Bu erkeklerden hayır gelmez yalancı ve çapkınlar, bu kızlardan hayır gelmez dedikoducu ve çok tripliler çekilmez deyip kendi cinsinizden anlaştığınız biri ile evlenmek ister miydiniz?
Kadın olsaydım kendi cinsimle evlenirdim... zayıf olsaydım tombul bir hatunla, tombul olsaydım zayıf bir hatunla evlenirdim ama Sapın tekiyle nasıl evleneyim... Erkek erkeğe... böğğğğğğğk. Aynaya bakınca kendimden bile tiksiniyorum ben yav... kadınlar öyle mi... tombulu ayrı güzel... zayıfı ayrı güzel... tabii ki genç ise...
şu iki kadından alttaki ya da üstteki olmayı isterdim örneğin...
Çüşşş... Yokkk artıkkk... Daha neler. Başımıza taş yağar sonra. Allah muhafaza. Ben kendi cinsime ilgi duymuyorum ama tam tersine 2-3 tane beğendiğim, bana ve benim karakterime çok uygun, iyi huylu , uyumlu, uysal, itaatkar, fiziği düzgün, geçim ehli kadın ile evlenmek isterdim yani.
Dünyada tek erkek kalmasa bile karşı cinsi partner olarak düşünmem. Heteroseksülim ve birazda homofobik olabilirim, ben onlara anlayışlı olmaya çalıştıkça tacize varan tutumları karşı cinsi aratmıyor. Cidden hem cinsin tacizi cidden daha iğrenç...
Bir kıza hemcinsime deli gibi aşıktım. Yakindik açıldım reddedildim 7-8 ay peşinde koştum. Onla başka ülkeye kaçıp evlat edinip yaşlanmayı düşünüyordum ben. Ama geriye sadece kalp kırıklığı kaldi.
Dedikoducu ve çok tripli değilim bir kere. Ama erkekler cidden yalancı ve çapkın. Kendi cinsim ile evlenmek isterdim tabi düzgün ve beni sevecek biri ile.