Farklı amaçları olan erkek sadece bedenine odaklanır ve evet kalcana da çok önem verir. Seven erkek için hiç önemli değildir kalcan memen yüzün. Kalbin ve beyninle ilgilenecektir çünkü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kalça erkeğin cinsel olarak arzulamasında çok etkilidir
Kalçaya değilde zeki kadına önem verirsin her şeyin fizikten ibaret olmadığını anlarsın yani gençlik yılları bittiği zaman erkekler ruh a kalbe önem veriyor biraz klişe ama gerçek bu şu an hormonların etkinindesiniz bir cogunuz
@kendalliste_ bunu 20 yaşında birimi söylüyo ayrıca hormon etkisinde felan değilim basit bir soru soruldu kızları değil kalçayı sevdiğimizi söyledim yani kalçası için birini sevmiceğimizi anlatmak istedim çünkü kalçayı zaten severiz kızı sevmeye gerek yok bunu anlıyabileceğini düşünmekte benim hatam haklısın, ama bidada senden 14 yaş büyük birine yok hormanlarınla düşünüyosun anlamında cümleler kullanma, ben senin hayal ettiklerini rica etmiş tadına bakıp iade etmiş biriyim sen daha yolun başındasın bilip bilmeden çok bişmişlik yapma😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
elmalı kurabiyeyi hakkıyla yapan bir kızı kalçası güzel kızdan daha çok sevecek erkekler var. inan.
İkisi var bende
sana taparlar o halde :P
İnşallah😅
Kadını kadın yapan yegane unsur, başka neye önem verecekti, kirpik diplerine falan mı?
Güzel yemek yapması da olabilir
Onlar karakteristik manevi şeyler, fiziksel görünümden söz ediyorum
O sevgi olmaz. Arzu olur. Bir kadını sadece kalçası yüzünden arzular mısın diye sorarsan evet o olabilir.
Sırf kalçası güzel diye aşık olan erkek her beğendiği kalçanın peşinden gider..
Belli bir yasa gelmiş hayatı yarılamış insanın düşüncesi çok daha bilinçli oluyor gerçekten
@kendalliste_ tecrübe konuşuyor.. 😃
Sadece beni elestirenlerinkine bakıyorum vay be ne goot diye egosu iniyorda oraları inmiyor karşımda
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı...
Beloved Mary Bobery' nin kalçasına bayılıyorum. Kocaman. Keşke altındaki sıska polis kız ben olsaydım...
Kalça aşırı büyük ya da aşrı küçük değilse. Dikkat çekici olur. Alımlılık kadar.
Verse ne vermese ne biraz beyninize yatırım yapın nedir bu beden pazarlama
Evet önem veriyoruz ama kalça için de sevilmez o sadece cinsel dürtüleridir
Seni bana sevdiren, kalçalarının hayata bakışı dersek sevgilimize... nasıl olur?😁😁🙄🙄🙈
Değişir latin amerikada yaşamıyoruz şart konulmaması lazım 😃
Erkek için değişir mesela ben severim ama çok büyük olmaması ile
Kalcasi guzel diye kimseyi sevmez ama kalcaya onem verir
onun katkısı büyükte devamlılık için iç özellikler gerekiyor :D
eski bir Çin atasözü derki.."yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı"
Ben memeciyim abi.. Portakal gibi olacak.
Ayrıca, kadınlarından erkeklerin direk kalçasına önem verdiğini biliyoruz..
O bi kere sevgi değil arzudur. Sevgi bambaşka ve tarifi olmayan yürektendir
Nasıl bri sevgi doğru sevgidir
Görecelidir bir bakıma
Mesela
@oski35 Sadakatle bağlanma, çıkarsız ama bir o kadar da dengeli bir duygu
Hiç bağlandınmı
@oski35 Bir erkeğe asla bağlanmadım. Anneme duyduğum sevgi bambaşka gerisi fıs geliyor
Eşine de zamamla bsğjanordınu
Farklı amaçları olan erkek sadece bedenine odaklanır ve evet kalcana da çok önem verir. Seven erkek için hiç önemli değildir kalcan memen yüzün. Kalbin ve beyninle ilgilenecektir çünkü
Kalça erkeğin cinsel olarak arzulamasında çok etkilidir
Çok sevmek değilde kriter olabilir ama ben şahsen genel vücut yapısına bakarım büyükmüş küçükmüş takılmam
Erkekler herkesin kalçasına önem verir kişiye özel değil. Bir önemi yok yani
Bazıları arkadan çok güzel görünüyor sanırım erkeklerin seksilik ölçütü kalca
Sevgi bedensel olmaz o başka şeyin sevgisidir😬
Amacı onu zikmek ise evet 😂
Peki ilk bakışta ona ne gözle bakılır?
