Sevgilim ilişki başlarında aslında çok normaldi yani flört dönemindeyken hiçbir zaman kısıtlamam, ne giyiyor karışmam saygı duyarım yakışırsa giyebilir diyordu. Ama zaman geçti artık kısa, dar, açık giyinmeme kıyafetlerime karışır oldu. Yolda yürürken , kafede, avm de bana bakanlar olunca sinir oluyorum diyor. Geçen gün buluştuğumuz da biraz dar açık bir elbise giydim diye yol da benimle tartıştı bağırdı ben sana kaç kere demedim mi böyle kıyafetler giyemezsin dedi ve beni taksiyle eve yolladı. Onu seviyorum ama bu davranışları beni deli ediyor resmen. Bunu acaba değiştirebilir miyim ama konuşarak da olmuyor nasıl bir tavsiye verirsiniz bana uyguladığınız sonuç aldığınız yöntemler var mı?
Seninle sevgili olabilmek için, seni de kendine çekmek için baştan kıskançlığını gizlemiş. Madem hep giyim tarzın buydu, baştan tepki gösterseymiş, o zaman da sen kısıtlandığın için uzak duracaktın. Taktik yapmış, işe yaramış ama gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Güvenilir biri değil, çünkü sana karşı açık ve dürüst değil. Değiştiremezsin, zaten buymuş adam. Ya kısıtlamasını kabul edeceksin, ya da ayrılacaksın. Kıskançlığı, senin güzel, alımlı bir kadın olman karşısında onun özgüvensizliği ve seni başkasına kaptırma kaygısı. Yani "bir yerin açıldı, başkası gördü vay namus elden gitti" kaygısı değil. Akıllı adam, güzel bir kadın yanındayken "herkesin ilgisi onun üzerinde ama o benim kolumda" diye düşünür ve bundan mutlu olur. Herkesin gözünü bağlayacak halimiz yok sokakta.
Güzelliğin normalde başına bela olmaz ama bunun gibi biriyle sevgili olduğunda güzel olmaktan neredeyse pişmanlık duyarsın, sanki kendin seçmişsin gibi
Resmine bakınca tüm vücuduna bakıldığında büyük ihtimal gerçekten Vahşi’çekici bir bayansın kesin. O erkek sevgilin çıldırması kızması ve sana açık giyinmemeni söylemesinin sebeplerini aşağıda belirtticeğim. Türkiye’de yaşayan çoğu erkek nedense kadınları yatağa atmak için saygısız bir şekilde öküz gibi bakarlar ısrarcı rica çıkma teklif ederler hayır kabul etmezler sevgilin var yok dinlemezler evlisin değilsin onlar için önemsizdir bu gibi nedenlerden dolayı erkek arkadaşının çıldırması doğal çünkü sen ne kadar saf bir şekilde sevgilin için süslensen devi püslen sen de bu dışarıda toplum içinde dediğim gibi sorunlara yol açıyor. Türk erkeklerinin çoğunun sapık olması ya da şiddete uyumlu ya da kadına saygısızlıkları senin kabahatin değil o yüzden bir şekilde çekici ve yırtıcı olmak istiyorsan bunu dört duvar arasında sevgiline yapacaksın orada istediğin gibi Vahşi’yi olabilirsin.
Degişmez.. Ürünü pazarlarken herkes dogru davranmıyor.. Mamulun bozuk oldugunu zamanla kullandıkça anlıyorsun.. Seni sen olarak kabul wdecwfibia öyleyen hiçkimse maalesef ilişki sonrasında öyle davranmıyor ve içindeki asıl kişiliği ortaya koymaya başlıyor.. Bunada sevgi diyor seviyorum diyor.. Oysa sevgi karşındaki hata kusur ya da yanlış dedigin şeylerde bile yanında oldugunda başlıyor.. Sana uymuyorsa en baştan kendini pazarlarken böyle sunma degil mi.. Ama olmaz :).. Amaç ugruna kişiliğini yere bırakması gerekir amaca ulaşıldıgındaysa artık bir önemi yoktur karşı daki bireyin artık sadece sen varsın dır:)) Üzücü ama yapa, ak bir şey yok mal bu işte :)
Aşk denilen hastalık tedavi edilemiyor. Önceleri o duygu olmadığı için kıskanmayı bilmiyormuş. Şimdi sana fena tutkun demekki başkalarının sana gözleri ile tecavüz etmesini ve seninde onlara cömert davranmanı hazmedemiyor...
Şöyle düşünmeyi dene biraz zihin cimnastiği yapalım. Açık bir kıyafet giydiğinde insanların gözleri ile yermişçesine sana bakmaları sana tam olarak ne hissettiriyor, nasıl hissettiriyor?
konuşuyorum dedim zaten ben önceden de böyle biriydim sen biliyordun bunu ama dediği o dönemlerde bu kadar seveceğimi aşık olacağımı bağlanacağımı düşünmedim ve bunun yanında ortalama bir tip olmaman güzel olman etkili dedi