olumsuz düşüncelerle boğuştuğu bi dönemde eşiyle arasına soğukluk girmesi kadının daha kötü hissetmesine sebep oluyor. Erkeğin değişen davranışlarından dolayı; beni eskisi gibi beğenmiyor, bana dokunmak yaklaşmak istemiyor düşüncesi kadının kendini geri çekmesine beraberinde edilen kavgalara, güvensizliğe, gittikçe kopan bi ilişkiye sebep oluyor.
20 Yorumla
+1 yılİlk aylarda özellikle lohusalık döneminde soğukluk kadın açısından olabilir. Çünkü anneliğe alışmaya çalışıyor ve kendinden başka ona ihtiyacı olan bir canlı var yanında. Bu dönemde de eşin desteği çok önemli. Bence bu 40 günlük dönem bittikten sonra eşler biraz daha rahatlayıp eskisi gibi olmaya yavaş yavaş başlayabilirler.
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak bakıldığında kadınlar bebeğine düşkün olmaya başlıyor annelik duygusuyla. Kendine eskisi kadar ilgi göstermiyor, öz bakımda azalmalar oluyor ve eşine de ilgisi azalabiliyor ya da eskisi kadar fazla olmuyor. Bu da soğukluk girmesine yol açıyor. Bence evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmaya çalışılmamalı. 2 yıl beklenilmeli en azından.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
+1 yılBende öyle duymuştum yani kadın artık ilgisini kocasından çok çocuğa veriyor
Azda olsa sıkıntı oluyor bu noktada
Dış görünüş içinse sıkıntı bu konuda bişey diyemicem sonuçta kadın kilo aldı erkek çirkin görebilir belki ama yarın öbür gün Allah korusun bi kaza sonucu adam da kolunu kaybeder görünüşünü değiştirecek bi durum başına gelebilir sonuçta evlenmişsen olacakları düşünüp olduğu gibi kabul etmek gerekir111 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız bayıldım yorumunuza
- +1 yıl
Sen kolu kesik bir adamı beğenmezsen, o da hamile bir balinayı beğenmez.
- +1 yıl
@PoYRaZ_015 sorun ne peki bende onu diyorum
- +1 yıl
Bencil olmanız.
- +1 yıl
@PoYRaZ_015 sa.. lak mısın yorumun neresi bencil
- +1 yıl
öğretmen hanım ahlak seviyenizi öğrenmiş olduk yorumlarınızla. Kendinizi biraz daha küçültün. Saygısız, küstah. Bir de sizin gibi caniler eğitim veriyor.
- +1 yıl
@PoYRaZ_015 cani olan kim?
Yazdığım yoruma zıt bi cevap verir gibi aynı düşünceyi yazıyosun
Ben farklı bişey söylemişim gibi bencil diyosun
..
Bunlara karşı sen gibi düşünce yoksunu birine de göstereceğim saygı ancak budur - +1 yıl
Ben size bencil demedim ki kadınların bir kısmı için dedim. Üstüne alınan sizsiniz. Trafik kazası sonucu kolunu kaybedebilir diyorsun, anlayışla karşılamak lazım diyorsun. Bizim burada çocuk elektrik kablosuna dokundu yanlışlıkla elektirik çarptı, yatalak oldu, karısı anından boşanma davası açtı, erkeklerin hamile kadına göstermesi gereken anlayışı , kadınlar aynı şekilde sakat kalmış eşine göstermiyor. Bundan bahsediyorum. Ben hiç görmedim bugüne kadar fıstık gibi güzel bir kız ve yanında sakat bir adam. Herkes kusursuz tercih ediyorsa, bence hamilelikte kilo almak, tipsiz olmak da kusur o zaman. Saygı karşılıklı.
- +1 yıl
@PoYRaZ_015 tamam bende onu diyorum
- +1 yıl
Ayrıca benim görüşüm altına bencil yazınca kendi üstüme alınmam bence gayet normal
- +1 yıl
Son olarak bende aynı şeyi söylüyorum zaten kadın beni böyle kabul etsin diyosa oda bi sıkınyı karşısında kabul etmeli onu bilip ona göre kabul 3derek evlenmeli
+1 yılHamile kadın yaratık gibi , biçimsiz gibi oluyor, bu da çocuk sevmeyen adamın , hamile ve çirkin eşini görmezden gelmesine ve ona karşı ilgisiz kalıp, onu gizlice aldatmasına sebebiyet veriyor. Sonuçta doğurganlık bir marifet değil, sokaktaki köpek de doğuyor sonuçta.
