1.83 üm 1.70-172 altı kızlarla evlenirsen evladım Hobbit olmazmı aw o yüzden ne yapıyoruz yabancı kızlarla evleniyoruz evladımın eli yüzü düzgün olur boyu olur bu Türk maymunları da kendini nimetten saysın o boyla, ee ülkede o kadar Abaza erkekler varki onlar kaldırıyo bunların bi tarafını yoksa köydeki Mahmut abiye benziyor bütün kızlar (geneli) onlarda biliyor başka ülkeye gitseler yabancı erkekler tarafından suratlarına işenmicegini burada ne yapıuiyorlarsa yapıyorlar sonra vajna diktiriyorlar namusluyum ben Türk kızı namuslu diye enayi bi kocaya gidiyor özetleri bu hiçbir vasfı olmayan avel, maymun topluluğu
Bu arada bi maymun gelip yorum yapar diye yazıyorum onlarda sana mı bakçak tarzı. sarı saçlıyım ve Ruslara birebir benziyorum beni kendilerinden sanıyorlar onun için sıkıntı yok
Heh seni bekliyodum görüşüme yorum yaptım onu okusaydın bari Bugüne kadar birçok Rus kızla konuştum şu anda istesem yarına evlenirim hemde öyle böyle bi kızla degil tr de bi tane onun gibi bulamaZsın beni o Abaza erkeklerle karıştırma damacanaya kerkinen onları siz hak ediyorsunuz davul bile dengi dengine yallah
İçerdeki bastırılmış duyguların tek celsede yaşanacak olması ihtimali dolayısıyla tercih sebebi bence. Kucakta konfor arayışı. İnstagramda onun yarısı kadarım, işte kardeşim güçlü, beni duvardan duvara vuruyor paylaşımı yapma isteği. Gittikçe bizim insanlar farklı bir şeye evriliyor farkında mısınız? Özellikle de yıllarca bir şeyleri sürekli eleştirenler , eleştirdikleri şeye dönüştüler ve benim hayatım, ben böyleyim, bana karışamazsınız modundalar. Evet haklısın ama yıllarca sen niye karıştın bir sor kendine ama soramıyorsun değil mi? Neden sorasın ki?
Peki bu soruyu 1263838495050505... kere sormanın manası ne? 1.50leri salın lütfen bazılarımız istemiyor, o erkekler kendileri geliyor hatta boyun gayet normal kadin böyle olur diyorlar 😃 şu kadınları bırakın artık erkeğin eline hangi kız geçerse onu ister ve en makbulu o dur.
Şöyle ki toplumda eski zamanlardan gelen erkekler güçlüdür iridir uzundur dağ gibidir karısını korur algısı olduğu için evet hala bu algının devamı niteliğinde kızlar uzun erkekleri tercih ediyorlar. Bence de mühim bir kriter değil. Benden uzun olması yeterli benim için.
Haklısın,1,50 kadına 1,55-1,60 erkekyeterlidir, erkeklerin çoğu pipi boyu kısa olduğu için uzun kadını doyuramam diye düşünüyorlar ve kısa kadınla evleniyorlar, loşa tatlı kadınlar da var, koşa ile de evlenilebilir.
@Hissizkalpler Türk kadınlarının geneli güce tapar... belki dünya kadınları için de geçerlidir. Kendilerine kötü davranan, aşağılayan, ezen erkek tiplerini daha çok severler. Videoyu soruyorsan evet... bu şüşğo abinin kız arkadaşıyla bu tarz videlorı var. Bu kız nasıl canlı kalıyor hayret ediyorum. Ayucuk iki yüz kilo var. Tabii kadınların hepsi şişman seviyorlar demiyorum ama, erkek tarafından duvara yapıştırılmak hepsinin hayali...
Dizilerde vs. hep öyle (1.90/kaslı vs.) kişileri gösterip öyle bir algı oluşturuyorlar ve onu izleyen 1.50 arkadaşımız hayallere dalıyor ve kendine denk olanları beğenmiyor.
Bulamamak için seven insana hayatı zehir edebilmek için g*tünden element uydurcak ya kendi yarışı içerde kalmış aynaya bakmaz adama laf eder sidikilli kezbanlar Cumhuriyeti vatandaşları onlar bence
Pardonda sanane? İsteyen istediğinle evlenir sanane? Erkeklerin de çoğu minyon koca popolu kız seviyo hepsi kıvanç tatlıtuğ olduğu için mi? Hayır çünkü zevkler tartışılmaz isteyen istediğini ister kimse size hesap vermek zorunda değil.
Zoruma giden nokta Türk kadınlarını küçük görmeniz neymiş 150 boyu varmış Pardonda kadın boy ortalamamız 164 ve gayet iyi bir ortalama diger ülkelerin boy ortalamasına bakınca anlarsın. Ayrıca erkeklerde koca göbeğine kel kafasına bakmadan yok şöyle kız yok rus kızı diye ortada dolaşıyorlar ha tüm rus kızları da size hastaydı zaten ananıza rus kızıydı rus kızı istiyorsunuz. Ben hiçbir zaman kendi milletini kendi kadınını kendi erkeğini bu kadar yerin dibine sokan bir millet daha görmedim. Yazık gerçekten.
