Aynı işte çalıştığım müdürüm bana yazıyor?

1 yıldır bir kitapçıda çalışıyorum. 5 çalışan var. Çalışma arkadaşlarımdan biri 46 yaşında ve evli. Bana sürekli yazıyor. Çalışırken de çok samimi davranıyor. Sözleriyle benimle beraber olmak istediğini bana açık açık söyledi. Bir şey istediğim zaman hemen yapıyor maddi anlamda. İş yerinde bana bakarken görüyorum. Depoya indiğimde aşağı iniyor ve yanıma geliyor. Saçıma, elime, omzuma veya otururken bacağıma bilerek dokunuyor filan. Hatta 2 gün önce biraz abartıp yakınlaşıp dudağımdan ö ,, ptü. Müdür kendisi bu arada. Biliyorsunuz iş bulmak çok zor. Terslersem bir neden bulup beni kovabilir. İşe gerçekten ihtiyacım var. Maddi sıkıntım var. Bu nedenle yaptıklarına göz yumuyorum. Ö,, püce reddemedim. Karşılık verdim. D,, kundu filan. Napmalıyım? Her gün buna maruz kalıyorum. Bir dahaki sefere napacak diye düşünüyorum. Hatta bazen acaba tam anlamıyla birliktelik yaşasam mı diye düşünüyorum çünkü müdürüm olduğum için bu bana büyük rahatlık sağlar, maddi açıdan güzellik olur, belki bu stresten kurtulurum. En azından çelişki yaşamam. Ama bir yandan olmaz da gibi. Çünkü ayrılması zor olabilir ve dedikodu olsun istemiyorum. Ama sanırım adamı kabul edeceğim. Öyle görünüyor. Eğer bunu yaparsam ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim? Gerçekten kötü bir durumdayım. Her gün buna maruz kalmam beni buna yapmaya itiyor. Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Aynı işte çalıştığım müdürüm bana yazıyor?