020 Yorumla- +1 yıl
köpek yavrusuyla insan bir mi lan
- +1 yıl
Sen o marifet degil dedigin nimeti bile yapamiyorsun. Hadsiz hadsiz konusma
- +1 yıl
@KupaKızı03 Çok marifet yapıyonuz sanki :D Doğum bağlayınca zaten doktor narkozu vuruyor, uyur vaziyette senin haberin olmadan çocuk doğuyor. Köpekle kıyaslama amacım aşağılamak değil, sokaktaki kedi, köpek ne acılarla bağıra bağıra narkozsuz doğum yapıyor haberin var mı? Sen gelmiş burada vur narkozu , al sezeryanla olayını marifetmiş gibi anlatıyorsun. Acıyor çekiyor olsa kimse 2 - 3 çocuk yapmaz heralde. Demek ki tıp çok ilerledi acısız, zahmetsiz oluyor bu işler. :) Kısacası doğurganlık bir marifet veya hüner değil, benim için. Ben bana ilgi duyana sevgi gösteririm, doğum yapan kadına anca kılıbıklar yalakalık yapar. :)
- +1 yıl
sen git de videoları izle bakalım kaç kat derini kesip dikiş atıyorlar sana
- +1 yıl
uyandıktan sonra sanıyor musun ki onun acısı olmayacak
- +1 yıl
Yavrum boş ver laf anlatmaya calisma suna
- +1 yıl
ayrıca onların yavruları daha küçük insanın oranla daha büyük ona göre
- +1 yıl
sinir ediyorlar ya cahil
- +1 yıl
@zAntiSosyall kimse evlenmemis bunla ona uzuluyot yazik
Soran+1 yılYani sen şimdi seni 9 ay karnında taşıyıp dünyaya getiren annene yaratık diyorsun?
- +1 yıl
Senide bi köpek doğurmadı sonuçta 😉
- +1 yıl
@zAntiSosyall He he Troll doğuruyonuz anladık , aferim, bir ara gel altın madalyanı takayım bayan boş işler müdürü :D
- +1 yıl
@dramatiqqueen__ Yok bana vardılar ben beğenmedim, seçici ve üstün zekalıyım biraz ondan ;)
- +1 yıl
sen doğurda görelim o zaman
- +1 yıl
kesin oylesindir he he
- +1 yıl
@zAntiSosyall Tam saçma yorumlar yapıyonuz. Ben erkeğim nasıl doğurabilirim, beyninizi kullanın biraz :D Ayrıca böyle birşeye ne gerek var. Doğurmayanı dövüyorlar mı? İslamın şartı mı , anayasanın kanunu mu?
- +1 yıl
merak etme onunda yöntemini buldular hem ameliyat diye bişi var@q
- +1 yıl
Kizim sen degerli zamanini niye buna harciyorsun? Nasil gorup dikkate aliyorsun? Engelle gitsin!
- +1 yıl
ayn ya
- +1 yıl
@zAntiSosyall Nişanlını ameliyatla hamile bırak o zaman. Hem sancı çekmekten kurtulursun. Mutluluklar kılıbıkla :D
Hayır bu gerçek sevenler gerçekten karı koca onlar olmaz bunlar sadece çocuk masalı hiç bir şey görmemiş olanlar uydurması ve de evet öyle insanlar da var tabiki ama onlar benim için bu hayatı boş yaşayan insanlar sadece beden önemli onlar için merak ediyorum da 60 yaşına gelince de öyle mi olacaklar 🤣🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Dedi bayan evde kalmış. 😳
- +1 yıl
Pardon teyze yaşlılarla tartışmıyorum prensip gereği.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi. Bu dönemde soğukluk olacağına daha da bağlılık olması lazım. Bazı erkekler eşlerinin doğum yaptıktan sonraki kilolarını görünce beğenmeyebiliyorlar. Eşlerine "zayıflasana, şu göbeğe bak beni geçtin" gibi şeyler söyleyip kırıyorlar böylelikle araya soğukluk girmiş oluyor. Demem ki o ki evleneceğiniz eşi doğru seçin
00 Yorumla İster istemez oluyor çünkü beden bebeğe ait gibi hissediliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle olduğuna inanmıyorum sen istekli bir kadınsan karşındaki adam ıstekliyse neden soğukluk olsun insanlar hamileyken bile seks yapıyor seksi giyiniyor kendine bakıyor emin olun çoğu bakımsız kadınların yoksa neden soğukluk olsun sadece kadın içinde demiyorum erkekte kendine bakmalı kendini salmamalı hersey karşılıklı bu hayatta
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle falat fiziksel olarak değil sadece duygusal olarak zorluyormuş en çok küçücük bi sebepten alınganlık yapıyor arkadaşım eşi de artık ters cevaplar veriyormuş severek evlendiler ama neredeyse boşanma aşamasındalar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok onlarda etken ama bebiş var hormonlar farklı calsııyor 1 seneye duzelırler. bebiş rahat vermıyor cunku bakımı kakası cısı memesı derken .