@Limansisler1 pardon? Ahahahahhaaj Erkek boy ortalaması 185 üstü ha ahahaha gülmekten koptum Git Bi araştır erkek boy ortalaması 175 Ya vallahi gülmekten koptum😂😂😂
@Limansisler1 "Yalnız kadınların boy ortalaması 164 ken erkeklerin boy ortalaması 185 olan bir insan ırkı dünya üzerine hiç gelmedi. Haberin olsun 🙄" Yazdığın şeyi oku da gel
Okudum. Türkçe anadilin olduğuna emin misin? Kadınların boy ortalaması 165 ken erkeklerin boy ortalaması 185 olamaz. Çünkü genler hem kadından hem erkekden geliyor. Böyle bir insan ırkı ne şu an nede geçmişte olmuştur diyorum.
@Limansisler1 ha ayrıca şunu da söylim nasıl ki her erkek 185-190 olamıyorsa her kadında koca popolu uzun boylu 90-60-90 olamıyor Yani neymiş kimse kusursuz değilmiş nasıl ki koca göbekli kısa keller seksi hatun istiyorsa Bazı tipsiz kızlarda kendinden iyisini isteyebilyor.
@Limansisler1 ha bana soracak olursan ben de onlardan nefret ediyorum ama kadınları 150 diye küçük görmeniz aşırı zoruma gidiyor Çünki insan kendi ırkını bu kadar yerin dibine sokmamalı
Buradaki kadınların %50 si 170 erkekleri adam yerine koymaz. Hatta 170 boyundakilere erkek denir mi gibi sorularda var. 150 kadının karşılığı 163 erkek. İstersen 163 erkek hakkında ne düşünürsünüz diye soru sorda kadınlardan gelen hakaretleri gör.
@Limansisler1 buradakilere sen ne bakıyorsun sorsan hepsi hollywood yıldızı erkeğide kadınıda ama gerçek hayatta hepsi kendi dengi biriyle evleniyor burada hayallerini yaşıyorlar sadece. Banerkeklerde bakıyosun 160 boylarıyla 150 lik kızlara idda kuponu gibi diyorlar Tiplerine bakmadan neler neler istiyorlar ama işte Hepsi kendi dengi biriyle evleniyor sonunda Mesela benim boyum 168 bana 180 lik biri yeter ama kader kısmet belki 170 lik biri de olabilir Bilemem.
@Limansisler1 bak kızında boyu 170 miş ama yinede tutumu yanlış Diyorum ya buradakiler sonunda kendi gibisiyle evleniyor sadece burada egolarını tatmin ediyorlar.
İki cinste böyle. Bir kadının kendine göre uzun erkek istemesi problem değil. Bu ülkede nerdeyse her kadının uzun erkek istemesi problem. Öyle bir arz yok. Bir uzun erkeği 3-4 kadın paylaşırız diyorsanız bilememde sayısal olarak tutmuyor bu oran. Ayrıca mantıkende tutmaz. Çünkü kadınların boy ortalaması ile erkeklerin boy ortalaması arasında bir düzen var. Kadınlar uzamadan erkekler uzayamaz. Olay buyüzden oldukça mantıksız.
@Limansisler1 kesinlikle çok doğru Her ülkede kadın erkek boy arasında 10-13 cm var yani bir oran var Ama iki cinsimiz de böyle Erkeklere sorsan poposu büyük olmayanı uzun olmayanı kadından saymaz Ama düşün Bi nasıl tüm kadınlar uzun ve 90-60-90 olabilir? Yani bu mümkün değil Herkes kendi dengiyle bu kadar basit.
Bende yabancı sanmıştım seni ya ☺️ Doğru ırk olarak Türk değilsin ama Türkiye vatandaşısin sonuçta Türk Kürt aynı benim gözümde yüzlerce yıldır aynı toprağı paylaşan akraba topluluklarız sonuçta
çünkü erkeklerin yüzü genel olarak çirkin. bari boyu uzun olsun diyorlar. mesel ben 170 im şuana kadar 185 sevgilim bile oldu 😅 zorluk çekmiyorum boy konusunda
Her kız boyuna uyan erkeği isteyebilir ben şahsen 166 boyundayım 180 erkek ideal bana zaten 10 cm topuklu giysem 180 oluyom nerdeyse 😂 yani yanında topuklu giydiğimde bile benden uzun durmalı yoksa yakışmayız ki
Ama erkeğin topuklu giymediği ortamda kadının topuklu giydiğini varsayarsak. 20 cm topuklu giyip 2 metre olmam gerekiyor. Bence şöyle yapalım , bir anlaşma yapalım kadınlar topuklu giymesin. Erkekler de 10 cm topuklu giysin. Herkes herkesle sevgili olabilir. Mesela sen 166 da kalırken ben "neredeyse" 190 oluyorum. Bu durumda senin yanında çok uzun kalırım. Böylece uzun boy fantazinizde tatmin olur ve çok mutlu olursunuz.
İyi de zaten uzun boy erkekte olması gereken bir özellik testosteron hormonunun temsili ostrojenin temsili ise büyük kalça göğüs ince bel Yani olması gereken bir şey
@ProfDrAbuzerKomurcu Tuvalette sıçarken kız whatsapp gurubundaki neandertal arkadaşı böyle bir bilgi attı ortaya. Oda hemen hafızasına attı. Testesteron kıllanma üzerine oldukça etkilidir. Aradığınız bu ise şempanzeden hallice erkekleri tercih etmenizi öneririm. 👍🏻
@ProfDrAbuzerKomurcu "Tuvalette sıçarken kız whatsapp gurubundaki neandertal arkadaşı böyle bir bilgi attı ortaya. Oda hemen hafızasına attı." Bu kısmı size yazdım, yanlış anlamayın.