Soru gayet kısa açık ve yukarıda baylar bayanlar düşünceleriniz tecrübeleriniz nedir merak ettim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
aşk var sanıyorlar. her şey her zmn rüya gibi gidecek zannediyorlar. yav yok öyle bir şey. uyduruyorlar birilerinin poh yemesi işte. evlilik aşkı öldürmüyor evliliği benciller öldürüyor
Çok haklısınız evet. İnsanlar hep bencil
Onu yasamadan anlayamayiz ama cevremde gorduklerime bakiyorum ve sunu soyluyorum evlilik aski bitirir
Çok mu erken evlendiler?
Erken evlenende gordum gec evlenende
Kendi ailem basta olmak uzere gordugum tum aileler ayni
Ve aldatmalar var
Belki secim hatalaridir.
Annemin yerinde olsam babamla babamin yerinde annemle evlenmezdim asla. Ve beni o kadar kotu etkilediler ki evlenme planim hayalim hic olmadi
Ya kusura bakma lütfen :( üzülme hiç umarım hayatında her şey çok çok güzel olur senin için :)
Cok sag ol daha anlatmadiklarim varda anlatmiyim zaten senin de tadin kacmasin iyice
Uzulmuyorum sonucta onlarin hayat onlarin hayati.
Seni üzmüş ama
Cok akillisin😂
Aşk yoktur. Sevgi, saygı, güven vardır. Bunlar olursa evlilik kolay kolay bitmez.
Sevgi saygı zamanla yok olunca boşanmalar da kaçınılmaz oluyormuş 🤷🏻♀️
Aşk diye bir şey yoktur kel ilacı olsa kafaya sürer yani
Yaşayanlar var :/
hani göster ben görmedim hiç
Bende görmedim maalesef yaşayan göstersin çabuuuuk :D
plaka neresi :D
34 maalesef :D
uzağız ya :D
Söyleseydin bi :D
burası uzayacak yolla bana normalden söylerim :D
Tabi … cicim ayları diye bir şey var. Maximal 6 ay. Sonra başlar kavgalar
2 senede aşk diye bişey kalmaz o zaman
6 Ay dedim :)
6 ay da çok kısa ama ya
Gerçek bu !!
Çok severek evlendim 2. Aydan bildiriyorum hala çok seviyorum ama hiç tartışmayan biz hergün tartışır olduk. Uyuyamadım huzursuzluğumdan şuanda
Aga bee
Ayy kusura bakmayın bu soru sizi daha çok rahatsız etmiştir :( lütfen üzmeyin kendinizi 🙏🏻🥺
Yok estağfurullah ama bitmiyor aşk. Sadece insanlar değişiyor bu da karşı tarafı hayal kırıklığına uğratıyor. Özensizlik başlayınca sevgide bitti sanılıyor
Çok doğru söylediniz davranışlardan dolayı insanlar sevgi bitti sanıyor bi süre sonra evliliği de bitiriyorlar
Aynen öyle yanlış anlaşılmalar kendini ifade edememeler kalp kırmalar ağır konuşmalar derken ilişki yıpranıyor şimdiden bu haldeyiz asla beklemezdim bunları yaşayacağımı
Ee nasıl olcak peki biz evlenmeyelimmi nasıl olsa sevgi bitcek degiscez Hee napalm biz buna bi çözüm bulun beni duyun sayın İngiltere kraliyet ailesi biri beni duysun yovvvvv
Umarım aranızdaki bütün sorunlar çözülür ve hep çok mutlu olursunuz tüm samimiyetimle söylüyorum. Sizi bu saate kadar rahatsız edip uyutmayan o sıkıntılar en kısa zamanda yok olur umarım 🙏🏻😊
Çok teşekkür ederim ama öyle sebebi büyük şeyler değil çok şükür. Huzur mu batıyor şeytan mı dürtüyor nazar mı değiyor bilmiyorum. Artık eskisi kadar sevmiyor ilgisiz diye kafamda kuruyorum sürekli
Nazar olabilir gerçekten dikkat edin lütfen
Severse hiç bitmez o benim mesela ben aşık olduğum kadınla evlenmek istiyorum ama öyle birisi çıkar mı bilmiyorum çıkarsa onu çok çok çok severim bırakmam kdmxf
Herkes böyle diyor ama evlenince o cicim aylarından sonra aşk yok diyorlar :D
Ben herkes değilim ama benim görüşüm bu umarım o güzel beni bulur ama o kızin beni bulacağını yok sanmıyorum hiç bile
İnşallah her şey gönlünüzce olur :) çok çok mutlu olun
Olamadım hiç kdmxmdg
Bende istiyorum böyle bi ilişki ama bende bulamıyorum. Aşk yanlış insanların elinde maalesef ksmxskns
Herkes kötü olmuş be çıkarcı menfaat ilişki kötüler sizi kdmxf
Aynen valla öyle ya
Evlendikten sonra 4 senesi var aşkın ömrünün
2 sene bile çokmuş :D 4 seneye kalsa yine iyi
Evet o yüzden evlenmiyoruz
🤭🤣
Benim de yaş 22 aynı yaşta aynı düşüncede birisini görünce seviniyorum :D bekarlık sultanlıktır demişler çok doğru demişler 😂😂
Daha çok vaktimiz var bekarlığa dewamkee hahahha
Arkadaşlarım evli çocuklu ve hepsi pişman :D
Ay bende bu yaz varya evlendirmediğin kalmadı bu ayın 13 ünde de cocukluk arkadaşımuın kınasıyla düğünü var
🤣🤣 Lise arkadaşlarımdan da evlenip çocuk yapan var
Ama yok gaza gelmicem 🤭
Ayy sizinle başka bi yerden konuşabilir miyiz sorun olmazsa. Konusu açıldı şimdi anlatasım geldi :D
Gel gel
Ben mesaj atamıyorum yalnız xper yetersiz diyor
Ben attım
Bitmiyor. Bitiriliyor
Nasıl yani neden?