10 Yorumla
+1 yılTatmayınca bişey söylemek zor ama cocugunun annesı sonucta ve dahaa cok ilgıye ihtıyacı var sanmıyorum sogukluk olacagını
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle olmamalı da zaten :)
Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Araya cocuk girdigi ve cocuk zamanlarinin cogunu aldigi icin sogukluk oluyor. Kadinda da doguma bagli psikolojik degisiklikler oluyor. Vajinanin dogumla genislemesi de etken olabilir.
10 YorumlaÖyle bir şey yok sadece kadın kendini çocuğuna biraz daha adadığı için cinsellik ikinci planda kalıyor onun için
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı evet olabilir
+1 yılEvet oluyor. Bir de üstüne ailesinin saçma tavırları olunca boşanıyorsun. Örnek kişi olarak söylüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin tavırları mı? Karı koca arasına girilmez yani ailesi neye tavır yapıyormuş
- +1 yıl
Öyle bir girdiler ki ağzın açık kalır. Eşimde onların safını tuttu ve sonuç boşanma. Başından beri herşeye muhalefetlerdi ve engellemek için hiç bişey yapmadı. Beni de zorlar
Soran+1 yılE çocuk noldu peki
- +1 yıl
Hafta sonu bende haft içi onda. Olan çocuğa oldu
Soran+1 yılGerçekten çok üzüldüm ama böyle ailesi bile sürekli her şeye karışan ve haklı olsanız dahi size sırt çeviren biri sizin için kayıp değil kurtuluştur emin olun
- +1 yıl
Aynen öyle kurtuluş oldu. Şimdi yaptığı hatanın farkına varmasını umuyorum. Pişmanlığını bir ömür çekecek eminim
Evet yüzde 80 kocadan degil çocuk genel de maalesef. Kadın müşteri den olan çocugu kocaya düşman yetiştirir kendi de düşman gbi davranır kocaya
06 Yorumla
Soran+1 yılMüşteriden olan çocuk?
Soran+1 yılNe alaka ya
Soran+1 yılKocadan olmayan bi çocuktan bahsetmedim ben soruda beyefendi
+1 yılEvet çünkü kadın çirkinleştim sanıyor gereksiz duygusallık yapıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılEşinin de onu alttan alıp tatlı dilli güzel güzel konuşup motive etmesi gerekmez mi bu dönemde çünkü kadının elinde olan bi durum değil hassaslaşması
- +1 yıl
İyide 9 ay tatlı dil mi dökecez abartmayn o kadar hamileliği bir tek siz mi doğuruyorsunuz yıllardır kadınlar yapıyor bu işleri
Soran+1 yılKarnındaki senin çocuğun olan bi kadına tatlı dil göstermek çok zor olmasa gerek
- +1 yıl
Valla yüz verince tepemize çıkmasanz bir ömür gösteririz tatlı dili
Soran+1 yılNe yapıp tepenize çıkıyormuşuz
- +1 yıl
Ne yapmiyorsunuz ki
- +1 yıl
-Ay mahmut göbeğim büyük mü sence?
-Hayır aşkım nereden çıkardın?
-Yok yok kilo aldım ben sende ondan sevmiyorsun beni artık
-Ya olur mu hiç öyle şey !
-Öyle öyle çocuğunu doğurdum kötü oldum değil mi?
