Bir sürü görsele maruz kaldım ararken hepsi sizin için :/
Ayaklara ilgi duyan erkekler aşırı itici değil mi?
Bir sürü görsele maruz kaldım ararken hepsi sizin için :/

Ayaklara neden ilgi duyulur bilemiyorum. Çok büyük olmadığı ve görselde sıkıntı olmadığı sürece irdelenmemeli. Diğer türlü ayak bu ya. O kadar saat ayakkabı giyiyorsun ve ona ilgi duyuyorsun çok kötü bir şey benim için.
Sadece Türk kızlarına göre itici. Ayrıca ayak seviyoruz diye köle olmak istiyoruz anlamına da gelmiyor. Burada herkes ilgi duymuyorum yazmış da dünya genelindeki ayak fetişisti erkek sayısından haberleri yok. Kimi kandırıyorsunuz beyler 😂 Senin soruna gelecek olursak bence iğrenç bir şey değil. Bizim ülkemiz de cinselliği kadınlar sadece vajinal seksten ibaret sanıyorlar hiç fantaziden anlayan kadın yok. Yabancı ülkelere gidin bir bakın adamlar doya doya seks yaşıyorlar ama bizim ülkede hala Oral Seksten iğrenenleriniz var ayak fetişi bile anormal geliyor.
O değilde el ayak bakımı olan bi kadın zaten kendisinin ne kadar bakımlı ve temiz olduğunun göstergesi gibi geliyor olabilir
Mesela ağız yapısı sağlıklı bakımlı dişler bunlarda el ayak bakımı kadar önemlidir dişlerede çok dikkat edilir güzel dişlere düşen bile oluyor mesela
Bu görsellikler daha çok kadınsılığı vurguladığı için daha çekici gelebiliyor normal olan bu
Bazıları bölgesel yerlere bağımlı onlar başka zaten sjsj
Cevap
77Cevap
El ve ayak güzel olabilir de ilgi duymam
Etinden sütünden kemiğinden derisinden ne varsa yararlanıyor şu erkek milleti 😂
😂😂
Abi niye bu kadar kötülediniz bu durumu herkesin arzuları ilgileri var zaten. Siz de ayağa değil başka bir şeye takıksınızdır mesela. Bence iğrenç değil normal bir şey.
Böyle bunu ilginç bulan kişilerin bir kısmı bir sürü sapıklık sapkınlık abazalık peşinde koşuyor buna gelip iğrenç diyor o dediğim bazıları. Cidden anlamsız adam eşini başkasıyla izliyor ama ayak ilgisine öpmeye iğrenç diyor. Nasıl bir akılsa bu anlamıyorum. Yani kadının mesela omzunu elini göbeğini belini bacağını öpüyorsun ayağına gelince mi iğrenç oluyor. Cidden cahil bunlar. Ayak zaten cinsel organın yanında yer alıyor beyinde.
ayaklara ilgi olabiliyor ben yadırgamıyorum fotoğrafı görünce ayakların senin zannettim bende güzelmiş diyecektim burada olay ayakların şekli biçimi güzel olacak ve bakımlı olacaklar diğer türlü zaten sevmiyorlar çirkin olursa zaten bizim Türkiye de güzel ayaklı kadın sayısı çok yok
Ayak fetişiyim ama ayakdan çok kadın ayakkabılarına ilgi duyuyorum
Neden iğrenç diyorsunuz ki gayleri lezbiyenleri destekliyorsunuz fetişistlere neden kin ve öfke besliyorsunuz anlamadım?
Fetişist biri asla birine tecavüz etmez zarar vermez bu kin ve öfke neden?
yani küçüklükten beri gelen bi fetiş bu yadırgamayın bizi :( resimdeki gibi değil de böyle beyaz-pembe ayaklar daha çok ilgimi çekiyor ısırasım geliyor dişlerim bi tuhaf oluyor özür dilerim safgjhdsgk
https://www.instagram.com/p/CRZq2jfJDWD/
Eşimin ayaklarıma ilgi duyması ve etkilenmesi hoşuma gidiyor. Bazen eğlenceli bile olabiliyor. Evli olduğumuz için olsa gerek bu durum. Başka bir erkeğin ayaklarından etkilenmesi itici bir durum olur.
Ne alakası var vucudun bir parçası değil mi? Ayak vajina ile yan yana beyinde bunu biliyor musun? Bilmiyorsun muhtemelen ayak yalama işine laf atanların çoğu nice sapkınlık peşindeler yok eşini paylaşmaktır sidik yemektir falan buna laf atıyorlar
Türkiyede fetişizmin neden gelişmediği yorumlardan belli oluyor. Feministliği, eşcinselliği, ateistliği, translığı ve daha bir çok şeyi kabul edip saygı duydunuz. Bir tek fetişizmi sığdıramadınız beyinlerinize.
bacım
görseldeki ayakları kouyp adamların kaldırıyorsun sonra kalkanlarada ayy çok itici diyorsun ...
Ayakçı değilim fakat ince ayak bileği, ince uzun boyun ve hokka buruna bakarım. Ayrıca sen ayağını niçin koydun soruya, teşhir?