Bunaltıyor eşler birbirini. Kişi kendi içinde huzuru bulmadan evlenmemeli bence.
Çok haklısınız. Kendi olgunlaşmadan kendini tanıyamadan böyle bi sorumluluk altına girmeleri doğru değil
Sonuö hüsran oluyor işte. Sen neden sordun bu soruyu.
Bi çok arkadaşım evlendi çocukları da oldu bugün yine birisiyle görüntülü konuşuyordum aklın varsa geç evlen baba evi çok güzel falan dedi işte aklıma takıldı :)
Haklı kendince ama gençler de evlenmek istiyor işte ona da lafım yok :) kimle konuştun sen
Arkadaşımla :) iki sene oluyor onun da evlendiği baya pişman ama :) çok tatlı bi kızı da var
Aah ah :) neden pişmanmış?
Bilmiyorum sordum ama evlilik zor falan diyip kestirip attı fazla özele inip saygısızlık etmek istemedim bende. Had bilirim :D
Koz mı arkadaşın. Bence soe konulmak ister oda eminim. Hafiften sor o dökülür zaten.
Evet kız
Kız sa snlstmayabilir :)
Anlatmasın zaten özeli sonuçta. Böylesi daha iyi :D
Haha. Yok karşı cins olunca anlatırlar.
Hahahha bilemiyorum o kadarını
Ben biliyorum
Üstad :D
Evet. Benim
Hahahaha çok iyi :D
:) neden uyumadın hala.
Uyku tutmuyodu 😂
Aşk yoktur, libido vardır.
Haklılık payı var aslında
Bitiyor, her gün aynı yemek yenmez.
Bitmiyor, insanlar değişiyor.
Nasıl yani ne gibi değişim?
İnsanların huyu suyu değişiyor. Farklı kavga sebepleri doğuyor.
Sevdiğiyle evlense bile mi
Evet öyle oluyor. Ben boşandım geçen ay.
Çok özür dikerim rahatsız etmiştir bu soru sizi. Kusura bakmayın cidden kötü oldum şimdi :(
Estağfurullah ne özrü öyle düşünmeyin. Rahatsız olmadım.
Yeni mi evliydiniz?
2 yıl olmuştu evleneli. Ondan önce 6 yıllık sevgililiğimiz var.
Ooo 8 sene dile bile kolay değil. Takdir edilesi cinsten cidden artık bu zamanda kimse bu kadar süre katlanamıyor birbirine
Evet öyle ama gerçekten çok güzel bir sevgililik dönemimiz vardı. Ben bunu hiç tahmin edemedim. Evlendik ertesi gün başka bir insanla tanıştım resmen.
Bunu bi iki arkadaşımdan da duymuştum. Sanırım insanlar elde edene kadar çiçek bahçesi oluyor elde edinde mezar.
Her şey tamam. Mezarı, çiçeği... Hatta gömsün beni canlı canlı. 8 senelik zamanım gitti benim. Gençliğim gitti. Bir dünya param birikimim gitti. şu an 27 yaşındayım. Her şeye 0 dan başlamak zorunda kaldım.
Ha birde yıkılan enkazın içinden çıkmak ayrı bir güç. Kime güveneyim ben şimdi? 6 sene güvenip evlenmişim kime güveneyim.
Konuşmak isterseniz dinlerim sizi
Kusura bakmayın gerçekten böyle bi soruyu sorup sıktım sanırım sizi iyice çok pişmanım şu an bi iki kişi daha böyle tartışma vs durumlar yaşamış keşke silebilsem soruyu hemen
Estağfurullah sonuçta soruna gelip bunları yazmak bizlerin özgür iradesi. Konuşmak istemesek yazmak istemesek geçerdik soruyu. Güzel bir soru en azından mantıklı bir soru. Bu soruyu cevaplayacak kişilerde zaten darbe yemiş kişilerdir. Yani aslında direk hedef alan soru :) Sen moralini bozma isteğimiz ile cevap veriyoruz ben sana bunları isteğim ile anlattım.
Peki teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ben teşekkür ederim dinlediğin için :)
Bundan sonrası için her şey dilediğiniz gibi çok çok güzel olur umarım sizin için 🙏🏻
Allah herkes için iyi ve güzel olanı nasip eder inşallah :)
Amin inşallah :)
En iyisi bekar gezmek bence böyle süper pompa ke
😂😂 bekarlık sultanlıktır demişler doğru demişler
Bencede ya ne gerek var ki şimdi evlenip bazı şeyleri yapmaya mecbur ediliyorsun simdi evli olsam burada senin soruna görüş yazamazdim belki senle tanışcam konuscam evli olsam yapamazdım 🤣🤣🤣
Çok haklısın :D
Ee o zaman tanisiyormuyuz
Bitiyor
Neden peki. Yani sevdiğin yanında her akşam eve gidiyosun o orada bu insanı daha çok mutlu etmez mi?
Eder ama insanlar vefasız insanlar nankör. İnsanlar değişken
Haklısın
İyi düşün hayatına aldığın kişiyle ciddiyete girmeden
Kişiden kişiye değişir
Bilmem öyle mi diyorlar
Bitiyormuş
Tecrübe mi bu :(
öyle derler