-Hasbinallah git uyu boş boş konuşma
-bak gördün mü hepiniz böylesiniz Allah uzun ömür versin mahmut
Soran+1 yıl@KK_KKKK_KK 😂😂allahta seni güldürsün
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. olabiliyor kadın anne rolune bürünüyor eşini her anlamda ihmal edebiliyor
veya erkek sen artık annesin başka gözle bakamam sana diyebiliyor02 Yorumla
Soran+1 yılSadece kadında değil erkekte de duygusal hassasiyet oluyor o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazilarinda oluyormus. Benimde en cok korktugum sey aslinda. Erkek kadindan soguyormus neden acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel değişim duygusal hassasiyet ve bebeğin ihtiyacı.. eşler birbirine vakit ayırmada sıkıntı yaşayabiliyor sanırım
Bunu biraz normal karşılayın, bir taraf karnında çocuk taşıyor diğer taraf zarar verirmiyim diye korkuyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHamile likten sonra eşler arasında soğukluk diye bişey başlamaz yanlış soru
02 Yorumla
Soran+1 yılBi çok kişi soğukluk oluyor demiş?
- +1 yıl
Soğukluk oluyosada ilgisizliktir
Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Adam olana 10 çocuk bile doğursan soğumaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikleee 👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılduyulan evet oluyor ama zamanla geçiyor bazen de geçmediği oluyor imiş :)
00 Yorumla Bende evliyim burada her şey çitflerde bitiyor o aksiyonu duyguyu kaybetmemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlarda cinsellik bitiyor gibi. Erkekler karilarinin eskisi gibi cinselligi istemediklerini belirtiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılAa bunu ilk defa duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılYani cocuga vakit ayriyorlar genelde.
Soran+1 yılHımm bebekten kaynaklı yani
- +1 yıl
Bende tam tersi oldu hatta kocam artık yanaşmıyor bu durumdan sıkıldım
zorla yapmadılar ya cocugu kadın eşine ılgılı olursa bısı olmaz
00 YorumlaŞaşırıyorum bi insan evli olduğu çocuk yaptığı biriyle çocuğu olduktan sonra arasına neden soğukluk girsin
11 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel değişim ve duygusal hassasiyetten kaynaklıymış
+1 yılSanmam. ama. o duygusallık biraz daha ilgiyi hak ettiriyor burada iş erkeğe düşüyor o açlığı hissettirirse kadına uzaklasir
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle
- +1 yıl
Annemizin. Yoksa oykesinemi sordun
- +1 yıl
Nereye uzaklaşacak o kiloyla yürüyemez ki, balina gibi. Köle gibi erkeğin desteğine muhtaç.
- +1 yıl
Ayrıca nasıl ilgi, iltifat edecek? Bugün çok zarifsin balinam mı diyecek?
Bence öyle birsey yok çiftlerin kendi elinde olan birsey bu kadın doğumda hemsireyim
13 Yorumla- +1 yıl
Çocuğa doğum yaptırtıyorlar, diploman var mı bari 😳
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzaklaşma oluyormuş ama üstüne giderek kısa sürmesi sağlanır bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum
- +1 yıl
Oha 10 çocukta great whale olursun ya, vinçle kaldır
+1 yılHamilelikten sonra eşler arasında soğukluk olduğu doğru
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım neredeyse boşanma aşamasında sırf bu sebepten
- +1 yıl
Doğrudur.
- +1 yıl
Bol bol spor yapsın tez kilo versin :D
Soran+1 yıl@PoYRaZ_015 arkadaşım sen sorunlu musun?
+1 yılpsikolojik bir travma durumu bu..
evet çoğu çiftte oluyor bu..00 Yorumla
+1 yılKadınların bilimsel olarak kanıtlanan psikolojik olan aşerme durumları olmasa belki çiftler daha rahat edecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşerme ile eşlerin arasına soğukluk girmesinde ne alaka var anlayamadım? Hamile olmaya bile gerek yok genel bakalım insanız canımız bazen bazı yiyecekleri çekiyor bunun için insanın insandan soğuması cidden çok saçma
- +1 yıl
Bir de ne alakasi var diyor. 😂 Habire cepten yiyorsunuz, camış gibi tüketiyorsunuz. Bizim kuzen kilosu 100 liraya kiraz almıştı o dönemde. Ben direk boşardım o kızı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile kadınlar çekici geliyor kendimi kötü hissediyorum bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimkiler uzaklasmiyor catir catir cocuk yapiyorlar yine.
00 YorumlaÇocuk çok etkiliyor. Tüm ilgi alaka vakit hep onda olduğu için eşler birbirine vakit ayıramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHımm fiziksel değişimi ve duygu hassasiyeti yanında bebeğin ihtiyaçlarından dolayı da birbirlerine vakit ayıramıyorlar yani
+1 yılEvet dogru 10 kilo göbegin ile kimse seni sevmez
Bu arada cocuk doguran biriylede evlenmem110 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar iğrenç bir yaratıksın sen yaa? Kadın senin bebeğini taşıyacak ama sen kilo aldı diye sevmeyecek misin? Umarım bir gün kilo alırsan terk edilirsin.