Ayak fetişhi değilim ama sevgilimin ayaklarına ömür boyu ilgi duyabilirim.
İnsanların zevklerin ve tercihlerine saygı duymayı öğrendiğimizde, o zaman medeni bir toplum olabiliriz.
Ayaklara ilgi duyup duymaması önemli değil. Erkekler bana hep itici gelmiştir.
İyi ki varsınız kızlar 🌷 :))
😂😂
Herkesin farklı uzuvlara zaafı olabilir ama bazıları suyunu çıkarıyor
Guzell el ve ayaklara bende hayranim ama öpmek emmek nedir ya 🤮🤮🤮
Ya ne alakası var? Birde sapkın kişiler çıkıp ayak yalamak sapıklık diyor ya bitiyorum. Vücudun bir parçası değil mi? Neden itici olsun ayrıca bakımda yapılabiliyor
Aklıma bu sahne geldi😅😅
Ben bakimli ayaklari severim ama ayaklara karsi bir fantazim yoktur o kadar guzel şeyler dururken ayak yalamak nedeir pes Böööö Iğrenç🙄🙄🤮🤮🤮🤢🤢
Kadının onca güzel yerinden ayakta durmak için kullandığı uzvuna ilgi duymak ciddi hastalıktır ve kadına hakarettir.
Resimdeki ayagi cekici buluyorsa kesin itici bir erkekdir o ney ölye yaprak sarmasi gibi ayak parmagi :)
Görsele koydun şimdi "offf ne güzel ayak "deyip bitenler olacak bak
Ayaklara, ellere ilgisi olan erkek aslında detaycıdır. İğrençlesmeden ilgilenen ise kadını gayet mutlu eder. Ama zihinlerde "ayak" denilince iğrenç şeyler beliriyor, neler kaçırdıklarını bilmeden :)
Son yıllarda ayaklara olan ilgi arttı. Ya da açığa vurmaya başladılar.
Fazlaca itici.
Dövme güzel yerde güzel duruyor ojeler kötü görünüyor
Ufff sen ne diyorsun bayılrım beyaz tenli kemikli ojeli bir ayak olacak semsert olurum
Ayak fetişinden nefret ederim mide bulandırıcı buluyorum.
Herkesin bir zevki var beğenisi var neden itici olsunlar ki senin ayaklarına mı ilgi duyuyorlar :)
itici ayağıma ilgisi olan birisi olsa ondan soğurum
Kadınların geçeceği bilmek için kadınlara
Gerekir.
sadece ayaklara, sadece ellere, sadece memelere gibi tek bir noktaya odaklanmak çok saçma. komple güzel kadın
Ayaklara ilgi duyanda var ayakları yalayanda ayaklardan tatmin olan kadında zevk olan kadında var
Ne yapacaksın insanın içindeki sapik dürtüsü varsa elden bir şey gelmez:) not: ben değilim:))
ben ayak görmeye bile dayanamıyorum bunlar nasıl fetişi oluyor ya
Pis ayaklarinin fotosunu çekip koyanlar kadar iğrenç olamazlar
SPAM'cılar 😃 Cinselligi ayak el va fetiş ile bağdaştırmak iğrenç bence de
Offf ayaklara bak birden ayak fetişçisi olası geldi içimden 😂
cennet annelerin ayaginin altindaysa o ayaklara kurban olunur
Görsel için yalarım diyenler oldu mu :)
Benim için ayak işte altı üstü
Zevkler ve renkler tartışılmaz ayaklar bana çıplak hatun görmekten daha çok çekici geliyor ve daha çok tahrik ediyor.
Neden itici olsun kadının her yeri sevilesi ayakta bunlardan birisi
Özellikle resimde olduğu gibi bakım ise çok hoş
dövme detayıda güzelmiş
e seninkini görsem
ayaklara neden ilgi duyulur ben anlamıyorum... her türlü fetiş bana garip geliyor...
Kadınımın herşeyine ilgi duyarım ama boqunu çıkartmanın da bir mantığı yok. Fetiş haline getirmeye ne gerek var
Ben ayaklara ilgi duyan bütün herkesten yegâne nefret ediyorum nefffreeeeett!
Nefretci başııı
Gorseldeki gibi bi ayak olursa saatlerce izlenebilir 🤣
Yani ilgi duymam ama bakımlı olanlar kadını güzel gösterir tamam lar
Ayaklara ilgi nedir ya okadar yer varken ayak insan onunla tuvalete falan basıyor
Kesinlikle çok itici.. Bana çok acizlermis gibi geliyor.
Kadınların kıllı erkek fantezisinden daha iğrenç değildir herhalde.
Yo ben mesela sevgilim işten çıkınca kaç kere kokladım midesiz diyebilirsin ama
Hayır tabiki agresif ben çok seviyore
Bencede ilginc ama seven oluyo iste
Kemik bulsun onu bile emcükler bunlar
Bnce iğrenç bsi ya sevmiyorum
Karaktere değil de ayağa düşen de ne bileyim.
Ay evet ya. Ben ayağa bakamam bile.
Abartmadıgı sürece hayır
Ayak ne abi ya 🤣🤣
İtici...
Bir kadının gözlerinin içi dururken
ayak bacak bel önemlı ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?