Bilmem kalçası güzel diye onla sevgili arkadaş olan birinden hayır gelmez
Haklısın
Nerden sen bu konuya vardın erkek sana götın güzel miş mi dedi ne dedi
Ben aslında ilk görüşteki düşünceleri merak ettim
Anladım demek sence senin gtün güzel sana göre 😂 a ama bu düşüncen saçma da neyse
Çe eeee qn
Beş parmağın beşi bir değilki
Huyunu sevdiğin bi kızın kalçası güzelse senin için bişeyi değiştirmez mi ne bileyim çok kıskanırmısın onu daha çok arzularmısın mesela
Seven insan için pek bir şey fark etmez
Peki onu ilk bakışta seks objesi olarak mı görürler
Başına göre değişir kişinin
diğer erkekleri bilmem ama ben kalça düşkünüyüm
Kızı bilmemde kalçasını seveceği kesin.
Sevmek ne kelime? Taparlar.
Ben çok severim ve ilgiyle bakarım
Alemsin valla çok güldüm 😊😊
Aşk anlamında sevmez niyeti belli olur.
Veririm tabi büyük Meme de olmalı
Yok artık bence alakasiz
Sevme derken kızı değil kalçayı seviyoruz biz
40 yaşından sonra düşüncen değişir emin ol
@kendalliste_ 6 yıl kaldı ama merak ettim niye 40 ya da kalça sevmenin neresi kötü
Kalçaya değilde zeki kadına önem verirsin her şeyin fizikten ibaret olmadığını anlarsın yani gençlik yılları bittiği zaman erkekler ruh a kalbe önem veriyor biraz klişe ama gerçek bu şu an hormonların etkinindesiniz bir cogunuz
@kendalliste_ bunu 20 yaşında birimi söylüyo ayrıca hormon etkisinde felan değilim basit bir soru soruldu kızları değil kalçayı sevdiğimizi söyledim yani kalçası için birini sevmiceğimizi anlatmak istedim çünkü kalçayı zaten severiz kızı sevmeye gerek yok bunu anlıyabileceğini düşünmekte benim hatam haklısın, ama bidada senden 14 yaş büyük birine yok hormanlarınla düşünüyosun anlamında cümleler kullanma, ben senin hayal ettiklerini rica etmiş tadına bakıp iade etmiş biriyim sen daha yolun başındasın bilip bilmeden çok bişmişlik yapma😉
20 yaşında olduğumu kim söyledi şu yasa takılmayın ayrıca yaşım sana yakın bu yüzden söylüyorum bunu yanlış anlama az fark var arada
@kendalliste_ anladım ama sen benim anlatmak istediğimi anladınmı peki🙂
Delimisiniz kesinlikle
Evet önceliğimiz g. t
Ben çok önem vermiyorum.
bazı kadınlar seviliyor ya
Meminto g0t kuku bacak bunlar önemli şeyler ;)
Önemli dolgun yuvarlak olması 😋
Yemekte salça hanımefendide kalça demişler 😎
kalçası güzel diye mastürbasyon yapabilir
Moral bozma
gerçekler acıdır
ama benim ilgi alanım da değil kalçalar
Değilse neden öyle dedin
sadece kalçası güzel diye bir kızı seven kişinin amacının ne olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek
Kalbi dolgun olsun 🙈
Çok sevmesede çok giber
evet
Sanırım evet baya önem veriyorlar
Kalça çok önemli olmazsa olmazdirki
Kalça için sevmiyoruz ama sadece güzel kalça çekicidir okadar
Bazısına bakmaya doyulmuyor.
Sevebilir
Evet sevebilir
Neden
Öyle erkekler var da önemsemeyen de çok
Verirler.