- +1 yıl
bebegimi aldirsin bir kere
ikincisi bi defol git kilolu bir balinayi kimse sevmez
arti beyni yok
paraniz yok fakirsiniz balik gibi cocuk doguruyosunuz
cok sukur kilolu bir kizi begenecek kadar abaza ve midesiz degilim
- +1 yıl
Ya sen aptal mısın? Senin annen de karnı şişerek doğurdu seni? Tamam başta zayıf ile evlenebilirsin ama bebek için kilo aldıysa, sevmemek nedir yaa?
- +1 yıl
ya moruk kilolu ise begenmiyorum bu kadar basit
zayifladiktan sonra begenebilirim o ayri konu - +1 yıl
Şaka mı ya çok komik 😂😂
- +1 yıl
keşke ananda korunsaymışda sen olmasaymışsın
- +1 yıl
ya bi defolup gidin kodumun balinalari
sizi o kiloyla sadede midesiz ve abaza erkekler sever - +1 yıl
senide anca ºrplar sever zaten
- +1 yıl
@zAntiSosyall sakin ol boş ver ya saçma sapan konuşuyor
- +1 yıl
araplar ve senin gibi aptal muslumanlar beni sevemez canım
+1 yılKoktum şuanda doğru değildir ya
238 Yorumla
Soran+1 yılNeden korktunuz ki
- +1 yıl
Hamileyim çünkü
Soran+1 yılAy çok kötü oldum şimdi ya keşke sormasaydım böyle bi soru. Ama bu durum eşinize ve size bağlı her evlilikte olan bi durum değil üzmeyin sakın kendinizi
- +1 yıl
Ben hiç görmedim ama boşanma aşamasında olan var deyince
Soran+1 yılSeverek mi evlendiniz görücü usulü mü
- +1 yıl
Görücü usulüyle 4 ay içinde evlendik
Soran+1 yılArkadaşım severek evlenmişti. Ama eşi galiba sadece fiziğini seviyordu o sebepten hamilelik döneminde uzaklaştı tam detaylı bilmiyorum anlattığı kadarıyla hep kilo takıntısı varmış umarım hamilelikten sonra zayıflarsın ben böyle kilolu kadın istemem falan diyormuş
- +1 yıl
Ben daha 2 aylık hamileyim ama hamilelik çok zor bir süreç mide bulantıları kusma tiksinme uyku hali duygusallık bunların yanında eşinin bunu söylemesi arkadaşını fazlasıyla yıpratmıştır onu çok iyi anlıyorum aslında hamilelik sürecinde kadınlar eşlerini yanında ister çok basit gelebiliyor bazı kişilere hamilelik ama kesinlikle değil
Soran+1 yılEvet erkekler biraz anlayışlı tatlı dilli olsa sorun kalmaz bence
- +1 yıl
Yani tabikide kilosunu sıkıntımı ediyo bunu çok kilo aldın sağlığına zararlı dikkat et kendine diyerek verdirmeli inşallah bu kilon kalmaz dememeli
- +1 yıl
Ve bunu doğumdan sonra yapmalı
Soran+1 yılİşte böyle yapmıyormuş hamile şu an 8 aylık bqya da kilo aldı kendisi sorun etmiyprdu ama eşi çok üstüne gidiyormuş her günü her gün böyle söylüyor bıktım psikolojimi mahvetti diyor
- +1 yıl
Kilo alımı çok normal
Soran+1 yılEvet gayet normal ama gelde bunu ona anlat işte
- +1 yıl
Mesela size bişi anlatayım ben acayip şekilde abur cubur yiyen bir insandım eşimde bu durumdan rahatsızdı hamileliğimin başında tatlı dille yemeni istemiyorum şeker hastası olursun falan dedi bana bu şekilde konuşunca ben abur cuburu hemen kestim
Soran+1 yılBu çok normal ve senin sağlığını düşünmesi de çok güzel bunda bi sorun yok fakat arkadaşım eşinin kaba bi şekilde her gün her gün bebek doğunca zayıfla falan diyormuş cinsel ilişkileri nasıl bilmiyorum özeli yani soramam zaten ama galiba o konuda da şu an memnun değillermiş bilmiyorum artık
- +1 yıl
Allah arkadaşına sabır versin
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Benim kocam aldatmaz o konuda ona çok güveniyorum
- +1 yıl
Beni aldatmaması için o kadar çok sebep varki
- +1 yıl
Ne var mesela ,, tatlim güzelikse seni yerler ne kizlar var , her konuda elerler seni , hem erkek bikar belli bir süre sonra , ve hicbir kiz dört dörtlük degildir , ya güzel gögüsü olur kalcasi olmaz ya kalcasi olur gögüs olmaz ya ikisi olur boyu olmaz gep bisey eksiktir , o eskik oldugu seyin tadini almak icin baska kiza yönelir , bende erkegim biliyom yani
- +1 yıl
Güzelim ama güzelliğim değil sebebi
Soran+1 yıl@Atlas_du ya ne boş yere kadının üzerine gidip olumsuz etkilemeye çalışıyorsun canım? Kadın kendisine de eşine de güveniyor neyin kafasından sen?
Soran+1 yılCanım değildi o g*rizekalı olcaktı da uygulama izin vermiyor işte
- +1 yıl
Şeker hastası olacağından değil, kredi kartı extresi fazla geldiğinden olmasın o 😂
- +1 yıl
Adamın aylık kazandığının %1 i bile etmiyo benim çikolata masrafım neyini kaçırsın benden
- +1 yıl
Peki neden rahatsız oldu yemenden? Lokma sayıyor işte, şeker hastalığı bahane, masraf sevmiyor. Haklı da.
- +1 yıl
Masraf sevmeme değil lokma saymada değil ama sen anlamassın
- +1 yıl
İstesem alabilcek durumum var fazlasıyla eşimin düşünceli halinden bahsettim sadece
- +1 yıl
Bana da beleş başkasının kredi kartı verilse ben de alırım. Bedava hayat.
- +1 yıl
Başkasının değil kocamın kartı
- +1 yıl
Kocanın olunca başkasının olmuyor mu? Bakteri. Ben senin dışındaki birinden bahsediyorum. Pff, anlama kıtlığı var sizde.
- +1 yıl
Kanunende eşimin bütün malı benimdir ortak malımızdır yani o başkasının kartıda aslında benimde kartım oluyor
Sen Hamileyken ne haltlar yediğini bilseniz Bebeğe zarar gelmesin diye
03 Yorumla- +1 yıl
Ne yemiş
- +1 yıl
Bırak allasen ya ben hamileyken 2 güne bir yapıyorduk son 5 gün kalana kadar yaptık gayet sağlıklıda bebeğimiz oldu başka kadına gitmek için bahane aramayın gidesiniz varsa hadi ordan gidin
+1 yılBu tamamen kadının elinde
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden sadece kadının elinde?
+1 yıldaha çok yaklaştırması gerekmez mi
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Biri balina , biri kunduz nasil olacak 😳
Gizli Üye(25-29)+1 yıloluyor evet gerek kadinda ki hormonsal degisiklik olsun erkekte ki kadini begenmeme durumu olsun illa oluyo
00 Yorumlacanım erkekler uzaklaşıyor evet
02 Yorumla
Soran+1 yılSırf dış görünüşten dolayı mı
olan vardır ancak böyle bir şey olmaması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bence de sırf alınan kilodan dolayı araya soğukluk girmesi çok saçma geliyor bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru. Evlilik saçma bir şey.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. dogumdan sonra cinsellik azaliyor diye biliyorum.
00 YorumlaYoo ben zaman geçtikçe daha da fena oldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır aksine daha çok bağlar birbirine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yalan varsa da yanlış en çok ihtiyaç duyulan zaman
00 YorumlaEvet eşine eskisi kadar değer vermiyor kadın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Follos olunca zevk vermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde oluyor öyle bir durum iki tarafta da
00 Yorumla
+1 yılBelirli şeyler olduğu sürece soğukluk olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersine biz eşimle daha da yakınlaştık
01 Yorumla
Soran+1 yılAa ne güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir de olmayabilir de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz oluyo maalesef ama düzeliyo
00 YorumlaEvet ben sodum bır daha da ısınamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılAa neyden kaynaklıydı peki
Kadın olan yerden sorun eksik olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni dünyaya getiren de bi kadın ama :)
Soran+1 yılAhh o leylekler arzularına yenik düşmeseydi o gece..
evet doğru
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki sırf kilo alınıyor diye oluyor galiba
Sende durum ne oldu?
02 Yorumla
+1 yılyok be
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi